nVidia GeForce GTX 970 (recenzie, informácie...)
Re: nVidia GeForce GTX 970 (recenzie, informácie...)
premazane OT, chladenie v skrini rieste inde...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
bolo aj to zmazané, tak to doplním znovu
spokojnosť s G1tkou, žiadny ale žiadny problém s cievkami, je to revízia 1.1, takže si myslím (nasvedčujú tomu aj nejaké témy na fórach na internete), že Gigabyte si zašliaplo na tento problém a karty z novej revízie by pravdepodobne nemali mať už problémy s cievkami, teda s cvrčkami a podobne
aj OC v pohode, len tak zo zaujímavosti som pridal 100MHz na jadre a boostovalo na 1480MHz, teda pri takých 150€ vy tam mohlo byť aj takých 1530MHz (dal som power limit aj voltage na max ako na http://www.guru3d.com/articles_pages/gi ... ew,26.html ) ale len na testovanie, zatiaľ netaktujem, bude OC potom spolu s OC 4690k
som spokojný...aj pri tých 2000RPM (v záťaži) počuť akurát v tichých pasážach, viac počuť deep silence ventilátory na 7V, aj keď oni majú ten zdravý hluk luftovaného vzduchu
spokojnosť s G1tkou, žiadny ale žiadny problém s cievkami, je to revízia 1.1, takže si myslím (nasvedčujú tomu aj nejaké témy na fórach na internete), že Gigabyte si zašliaplo na tento problém a karty z novej revízie by pravdepodobne nemali mať už problémy s cievkami, teda s cvrčkami a podobne
aj OC v pohode, len tak zo zaujímavosti som pridal 100MHz na jadre a boostovalo na 1480MHz, teda pri takých 150€ vy tam mohlo byť aj takých 1530MHz (dal som power limit aj voltage na max ako na http://www.guru3d.com/articles_pages/gi ... ew,26.html ) ale len na testovanie, zatiaľ netaktujem, bude OC potom spolu s OC 4690k
som spokojný...aj pri tých 2000RPM (v záťaži) počuť akurát v tichých pasážach, viac počuť deep silence ventilátory na 7V, aj keď oni majú ten zdravý hluk luftovaného vzduchu
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... taktovanim
hmm tak to som zvedavej ako to bude z cievkami
hmm tak to som zvedavej ako to bude z cievkami
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
nijako nezaujala, tie ich chladiče ma iritujú, mohli ho trošku rozšíriť a dať tam konečne veľké ventilátory, taktiež to umiestnenie 8+6pinu...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
co ukazuje aida64 pod senzorom VRM1 a VRM2? su to GPU VRM?
ak ano tak najnovsia aida mi detekuje VRM na G1
ak ano tak najnovsia aida mi detekuje VRM na G1
Spoiler: ukázať
No ja mam tiez najnovsiu AIDA 5.00.3323 Beta, alebo aj ta Final verzia a nic ako VRM 1 a 2 tam nemam. Uploadni nejaky screenshot. Zapni Furmark, ze ci ti na nich vyskocia teploty.
Tak to bude doska, pusti nejaky CPU stress test a uvidis.
pravdepodobne ano ale aj to sa teploty zdvihli o 3st
Je, ale dosky.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
nemá
Screen so Sabertooth R2, v izbe 24C.
Screen so Sabertooth R2, v izbe 24C.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
moj saber mal 46 počas Intel burn test ... sice som ho nenechal bežať nejak dlho ale nešlo to raketovo hore