SP pouzivam ako test na stabylitu PC ale radsej wazer verziu

ako kazde bf na zaciatku..cise teraz tomu pomohly originom a web prehliadacomFerdie napísal:dobre si spravil, tá hra je jeden obrovský technologický nepodarok...
Presne ako jaTak zkusenost s patchem. Pred nim mi hra defakto nepadala – respektive jen sem tam pri prvnim startu a potom se drzela bez problemu x hodin. Po patchi prestava exe pracovat presne po 30ti vterinach, ve kterych jsem zaznamenal jak respawny nepratel jako driv, stejne jako hromadu dalsich chyb typu propadavani podlahou pri praci s nozem atd. Na twitteru se panove z Dice omlouvaji jako o zivot ale to jim moc nepomuze, protoze se jedna o regulerni fail, kdy opravili veci o ktere si defakto hraci ani nezadali a ty potrebne, jako snizeni jasu takticke baterky a nerfnuti par zbrani, nechali byt. Takze secteno a podtrzeno – dnesni patch je katastrofalni.
ano mas pravdu, ked kliknem na ikonu na spodnom panely hra sa spusti, je to nejaky bug ze priebeh ostane na loading level ale pritom je to uz pripravene a staci tam kliknut, takze teraz hodka odohrana a islo vsetko tak ako ma, uz mi to nedava hlasky a pripajam sa v pohodeBrandoo napísal:Ked ta vyhodi prvy raz, tak daj znova a ked bude Loading level, tak klikni dole na Battlefield 3 ikonu na systemovej liste. Mne to takto ide.
aj ja. a neskutocne dobre. vsetci tu hru len hejtuju...LordKJ napísal:Ja sa bavim.
Ja by som ju mal rad kebyze sa mi da hrat viac ako 15 sekundhulo92 napísal:aj ja. a neskutocne dobre. vsetci tu hru len hejtuju...LordKJ napísal:Ja sa bavim.