Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia II
a zakon, nadradeny vsetkym hentakym pamfletom, hovori ze zakaznik si ma pravo priniest vlastny olej, ktory autoTEROrizovany Skoda partner posudi, schvali a pouzije ako plnohodnotnu nahradu namiesto toho, ktory predrazene chcel dodat.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Samozrejme ze mas pravo priniest si svoj vlastny olej, ale potom mas aj pravo zaplatit za odtah ked niekde zostanes s pokazenym autom.
ITX >>> ATX
vlastny olej--neplati vsade, ale oblubeny komentar je ze on (veduci servisu) nevie zarucit co je vo flasi, zaruka pada.
pravdu ma v tom, ze oleje su tercom fejkov tiez...co ked donesies fritol a zadre motor. je to na nich, par tisic €...
na druhu stranu, tazko sa da suhlasit s 0w30 za 20+€/l to je viac ako racing olej..
hej vsetci zistili ze ludia bezia do neutoriz servisu.
tak je tu finta, ze no problemo, odtahovka "zdarma" pride a vylozi pred autorizakom..
sumu si skasiruje potom servis; predsa nebudu skodni.. .
pravdu ma v tom, ze oleje su tercom fejkov tiez...co ked donesies fritol a zadre motor. je to na nich, par tisic €...
na druhu stranu, tazko sa da suhlasit s 0w30 za 20+€/l to je viac ako racing olej..
"zdarma"stefan222 napísal: ↑Pi 16. Dec, 2022, 12:37 mne napr v skode povedali, ze ak by som zastavil(zo strachu co bezne zeny urobia) aj po oranzovej kontrolke, tak by dosiel odtah zdarma a nahradne auto zdarma. ale ze som dosiel sam ta ziadne nahradne auto cize kludne zastavit nabuduce aj pri orange kontrolke, ak sa clovek neponahla
hej vsetci zistili ze ludia bezia do neutoriz servisu.
tak je tu finta, ze no problemo, odtahovka "zdarma" pride a vylozi pred autorizakom..
sumu si skasiruje potom servis; predsa nebudu skodni.. .
Spoiler: ukázať
Skoro podobna cena https://www.filtreaoleje.sk/detail-prod ... -1-l-5226/
ITX >>> ATX
Mitsu ti da podpisat papier s olejom co si doniesol, ked sa nieco stane s motorom, najprv analyza oleja a potom sa riesi dalej.
Hyundai ta odmietne zobrat ale tak ti zarobia na oleji majland...97e za 3,2l oleja, ktory stoji 25e
Hyundai ta odmietne zobrat ale tak ti zarobia na oleji majland...97e za 3,2l oleja, ktory stoji 25e
miller nano je cena opodstatnena,smakocinka.
ale oyeby servisu ked ti nieco preda s velkou prirazkou...ja som ok s tym ze na fa si vypise robotu, ale nech nedoji aj na materiale.... oni ako firma, velkoodberatel maju aj zlavy...nech si vykadia oko.
ale oyeby servisu ked ti nieco preda s velkou prirazkou...ja som ok s tym ze na fa si vypise robotu, ale nech nedoji aj na materiale.... oni ako firma, velkoodberatel maju aj zlavy...nech si vykadia oko.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tak vzal som exide premium. 64Ah za 74e vratane posty, co je bezne 10e bola tak paradna cena, ze som ozelel AGM za kilo, lebo by musela vydrzat aspon o polovicu dlhsie aby sa mi to ratalo. Kupene z batery-import.
Inak tento tyzden jazdim na fwd namiesto 4x4... akoze rozdiel asi jak manual a automat. Ide to s oboma, len ten komfort jazdy (najme mesto) je inde.
Obcas si hovorim, ze keby ten benzin stal 1.3e a vedel by to tu niekto aj servisovat za rozumne peniaze, tak forester XT by bolo idealne univerzalne auto.
Inak tento tyzden jazdim na fwd namiesto 4x4... akoze rozdiel asi jak manual a automat. Ide to s oboma, len ten komfort jazdy (najme mesto) je inde.
Obcas si hovorim, ze keby ten benzin stal 1.3e a vedel by to tu niekto aj servisovat za rozumne peniaze, tak forester XT by bolo idealne univerzalne auto.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Ja to vzdy hovorim ze 4x4 na krizovatky
Inac cesty suche.. a to som si aj preletel dargov. V tejto dobe tam v lavom pruhu snad ani nejazdia auta.
Inac cesty suche.. a to som si aj preletel dargov. V tejto dobe tam v lavom pruhu snad ani nejazdia auta.
.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Scream tento problem fwd vs awd mam aj ja ale ja to tak beriem ze awd mam na zimu na zabavu cez leto nech ho zena derie ta malo najazdi a spotreba no hold opica je hladna
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
pecka ze orezali konecne tie stromy. inac jedneho som tam v zatacke uz videl vysypaneho.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ako dobre, ze u nas su tie vyhody minimalne, takze radsej budem robit dymostroj a vrazdit ladove medvede aj nadalej..
Vysypany je jedna vec, ale smrtakov tam uz bolo mnoho. Vid. kriziky pri ceste
.
-
- Pokročilý používateľ
We have previously shown how much it would cost to charge a Volkswagen e-Golf overnight at today’s prices. With today’s shock prices, it costs NOK 518 to park from 6pm to 8am the following morning.
In the new year, the same charging session will cost NOK 282. This means that the kWh price in the example drops from approximately NOK 20 to NOK 11 per kilowatt hour (kWh).
Po obrovskom znizeni 11 NOK je prosim pekne 1.05 eur. Za kilowatthodinu ? Stale velka radost mat elektroDEbil.
Akoze paci sa mi, ze s takouto uzasnou progresivnou technologiou davy zurivych obcanov s vidlami v rukach tahaju na primacialny palac aby si VYDOBILI ceny ktore ich kvázi nezruinuju.
Pokrok nezastavis, za ziadnu cenu.
Rozmyslam ako by to dopadlo v nejakom viac autoritatívnom štáte... cojaviem na Slovensku. By ti hradní páni povedali ze naval dve eura za kWh a hotovo, diskusia ako obycajne nemozna.
In the new year, the same charging session will cost NOK 282. This means that the kWh price in the example drops from approximately NOK 20 to NOK 11 per kilowatt hour (kWh).
Po obrovskom znizeni 11 NOK je prosim pekne 1.05 eur. Za kilowatthodinu ? Stale velka radost mat elektroDEbil.
Akoze paci sa mi, ze s takouto uzasnou progresivnou technologiou davy zurivych obcanov s vidlami v rukach tahaju na primacialny palac aby si VYDOBILI ceny ktore ich kvázi nezruinuju.
Pokrok nezastavis, za ziadnu cenu.
Rozmyslam ako by to dopadlo v nejakom viac autoritatívnom štáte... cojaviem na Slovensku. By ti hradní páni povedali ze naval dve eura za kWh a hotovo, diskusia ako obycajne nemozna.