Všeobecná diskusia II
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecná diskusia II
Ked som startoval kleslo napatie na 10,5v
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
To znie ako bezproblemova baterka.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Na toyota fore to vidia na bateriu, nakolko pri startovani zhasne. Cez vikend pozriem sviecky a skusim nejaku bateriu splasit a startovat s nou. Mna by bateria neprekvapila, keby to mala za sebou. Kratke jazdy, studene starty...
Ak je 10,5 spravny udaj tak mi to na bateriu nevychadza. Ale stale je tu moznost ze tvoj "merak" bol pomaly a nezachytil najnizsiu hodnotu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
To je mozne, ze nestihol namerat. Skusim startovat cez kable z otcovho auta. To by mohlo eliminovat zlu batariu u mna ci? On ma novu, len rozmerovo ju do auta nenahodim. Tak to skusim cez kable
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Prave tu riesim s chalanom na ulici, ani cez kable jeho baterku nevieme nahodit, asi bude cela KO.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ak potrebuje nakopnut treba jeho svorky odpojit od baterie a skusit ho startovat kablami napriamo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ked jeho baterku odpojis, neziskas nic - cez tvoje kable nepojde viac, akurat sa ochudobnis aj o pripadne malo ktore on moze mat. A nabuduce samozrejme lepsie kable.
Hell : ked si pripojis kablami druhu baterku z ineho auta, musi sa startovanie vyrazne zlepsit. Existujucu baterku zober do tepla, zapoj na nabijacku, daj jej sancu - moc vela to nestoji. Len bacha aby ta nezradila ked bude -10 alebo -18.
Hell : ked si pripojis kablami druhu baterku z ineho auta, musi sa startovanie vyrazne zlepsit. Existujucu baterku zober do tepla, zapoj na nabijacku, daj jej sancu - moc vela to nestoji. Len bacha aby ta nezradila ked bude -10 alebo -18.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Toto ze po pripojeni ziadna zmena, nehodi iskru. Ale svieti, zatvara....
Asi je mrtva, 7 rokov ma. Ideme ju vybrat a pojde chalan kupit novu vyskusat.
Asi je mrtva, 7 rokov ma. Ideme ju vybrat a pojde chalan kupit novu vyskusat.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
hmm nie nakopnes auto uz som takto nahadzoval suseda ktoremu umrela z hodiny na hodinu bateria kym to mal pripojene na svojom akmulatore nedarilo sa nakopnut ked ssme vyhodili z toho akmulator podarilo sa mu auto nakopnut a dojst si do servisu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Ved prave, nechce sa mi niekde ostat stat kvoli baterke. Ma svoje roky, odstartovala toho vela, nemam ju problem vymenit. Len aby to bolo skutocne nou. Teraz je dnu, zapojena na nabijacku, uvidim zajtra.mp3turbo napísal: ↑St 14. Dec, 2022, 22:27 ked jeho baterku odpojis, neziskas nic - cez tvoje kable nepojde viac, akurat sa ochudobnis aj o pripadne malo ktore on moze mat. A nabuduce samozrejme lepsie kable.
Zbehni do servisu alebo hoc kde nech to odmeraju merakom...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Chalanovi na ulici sme kupili novu bateriu v tescu, funguje,vysmiaty siel domov. Ozaj ta stara nenabehla ani po 20 minutach na kabli.
Slabe kable.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
tak.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.