Ešte by som k tomu čo-to pripísal, ale asi zbytočne.
asi tak.MonsterMX napísal:hlucna pre netopiera
Na to ze mas gtx280 je dost sranda, ze pises o higende nvidie, ako o mrtvej karteloleqboleq napísal:http://extrahardware.cnews.cz/gigabyte- ... nze-review
páči sa mi, že ukázali, že 780tka ešte nie je mŕtvaa že má, čo ponúknuť
Blbost. Neries.OneCosmic napísal:Niekde som cital/uz si nepamatam na ktorom webe to bolo, ze vraj ma 1B vyssi vykon na rovnakom takte ako 1A, otazkou je aka je zaruka ze vsetky Gigabyte GHz E budu mat jadro 1B, pretoze som videl foto kde predsa len mala 1A.
No práve, že porovnávať výsledky z rôznych webov, kde používajú inú zostavu, iný windows, iné drivery a hlavne pri tom Booste 2 keď pomaly ani karty od rovnakého výrobcu neboostuju presne rovnako natož, keď sa líšia chladičmi, nastavením VGA BIOSu, rozoznať PR weby a tie ktoré majú snahu otestovať karty aj trochu detajlnejšie, tak porovnať nejaké 2 revízie jadra je nemožné.Asnod napísal:Blbost. Neries.
Lightning je oproti iným neref. verziam zaujímavý hlavne tým, že je treba sa pozerať aj na návrh PCB než len na to aký má karta chladič, taktovanie, stabilita, životnosť karty sa odvíja vo veľkej miere od návrhu a použitých súčiastok, je jasné, že pri ref. PCB ktoré má 9 fází bude záťaž na jednu fázu ďaleko väčšia než keď je tých fází 20 a ten reaktor taktiež nieje vôbec zlý nápad, pretože veľkým nepriateľom všetkej zmeny napätia cez PWM je zvlnenie, kvôli ktorému ten reaktor tam hlavne je, čo spolu s tými 20-timi fázami vytvoria pre jadro/kartu ďaleko priaznivejšie podmienky pre vyššie pretaktovanie/stabilitu/životnosť, samozrejme takáto sranda niečo stojí a výrobcom len dobre hraje do kariet pokiaľ sa o niečom takomto nehovorí a ľudia si vyberajú karty na základe vzhľadu, čo ich stojí pár korún, než žeby mali predávať karty vybavené lepším PCB za rovnakú cenu, čo by ich stálo rádovo viac.Mr.Devil napísal:Lebo Lightning...Podla mna je to edicia kariet ktora si ziskala vela ludi a taku kartu by chcel mat kazdy hrac v svojej bedni aj ked tento vizual je naozaj