COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
faugus je len smunty ze aj jeho Sulik uz nebavi . Len igor tiez nje je vyhra. sak ma moc naj ho vysmari z koalivie ale zas dobre vie ze nikoho nc hospodarstvo nema. tiez ta fetacka s dredami nikolsonova, ciganikova nebudu chybat. ale to su len moje preferencie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Sulik chybat bude, je to ekonom a neviem ci v tejto koalici je niekto na jeho urovni.a potom, ked odide, na koho to bude zvalovat vinu?
Moj nazor je, ze by mal byt odvolany Matovic, niezeby niekto nanjeho mieste bol lepsi, ale jeho vyjadrovenie, prevazne cez Facebook je uz cez ciaru. Ignoracia sveta okolo seba a aj ludi.
Moj nazor je, ze by mal byt odvolany Matovic, niezeby niekto nanjeho mieste bol lepsi, ale jeho vyjadrovenie, prevazne cez Facebook je uz cez ciaru. Ignoracia sveta okolo seba a aj ludi.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
A co ma fico diagnostikovany covid a umyselne ho roznasa, ze by (za to) mal ist sediet? Rusko je uz akoze okej? ...bavlnene, ffp2, kn95 alebo ffp3 mam nosit aby ma nezavreli na tvoj popud?
Trump bol tiez postavicka ako nas matelo a ten rozhodne neplanoval odstupit.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
som tam dal aj paragrafy, vystihuje podstatu co som chcel povedat.
ze umyselne napomaha, a zvysuje rozsirenie nakazlivej choroby --tym ze nabada ludi aby tak konali a aj on sam ignoruje pokyny.
nema to nic spolocne s tym, ci on sam je nakazeny..
§163 je celkom zrozumitelny.
ze umyselne napomaha, a zvysuje rozsirenie nakazlivej choroby --tym ze nabada ludi aby tak konali a aj on sam ignoruje pokyny.
nema to nic spolocne s tym, ci on sam je nakazeny..
§163 je celkom zrozumitelny.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ziadne chytanie za slovicka. Uz od zaciatku pandemie sa hovori ze problem opatreni je ten, ze na pocte infekcii sa akekolvek opatrenie prejavuje s oneskorenim 2-3 tyzdne, preto je tazke identifikovat, ze ci dane opatrenie postacuje alebo je nedostacujuce.
Z toho vyplyva, ze sa opatrenia na silvestra nemali ako prejavit (prejavia sa koncom teraz zacinajuceho tyzdna) a vianocne opatrenia sa neprejavili, pretoze realne ziadne obmedzenie nebolo.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
momentalne sa tam tliacha 2 na 3 vsade. Hlavne ked si pozres toho Blanara s Kolarom co bolo v nedelu na markize redaktor sa spyta 3x tu istu otazku ohladom Fica a on zacne tliachat blbost.
Podla mna tam prevlada chaos a kazdy snazi volaco pod koberec ukryt. Holly ma vynimku, potom nema, potom jednorazovu, potom odmieta zverejnit zmluvy za analyzu pre cargo . Bud ich v stranach kryju alebo ich mali vydrbat
Podla mna tam prevlada chaos a kazdy snazi volaco pod koberec ukryt. Holly ma vynimku, potom nema, potom jednorazovu, potom odmieta zverejnit zmluvy za analyzu pre cargo . Bud ich v stranach kryju alebo ich mali vydrbat
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Moderátor
A co sa tyka tych nekvalitnych testov - tie kupoval Matovic/Krajci (tie su totiz este z tej prvej objednavky pred Matovicovou atomovkou). Chcel vynadat Sulikovi, a pritom to pokakali Matovicovi ludia.
https://domov.sme.sk/c/22570891/hmotne- ... estov.html
https://domov.sme.sk/c/22570891/hmotne- ... estov.html
"Aj pri nákupe antigénových testov od spoločnosti RaPiGen hodnotila kritériá odborná komisia. Pri tomto nákupe bola zložená zo štyroch zástupcov Ministerstva zdravotníctva SR s právom vyhodnocovať ponuky, z dvoch zástupcov Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR s právom vyhodnocovať ponuky, z jedného zástupcu Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv s právom vyhodnocovať ponuky, z dvoch zástupcov Správy štátnych hmotných rezerv s právom vyhodnocovať ponuky a po jednom zástupcovi zo Správy štátnych hmotných rezerv a ministerstva hospodárstva bez možnosti vyhodnocovať ponuky," spresnil.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
blanara hadam jedneho dna zavru do ustavu. to jeho tam drzia v smere asi ako maskota.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ked som pozeral dnesnu tlacovku tak mam v tom uplne jasno koho zavriet.
Sice mame lockdown 3 tyzdne, ale je nam k hovnu.
Sice mame lockdown 3 tyzdne, ale je nam k hovnu.
.
mam dojem ze "sme spodina" je taky polovicny smer... chapadla chobotnice stale niekoho drzia za gule, spravodlivost je ohrozena.Chris napísal: ↑Po 11. Jan, 2021, 15:28 momentalne sa tam tliacha 2 na 3 vsade. Hlavne ked si pozres toho Blanara s Kolarom co bolo v nedelu na markize redaktor sa spyta 3x tu istu otazku ohladom Fica a on zacne tliachat blbost.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Lockdownom by som nenezval ani ten aktualny. Skor obmedzenia
Inac mame tu dalsiu mutaciu z afriky? Je to hoax alebo mate niekto info?
Inac mame tu dalsiu mutaciu z afriky? Je to hoax alebo mate niekto info?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
spolu je mutacii priblizne 3300
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ale su dalsie dva hlavne strains, na ktore aktualna vakcina bude vraj kratka a bude treba modifikovat.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Moderátor