Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
Re: Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
cawte
Mam problem s counter strike source aj s 1.6 na mojom notebooku. Ked spustim nejaky server na nete tak mi ho nacita a ked treba stlacit OK ,tak mi hru sekne a obraz mi zamrzne a uz sa OK neda stlacit . V com je problem ?? Mam Vistu a na bratovom PC (ma XP) hra ide. Prosim za odpovede, dik.
Mam problem s counter strike source aj s 1.6 na mojom notebooku. Ked spustim nejaky server na nete tak mi ho nacita a ked treba stlacit OK ,tak mi hru sekne a obraz mi zamrzne a uz sa OK neda stlacit . V com je problem ?? Mam Vistu a na bratovom PC (ma XP) hra ide. Prosim za odpovede, dik.
To ti robi od zaciatku alebo ti to zacalo robit po nejakom case?
Spoiler: ukázať
robi to od zaciatku, proste pod vistou to nechce ist. ale nahrali sme nejake portable verziu a uz to funugje
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
cez steam ..amd_sk napísal:ked napises kde, kedy, a aky protokol tak sa hlasim ako ucastnik cislo 1mohamed napísal:co tak zahrat si neikde ako pc.sk clenovia ? na dakom severy ?
čaute. mám problem s cskom. a to taký že dnes som si bol kúpiť operačný systém windows 7 home premium sk. po nainštalovaní cska (mám steam) som sa pripojil na server, ale mal som problém s pingom, ping som mal nejakých 30 až 70 niekedy až 89 ale lagy nemám. mieritko sa mi nedávalo tak rýchlo do pôvodu ako keď som mal windows XP. chem vás poprosiť o pomoc.. ďakujem všetkým
pre istotu napíšem moju zostavu
E8200
gigabyte EP43-DS3L
GPU NVIDIA 9600 GT 512 mb, ddr3
zdroj fortron 500w blue storm II
ram 2g good ram
ešte ss čo som robil test rýchlosti pripojenia... ( myslím že pripojením to určite nie je. mám kvalitné pripojenie)
pre istotu napíšem moju zostavu
E8200
gigabyte EP43-DS3L
GPU NVIDIA 9600 GT 512 mb, ddr3
zdroj fortron 500w blue storm II
ram 2g good ram
ešte ss čo som robil test rýchlosti pripojenia... ( myslím že pripojením to určite nie je. mám kvalitné pripojenie)
- redered
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Jan, 2008, 14:00
to bude tym win 7 kamosovi tiez nejde pripojit na ziaden server ked si zaviedol win 7
PC 1 - MB: MSI P67A-GD55 | CPU: i5-2500K @ cooled by Noctua NH-U12P | VGA: Gigabyte GTX 960 | RAM: Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance | HDD: WD AAKS 320GB | PSU: Seasonic S12II Bronze 520 W | Case: BitFenix Raider| LCD: Dell UltraSharp 24" | Headset: Creative Fatal1ty | Keyboard: Logitech G11 | Mouse: MX518 | Mousepad: Steel Qck | CS a DOTA player | Phone: LG G3
blbost, urcite je to v nastaveni... ma to zablokovane vo firewalle, alebo musi nejake porty otvorit. najlahsie je si povedat ze to je chyba windowsu a nic neskusit
ked lagy nad 100 myslis latency respektive odozvu to bude problem s netom nie s PC
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nenapisala si grafiku alebo neviem citat
treba obcas vypnut V sync v nastaveniach karty, peipadne ak mas manualne vyhladzovanie hran
treba obcas vypnut V sync v nastaveniach karty, peipadne ak mas manualne vyhladzovanie hran
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
az do 3.1.10 len za 6 jurkov
aj by som kupil ale mal som aj steam a neišlo tak neviem ci to pomoze
ahojte, chcel by som radu, snad sa niekto najde
organizujem LANku kde okrem ineho sa bude mastit CS 1.6.
chcel by som jednu specialnu vec - rozbehat nejakym sposobom server (teda aj host PC na ktorom sa budu zakladat hry), tak aby som tam mohol hodit MODy ako su na niektorych pub serveroch - statistika (kill/death/celkova), ked zomriete ukaze kde ste trafili a kolko DMG, kto za kolo mal najviac killov a najviac dmg... a podobne veci - chapete. (+ zvuky ako headshot, rampage, ultrakill a podobne by tiez boli fajn)
myslim ze sa to bude robit cez dedicated server, ale potreboval by som navod ako to nastavit a tiez ako tam dat tie Mody (a z kadial ich stiahnut)
organizujem LANku kde okrem ineho sa bude mastit CS 1.6.
chcel by som jednu specialnu vec - rozbehat nejakym sposobom server (teda aj host PC na ktorom sa budu zakladat hry), tak aby som tam mohol hodit MODy ako su na niektorych pub serveroch - statistika (kill/death/celkova), ked zomriete ukaze kde ste trafili a kolko DMG, kto za kolo mal najviac killov a najviac dmg... a podobne veci - chapete. (+ zvuky ako headshot, rampage, ultrakill a podobne by tiez boli fajn)
myslim ze sa to bude robit cez dedicated server, ale potreboval by som navod ako to nastavit a tiez ako tam dat tie Mody (a z kadial ich stiahnut)
robi sa to cez AMX mod, navodov na nete je kopa