Nechapem tu nevrazivost, ved to je tema o battlefielde 3 a patri tu kazde zrovnanie a nazor kazdeho hraca. Ak niekto neunasa nazor inych, tak nech vobec nediskutuje alebo si zalozi temu napr. >>Only Battlefield 3 fanboys<< a nikto mu tam nenapise, ze sa mu ina hra paci viac alebo kritiku. Koniec koncov obe single tychto hier su len tupe linearne strielacky na odreagovanie, urcite tu nenajdeme pribeh ala Uncharted alebo podobne. Mam pocit, ze poniektory to uz fakt prehanaju s tym BF vs CoD. Ak by som do temy MAFIA 2 napisal, ze GTA sa mi pacilo viac tak najskor to z nikym nepohne. Ak napisem do temy BF nieco v zneni "cod sa mi pacilo viac" tak to vyzera, ze vsetci fanboys si trepu klavesnice o hlavy a nemozu pochopit, ze niekomu sa to paci....a potom s tou ich super "taktickou" logikou dojdu k jedinemu zaveru: "Je to decko alebo retard". Pri cod-boys je to rovnake len pouziju "chod a pal" logiku.
to Assassin: Bf3 ma narozdiel od MW3 bavilo menej, tazko tomu uverit, ze? ... snad to prezijes a k tym 200 prispevkov co tu mas k teme, hodis este aspon raz tolko na moju osobu ake som decko, ze nezdielam tvoj nazora a vyjadril som ho.
PS: este mi prosim ta objasni to "...NAS tu to vobec nezaujima.." To akoze ty s kamosmi? Ty + kazdy kto tu prispel? Ty + cele forum? Ty + kazdy kto hra bf3. Mam pocit, ze ty tu teda musis byt nejaky patron vsetkych battlefield-akoch, a neboj nabuduce ak tu nieco budem chciet postnut poslem ti predom PM na schvalenie prispevku.

Don't be offended!