(inak ja fandim Ati,nedajte sa zmiest tym matrixom

Disclaimer:
All information contained in this article are sourced from other intermediate sources on the Internet, and relevant citation provided. TechPowerUp! does not guarantee the accuracy of this information, nor is any of the information or material indigenous to TechPowerUp! The content must be considered the author's educated opinion rather than fact.
o par prispevkov dalej rozbehal aj rivatuner, ale nemoze v nom taktovat, moze len regulovat vetrak a monitorovat teplotuKamikadze na PCT napísal: Aby tu nebylo jen OT, zkusim dat v ramci NDA par poznamek z testovani, ktere by mely zprijemnit cekani do stredy na plny test
Sestava: Core i7 3,6 GHz, 6 GB DDR3 1800 MHz, Windows 7 Ultimate 64bit, nastaveni 1680, 1680 4AA, 1920, 1920 AA (30" LCD s 2560 bohuzel nemam doma)
a ted ty poznatky:
— s prehledem nejvykonnejsi jednocipova karta (o 22 % nad GTX 285)
— neprekonava dualni reseni (vykon tesne pod HD 4870 X2)
— OT: HD 4870 X2 a GTX 295 mi vysly prekvapive blizko sebe (rozdil jen 8 %)
— slibovanych 60 % nad HD 4870 512 MB se kona, oproti 1GB verzi je rozdil o 10 % mensi, nekterymi tu onanovany dvojnasobek se samozrejme nekona
— vynikajici spotreba ve 2D i 3D (obzvlast na tu 3D jsem doslova ziral, obojim mne AMD vice nez potesilo)
— diky nizke spotrebe velmi slusny zvukovy projev
— rozmery karty nejsou takovy masox, jak jsem se bal, na delku je jen o malicko delsi nez soucasne max. karty
— OC pod Windows 7 je horor. CCC ma limit uz 900 MHz a v RivaTuneru jsem sice schopen kartu rozchodit, ale nerozchodim RivaTuner....
http://www.sevenforums.com/attachments/ ... _error.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Nejaky tip, co s tim? Je to kvuli tomu, ze ten Rivatuner64.sys neni digitalne podepsan a W7 chcou vsechny drivery podepsane Podle mne ma ta karta obrovsky OC potencial, ale nemuzu se k nemu dostat
Ctete dokud to tu je, treba to tu za par hodin taky nebude. A treba ze mne vypadne i nejaky ten graf casem