Stale nic co by som bol ochopny strpiet, ale uz aspon dava zmysel ze to niekto pouziva. Dik.
Elektromobilita a vsetko okolo nej
Re: Elektromobilita a vsetko okolo nej
neviem, funguje to dost prijemne a este ma nenapadlo ani raz zeby som ho chcel vypnut. ale tak v risi su aj o dost sirsie cesty, takze to podla mna dost tiez zavazi
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> a co by si ine chcel robit 1300km? tukat do telefonu ci pozerat filmy je zakazane a nebezpecne
kreslit obrazy. Normalne olejomalba, pekne po starom.
Este som rozmyslal pisat beletriu na klasickom pisacom stroji, na zadnych sedackach, ktory potom predam ako rucnu tvorbu na ebayi za strasne prachy.
V ziadnom pripade nie soferovat, davat pozor a nenaburat do volacoho, that's so eighties...
kreslit obrazy. Normalne olejomalba, pekne po starom.
Este som rozmyslal pisat beletriu na klasickom pisacom stroji, na zadnych sedackach, ktory potom predam ako rucnu tvorbu na ebayi za strasne prachy.
V ziadnom pripade nie soferovat, davat pozor a nenaburat do volacoho, that's so eighties...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Do coho by si chcel naburat, ked auto Ta upozorni aj na premnozene osy 2km od dialnice?
Bezne chodim ZV-BB tak, ze si casti cesty alebo celu cestu po R1 nepamatam.. Ked je nuda..
Bezne chodim ZV-BB tak, ze si casti cesty alebo celu cestu po R1 nepamatam.. Ked je nuda..
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
tych dvanast kilometrov ? Ludia neblaznite preboha.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Takto lane asisst mimo dialnice vzdy vypinam ako sa pisalo vyssie vadi mi ked system piskuje a zasahuje ked si skracujem zakruty a dialnici je to fajn clovek si v klude moze otvorit flasu napit sa a kochat sa okolitou krajinou vedenie v pruhoch zial na kii funguje len pri adaptivnom tempomate ktory zas na dialnici nepouzivam ACC pouzivam len na okrskach pri jazde vo vlaciku
-
- Pokročilý používateľ
>> A co mam robit?
a co sme robili doteraz ? Nechapem ako je mozne ze sme sa neposr-kakali z toho... akoze fakt, medzi Zvolenom a Bystricou to neviete vydrzat ? Kebyze Berlin-Vladivostok, povedzme, ale uz nie ste schopni vydrzat ani Zvolen-BB ?!
Jezisi...
a co sme robili doteraz ? Nechapem ako je mozne ze sme sa neposr-kakali z toho... akoze fakt, medzi Zvolenom a Bystricou to neviete vydrzat ? Kebyze Berlin-Vladivostok, povedzme, ale uz nie ste schopni vydrzat ani Zvolen-BB ?!
Jezisi...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Zmagoreni ludia z asistencnych blbosti...
Vodic sa ma venovat soferovaniu a ked nechce, nech za neho soferuje volakto iny.
Vodic sa ma venovat soferovaniu a ked nechce, nech za neho soferuje volakto iny.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- michalesku
- Používateľ
Iste, 26-rocne Volvo je tymi asistentami uplne prepchate.. Iba zeby nie.. Ale ABS ma, predtym som vyse pol miliona najazdil na autach, ktore nemali ani to..
Kedze vidim, ze tu zacinaju pukat aorty a to predsa nechceme, tak by ma velmi zaujimalo, ci tito pani, ktori sa tak pohorsuju nad kazdou vetou, naozaj sleduju kazdy kamienok na ceste, pocitaju prerusovanu ciaru alebo si eviduju farby okoloiducich aut.. Hlavne nech mi nikto, komu na vodicaku zaschla farba pred par rokmi, nehovori, ze v zivote nesiel znamou cestou "na autopilota"..
Vodic by mal vediet robit bezne ukony podvedome a ked nevie, nech za neho soferuje volakto iny. Change my mind..
Kedze vidim, ze tu zacinaju pukat aorty a to predsa nechceme, tak by ma velmi zaujimalo, ci tito pani, ktori sa tak pohorsuju nad kazdou vetou, naozaj sleduju kazdy kamienok na ceste, pocitaju prerusovanu ciaru alebo si eviduju farby okoloiducich aut.. Hlavne nech mi nikto, komu na vodicaku zaschla farba pred par rokmi, nehovori, ze v zivote nesiel znamou cestou "na autopilota"..
Vodic by mal vediet robit bezne ukony podvedome a ked nevie, nech za neho soferuje volakto iny. Change my mind..
Spoiler: ukázať
adaptivny mam tiez celkom okej, mas cas zareagovat a vyhodit smerovku aby nezacal brzdit, proste tie systemy ma volvo celkom fajn vychytane
proste neni lepsie ako si fajne oddychnut za volantom
proste neni lepsie ako si fajne oddychnut za volantom
ja vychadzam z dát, ty z dojmou resp. z senzačných tituliek proti tomu sa ani nebude snažit argumentovat sorry jakoPietro sk napísal: ↑Ut 30. Máj, 2023, 21:09ano ten rozbesneny softver co potom zraza ludi na chodnikoch
riadny teslafanboi, vy vsetci si tam slahate riadne copium z gigacisterien
https://www.euroncap.com/en/results/tesla/model y/46618
https://www.tesla.com/VehicleSafetyReport
Naposledy upravil/-a tron44 v Št 01. Jún, 2023, 17:15, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
https://www.dnes24.sk/elektromobily-su- ... cka-434484
myslim si ze u nas by sa mali rozdavat dotacie tak okolo 9000 az 12000 eur - to by sme velmi rychlo dohnali cilivizovanu Europu (no nekup si Renoltik Zoe za "štyricať").
alebo... v civilizovanej europe by mali prestat rozdavat 12000 dotacie a velmi rychlo by dobehli nas ?
myslim si ze u nas by sa mali rozdavat dotacie tak okolo 9000 az 12000 eur - to by sme velmi rychlo dohnali cilivizovanu Europu (no nekup si Renoltik Zoe za "štyricať").
alebo... v civilizovanej europe by mali prestat rozdavat 12000 dotacie a velmi rychlo by dobehli nas ?
preferujem zdanenie emisií a co2 tak ako v Nórsku a kludne aj poškodzovanie zdravia obyvateľstva a poprosím ozdrojovat tych 9-12tisíc dakujem
-
- Pokročilý používateľ
novy elektroautiakomagazin :
zakaznik Hertzu cakajuci pokial sa mu nabije elektrotragac co mu chcu prenajat ?
https://cdn.motor1.com/images/mgl/jbGwN ... fleet.webp
zakaznik Hertzu cakajuci pokial sa mu nabije elektrotragac co mu chcu prenajat ?
https://cdn.motor1.com/images/mgl/jbGwN ... fleet.webp