wingo napísal: ↑Pi 07. Sep, 2018, 18:44Leon hej keď je na stránke objednať cez Paypal presmeruje ťa tam a všetko prebieha cez Paypal, bere z neho meno aj doručovacie údaje. Z Corsair som síce nič neobjednával ale inde to tak funguje a nevidím dôvod prečo by to nefungovalo aj tam.
Tak len hodím update
... you will not be able to purchase it in the Corsair website because Slovakia is not part of the supported countries.
SUPPORTED COUNTRIES:
–United States and Canada
–United Kingdom
–Germany, Liechtenstein, Austria, and Switzerland
–Europe (English): Belgium, Denmark, Finland, France, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Spain, Switzerland, and Sweden
Chudacikovia, nedokazu vyplnit adresata na Slovensko.
Toto ma vzdy dokaze nas*at a nikdy nepochopim, preco vobec takto skatulkuju svet. Ze si proste povie "tuto krajinu nepodporujeme" ...ta podpora ma byt akoze co? Prepravne spolocnosti, cesty, elektriku a vzduch mame rovnaky s Polskom, ktore je 300km vedla a to "podporuju". By som si vypocul ich argumenty.
shiro napísal: ↑St 12. Sep, 2018, 15:44
Chudacikovia, nedokazu vyplnit adresata na Slovensko.
Toto ma vzdy dokaze nas*at a nikdy nepochopim, preco vobec takto skatulkuju svet. Ze si proste povie "tuto krajinu nepodporujeme" ...ta podpora ma byt akoze co? Prepravne spolocnosti, cesty, elektriku a vzduch mame rovnaky s Polskom, ktore je 300km vedla a to "podporuju". By som si vypocul ich argumenty.
Demence...
Takže sa to dá objednať jedine cez nejakú poštovú schránku v nemecku... Super... Tým sa cena káblu pekne predraží...
Zámer dobrý, zdroj elegantný, na správnej platforme a možnosť nastaviť krivku pre ventilátor...no proste balada o sexe. Káble ako tradične o hovne.
Cenovo? V EU? Totálne nevyužiteľný produkt, dal by som Value 2. Dostupnosť u nás bude oničom a pokrytie záruky ešte viac o ničom. A nepredpokladám, že ceny sa budú extra líšiť od cien u Gaba http://www.tichepc.sk/NZXT-E500-Modular-PSU-500W.html
a som zvedavý, ako to bude so zárukami v iných obchodoch...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Ano. To by bolo fajn. Na druhu stranu prave ta stagnacia "rozmerov" je vyhodna pre toho, kto je ochotny zainvestovat do skrinky, lebo ak kupi kvalitnu skrinku, tak ani po 5tich rokoch nema dovod na vymenu. A to je v porovnani s ostatnymi komponentami doslova sci-fi.
Hej, zdroj a skrinka vydrzia v zostave najdlhsie, ak clovek dobre vyberie. Ten pasivny SFX ale neviem, cele je to zatvorene, hermeticky uzavrete a sice sa teplo prenasa do tela, ale logicky aj zahrieva vzduch vo vnutri a ten sa neda dostat von nijako. Nezda sa mi to byt stastny dizajn z pohladu dlhodobej vydrze. Vacsina pasivnych zdrojov praveze kombinuje chladenie telom a perforovanu kapotaz.. Navyse ked do tak malej krabicky natlacia creva vo potiahnu aj 600 W /OK, 450/ , nebol by som velmi v klude s takym zdrojom.