Oplati. Vyradit nejaky TV z vyberu len kvoli OS je najvacsia hlupost.Amhro napísal: ↑Št 07. Nov, 2024, 11:23 Oplatí sa Philips 65OLED769 za 1385€ alebo je nejaká lepšia 65" oled tv?
65" TV
Re: 65" TV
Z môjho pohľadu nieje hlúposť vyradiť tv kvoli os... v rodine mame samé Philips telky a sme spoko ale ja osobne by som toto nove tiež vyradil lebo chcem google tv a jediná schopná krabička je nvidia shield tv pro ktorá dostala 1 update za posledné asi 3 roky a ma starý android tv 11.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Asi zalezi od pouzivania, ja ked som mal OLED tv tak bola cisto ako monitor ku PC, hejtujem TV vysielanie a appky ako take ma nezaujimaju, iba sviznost systemu.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Tak to ti staci hocijaka hlupa TV. Ale ked sa chcem zbavit multimedialnej krabicky, tak je potrebne aby TV vedelo android ci webOS a tym padom malo instalovatelne Kodi. Napr. Samsung Tizeny vypadavaju, lebo pre ne Kodi nieje. Netusim ako je to u Hisense/TCL...da sa tam dostat Kodi?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
@shiro a Kodi na LG ide v pohode? Napr. na takej 65" B4 ?
Ja som tiez skor Android/Google TV positive, ale zas mne od zaciatku na Sony KD-55XE8577 neslo dokopy nic plynulo. UPC appka na telke nepouzitelna, v mobile super. Nova UPC apka trvalo mesiace kym som sa vobec dokazal dostat do archivu pod 1 minutu. KODI sli len 720p streamy a kopec dalsich aplikacii viac neslo ako islo. Takze ak to ma takto "ist", radsej ostanem na OSMC s Kodi a tu internetovu telku si pozriem na PC.
Ja som tiez skor Android/Google TV positive, ale zas mne od zaciatku na Sony KD-55XE8577 neslo dokopy nic plynulo. UPC appka na telke nepouzitelna, v mobile super. Nova UPC apka trvalo mesiace kym som sa vobec dokazal dostat do archivu pod 1 minutu. KODI sli len 720p streamy a kopec dalsich aplikacii viac neslo ako islo. Takze ak to ma takto "ist", radsej ostanem na OSMC s Kodi a tu internetovu telku si pozriem na PC.
Starý a nízky model. XH9000 z roku 2020 ktorý mám má výkonnejší SoC aj ako najnovšie Android krabičky, v pohode zvláda 4K HDR streamy aj emuláciu starých konzol. Len internej pamäte na appky tam je žalostne málo...
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Hlavne Titan Os je marketingova platforma, ktora je robena vyslovene za ucelom zobrazovania reklam a to nemienim podporovat. Moja telka a moj mobil nie su reklamne plochy na prenajimanie. Uz dost co robia zmrdi z Google, ze kazdy dalsi Android TV (Google TV) je menej a menej prisposobitelny uzivatelom, len aby mohli dat dopredu sponzorovany obsah. LG a Samsung s ich extremnym spehovanim a odosielanim dat je tiez uplne mimo.
Z toho vsetkeho si vyberam Android TV, lebo tam aspon mozem instalovat rozne aplikacie (napr. pre VPN), vselico pomimo nastavovat, vzdialene ovladat, jednoducho Chromecastovat a tak.
Co sa tyka CPU v TV, tak nic sa nepriblizi k Shieldu s Tegrou, ale posledne TV s Pentonic 1000 chipom by mali byt uz dost OK (osobnu skusenost zatial nemam). Vykonovo su hodne nad CPU v Chromecast krabickach (aj v novej Google TV Streamer, ktora je marginalne rychlejsia nez posledny Chromecast - mam ju doma teraz).
Z toho vsetkeho si vyberam Android TV, lebo tam aspon mozem instalovat rozne aplikacie (napr. pre VPN), vselico pomimo nastavovat, vzdialene ovladat, jednoducho Chromecastovat a tak.
Co sa tyka CPU v TV, tak nic sa nepriblizi k Shieldu s Tegrou, ale posledne TV s Pentonic 1000 chipom by mali byt uz dost OK (osobnu skusenost zatial nemam). Vykonovo su hodne nad CPU v Chromecast krabickach (aj v novej Google TV Streamer, ktora je marginalne rychlejsia nez posledny Chromecast - mam ju doma teraz).
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Netusim, kamos ma nejake par rokov stare LG, spytam sa ci neskusi nahodit.lepermessiah napísal: ↑Št 07. Nov, 2024, 20:14 @shiro a Kodi na LG ide v pohode? Napr. na takej 65" B4 ?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
K LG - na C2 šlo nahodit - bolo treba zapnúť dev mód v telke, následne cez pc sideload appky a vybavené. Problém je že dev mód treba obnoviť v nejakých intervaloch ináč sa vypne. Rovnako ho zruší update telky. Nakoniec som sa na tk vykašľal lebo nastavovať zakaždým Kodi od začiatku ma prestalo baviť
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10