Inac loleq, k tej Adaptic, nasiel si nieco ? Idem to ja intenzivne riesit. Game Sef VIP je sice pokrok oproti gaucu a kuchynskej stolicke, ale tlaci ma na nom bedrova opierka, podla mna to prehnali. Ale co sa tyka tych akoze zdravotnych stoliciek, som mierne skepticky. Therapia je cesky unikat. Certifikaty som si pozeral schvalne, co su zac a ma to certifikat obycajnej kancelarskej stolicky. Takze zial z mojho pohladu marketing, unikatne, patentovane. A je to patent, ktory si doteraz nikto iny nekupil, kedze to vyrabaju ako jedini. Keby to fakt bola taky unikatny patent, tak mi sedliacky rozum hovori, ze to budu kopirovat ini vyrobcovia. Ale asi vyhoda zasa bude, ze ponuka zrejme rozne velkosti podla vysky postav. Co sa tyka tohto tu Adaptic vykyvneho cuda (a Spinalis a Spinergo), zatial to vyzera, ze je to tiez ceskoslovensky unikat. Na zapade co som pozeral, tak to maju vo forme fit lopty s opierkami ... Vraj jedina vyhoda je, ze zapajas svaly jadra. A tiez uzasny marketing, stolicka vyhrala v teste jedinecnej fyziokliniky v Prahe. Fyzioklinika zjavne dostala stolicky zadara, tak im urobili promo. Schvalne som si pozrel, co je to za kliniku a na stranke same mlade defcatka fyzioterapeutky. Ani jeden rehabilitacny lekar. Takze taky test si mozu strcit niekam. Aj v nom otestovali az jeden model od Adaptic a jeden od Spinalis.