Myslim, ze pady v AvP s dx11 ma na svedomi prave warez verzia.Gudas napísal:Dovtedy - má niekto nejaké iné nápady?
Inac by som skusil http://filenetworks.blogspot.com/2010/0 ... -2010.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslim, ze pady v AvP s dx11 ma na svedomi prave warez verzia.Gudas napísal:Dovtedy - má niekto nejaké iné nápady?
AvP ide bud v DX9 alebo DX11, tak ako si prisiel na to ze ju spustas v DX10Denisn napísal:zdar. mam taky problem na 5850 xfx.ked pustim napriklad Aliens Vs Predator pod DX10 tak ide vsetko ako ma,ale ako nahle to prepem do DX11 tak menu este ide ale po loade di hry ma to hned vyhodi do WIN a to sa mi stalo aj pri hre Dirt 2 a ma to este nejake defekty ako napriklad niekedy sa mi zvecsi miska alebo ked kukam YOUTUBE nejake vydeo a chcem ho prepnut na celu obrazovku tak mi ako keby stuhne(ide ale straaaaaaaaasne pomali) a robi mi to aj pri viacerich ovladacoch a aj pri Catalyst_9.12_Hotfix_Win7.
vopred dakujem za rady
Ak máš nataktovaný procák tak je to kôli tomu, mne to tiež robila a mám 5870 XFX. Dal som procák na základné takty a už to frčí! Musia ešte doladiť ovládače, bo majú v nich veľké medzeryDenisn napísal:zdar. mam taky problem na 5850 xfx.ked pustim napriklad Aliens Vs Predator pod DX10 tak ide vsetko ako ma,ale ako nahle to prepem do DX11 tak menu este ide ale po loade di hry ma to hned vyhodi do WIN a to sa mi stalo aj pri hre Dirt 2 a ma to este nejake defekty ako napriklad niekedy sa mi zvecsi miska alebo ked kukam YOUTUBE nejake vydeo a chcem ho prepnut na celu obrazovku tak mi ako keby stuhne(ide ale straaaaaaaaasne pomali) a robi mi to aj pri viacerich ovladacoch a aj pri Catalyst_9.12_Hotfix_Win7.
vopred dakujem za rady