No vcera som to chvilku skusal, ale brutalne sa mi nedarilo, dnes je to o dost lepsie. KV 85 sa mi so 100mm delom zda este viacej OP ako povodne KV1s, aj ked tu depresiu dela citit, ale kedze hram aj cinanov, tak si clovek zvykne (a Kv1s vyzera s hufnickou na noveho krala tieru 5, ale este som osobne neskusal).
Horsie je, ze som tak sledoval kvalitu tymov a sice to viem uz davno, ale akosi ma zacina desit, ze v 98% som najlepsim hracom svojho tymu. Ide o to, ze sa za nejak extremne dobreho hraca nepovazujem (a ani nie som) a to to teraz nehram na falosnu skromnost a ked vidim ludi co maju tolko hier co ja a su hlboko podo mnou, tak to proste nechapem. Najskor som to chcel zvalit na retardaciu a blbost ludi, ale mam pocit, ze je to skor vina WG. To, ze nie je poriadny ingame tutorial a pod. je jedna vec, ale podla mna vacsina ludi proste nevie aky su mizerni hraci, takze nemaju dovod sa snazit zlepsovat. Konieckoncov aj lama obcas (tak 1 zo 100 hier) zahra dobre (napr. dnes typek so 46% winrate v Nashorne doslova rozbil nas tym, vcitane mna) a nechape potom, ze tych 99 hier zahral on napikacu, ved on dal predsa minule 5 killov a pod. Mozno keby WG integroval nieco ako XVM len v trosku odlahcenej podobe priamo do hry, prinajmensom aby clovek videl aspon svoj vlastny tym aky je dobry, aby ludia proste videli na prvy pohlad aki su mizerni.
To teraz totiz na ofiku fore vznikaju temy, kde sa ludia vyplakavaju, aki su na nich vsetci zli a nadavaju im a oni nechapu preco, ved len brania od zaciatku do konca s medakom base.
Uff sry za megazamyslenie, beztak hovno vyriesi, ale aspon som sa vykecal