Dá sa, určite je tam pomalší progres, ale nie je nutnosť hrať to v tíme. Ja som asi 95% času odohral sólo.
quicky napísal: Št 14. Sep, 2017, 13:45robite mi chute s tym division zas

boha ozaj to mam nainstalovat ? len teraz som uz strateny aky je "progres" od konca basic hry (kde som ja skoncil - tj zacal len farmit DZ)
Po tom čo ukončíš hlavný quest v podstate expíš výbavu /aktuálne max. skóre výbavy je 256/. Najrýchlejšie sa to expí v Underground /ale to je DLC/.
Levelovať DZ má praktický význam do level 50, dovtedy sa ti odomykajú v základni blueprinty na nové zbrane/výbavu, nad level 50 je to už len o čísle v profilovke.
Z noviniek najdôležitejšie čo pribudlo sú asi Global Events, časovo obmedzené udalosti, jak som vyššie písal, plánovaný je asi týždeň aktivity, raz do mesiaca. Momentálne je ale dlhšia pauza, lebo ladia bugy po prvom aktívnom týždni. Nemám tušák kedy sa chystá ďalší.
V princípe ide o to, že znovu hráš príbehové misie, ale dostávaš za nich novú menu, ktorá padá iba počas trvania Global Events. Odmena záleží od zvolenej obtiažnosti. Táto mena ti padá aj inde na mape v bežných súbojoch. Za ňu si potom v špeci obchode v základni kupuješ špeci bedne, tie drahšie môžu obsahovať aj exotickú výbavu. Tiež počas trvania GE vieš získať tzv. Classified Gear, teda špeciálne prvky výbavy, ktoré majú bonusy aj za to, keď používaš 5 a 6 prvkov rovnakej výbavy. Bežne sú bonusy za 2-3-4 prvky rovnakej výbavy. Bohužiaľ to neplatí pre všetky druhy výbavy, napr. Nomad nemá bonus za 5. a 6. položku. Tuším 7 druhov výbav je Classified.