Pokuty, pokuty, pokutky :D
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
Co by nemohli... normalne ma odstavili kvoli tomu z premavky. Bola to ale suhra okolnosti inak by som sa z toho vykrutil. Ponahlal som sa na stanicu a stretol som debila, co chcel 40E.... povedal som, ze opravim na mieste a cakal tam dalej 10 minut. Medzi recou spomenul, ze auto je tym padom nesposobile a moze mi zobrat znacky ( co moze, sice neopravnene ale ja mu v tom nezabarnim ). Nakoniec sme sa dohodli na 20E, lebo som mal taku 30cm prasklinu pod stieracom na celnom a toto keby si vsimol, tak mi vezme aj rodny list a ja nestihnem vlak
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
tempomat v meste
good luck with that.
tempomat znizuje pozornost.
a tu nohu musis mat na brzde tak ci tak v meste, cize je to uplne imho zbytocne.
good luck with that.
tempomat znizuje pozornost.
a tu nohu musis mat na brzde tak ci tak v meste, cize je to uplne imho zbytocne.
Spoiler: ukázať
Ako dlho to asi posielaju? V nedelu ma cvakli pri strazskom... Tak ze kedy to ocakavat
Na zaklade coho?
Po 15 dnoch
Ja tiez cakam. Dnes som sa chvilu tesil ze ziadne zapchy.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Oni nemali svetlá alebo čo? Cez deň je podsvietenie ŠPZ na dve veci a v tme, keď idú za tebou so zapnutými svetlami a ešte s aktuálnymi reflexnými ŠPZ, ako môže byť nečitateľná? Páni policajti by mali ísť na očné... A keď ti v aute nehlásy vypálenú žiarovku, ako to máš hneď vedieť, že nesvieti? Čistá demencia...
Tak, proste sa vypalili obe naraz, bezpecnost premavky to neohrozuje, dovi
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
Cez koronu som nevystrcil nohu z domu a dnes uvazujem, preco by v nedelu rano na prazdnom obchvate Kosic (cesta pre moto vozidla, v obci) merali rychlost. Este na mna policajt pozeral ako na debila, ze som siel 80km/h, ved ale ja sa nikam neponahlam si hovorim.
Doma som si to nastudoval a v meste uz mame max. 50, nie 90 Mohla aspon smska kazdemu prist, ved zo mna spravili zlocinca.
Cakam postu, auto je na mamu (dochodkyna), takze si to uzijem dlho a kvalitne. Neznalost vyhlasky neospravedlnuje!
Doma som si to nastudoval a v meste uz mame max. 50, nie 90 Mohla aspon smska kazdemu prist, ved zo mna spravili zlocinca.
Cakam postu, auto je na mamu (dochodkyna), takze si to uzijem dlho a kvalitne. Neznalost vyhlasky neospravedlnuje!
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
podla toho kadiel si siel, napr presovska ma stale znacky 90, 80, 60 taktiez su tam este stare znacky RC, kde podla vyhlasenia MV sa rychlost nemeni len budu vybrane useky preznacene, ako ma clovek vediet ktore su vybrane ked je clovek za volantom a riadi sa znackami? zaujimalo by ma tiez ake znacky su pri vstupe do krajiny, ak stare pre RC + obmedzenia 90/130 tak toto je smerodajne podla mna - ale je v tom dost bordel
Ja chodim ehm trochu cez limit a zatial nic. 50 po obchvate je sranda. Ked si siel len 80 tak by nemal byt problem.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
Treba si na to davat pozor, cely usek od tejto krizovatky minimalne po krizovatku VSS NEMA znacenu max povolenu rychlost, su tab len tabulky biele auto na modrej (rychlostna cesta),tym padom v oboch smeroch je max 50 (meraju tam cez vikendy oba smery). Ostatne useky obchvatu maju vyznacenu rychlost, privadzac od tahanoviec po dialnicu budimir nema, ale je to mimo obec, takze tych 90 (nie 130 ako doteraz).