Battlefield 3
Re: Battlefield 3
zopár mojich postrehov po chvíľke hrania:
1. zdá sa mi že poklesli fps
2. neviem prečo mi ako jedinej osobe na serveri neukazuje v tabuľke ping, som proste special
3. úplne zmenili bodovanie v co-op - predtým som mal len nejakú polovicu bodov potrebnú na odomknutie G3 a teraz mi chýba 2 tisíc - toto ma celkom potešilo, aspoň nemusím hrať tých pár misií vkuse dookola a môžem mať všetky zbrane
4. zdá sa, že zmizlo bf3.exe stopped working a zatiaľ ma pripojilo stále na prvýkrát tak uvidíme ako to bude ďalej
1. zdá sa mi že poklesli fps
2. neviem prečo mi ako jedinej osobe na serveri neukazuje v tabuľke ping, som proste special
3. úplne zmenili bodovanie v co-op - predtým som mal len nejakú polovicu bodov potrebnú na odomknutie G3 a teraz mi chýba 2 tisíc - toto ma celkom potešilo, aspoň nemusím hrať tých pár misií vkuse dookola a môžem mať všetky zbrane
4. zdá sa, že zmizlo bf3.exe stopped working a zatiaľ ma pripojilo stále na prvýkrát tak uvidíme ako to bude ďalej
ano, mozem to potvrdit.... na mna antena spadla a zabilo ma, ze "bad luck"....Ferdie napísal:inak na druhom fóre som čítal, že už môže padnúť anténa na caspiane, neskúšal niekto?
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Vlastny ping to neukazuje nikomu.Ferdie napísal:2. neviem prečo mi ako jedinej osobe na serveri neukazuje v tabuľke ping, som proste special
mno ... AA-cko je na stihacky uplne nepouzitelne .... 2 rakety + 5s plne hytovanie na kratku vzdialenost .. ani nezadymi... ..smejem sa.. co sa tyka hely tak zmenene rakety .. uplne to stiela kdesi mimo .. predtym to strielalo niekde do vrchu teraz uplne niekde dospodu .. tank somnetrafil ani jeden .. ako .. neviem naco pchali rypak do veci kere ..ale to ani nestoji za rec ..
dík za odpoveď, každopádne absolútne nechápem aký ma toto zmysel, predsa najdôležitejšie je, aby si videl svoj ping, ostatní ťa nezaujímajú... dice sú fakt totálne opačnífaugusztin napísal:Vlastny ping to neukazuje nikomu.Ferdie napísal:2. neviem prečo mi ako jedinej osobe na serveri neukazuje v tabuľke ping, som proste special
Naposledy upravil/-a Ferdie v Ut 06. Dec, 2011, 17:01, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Vypadavaju vam textury po instalacii patchu pre Back to Karkand ?
mne hej ...
mne hej ...
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ze tento patch mal opravit co predchadzajuci dogabal mne tu hru este viac donufacikoval
no ja neviem co na to povedat babrali do veci do ktorych netrebalo ... fakt ako ja momentalne z hely ako pilot netrafim nic .. sa mam asi zebrat na prazdny server a den sa mam kalibrovat .. na AA-cku uz nesom schopny nic sundat .. ale stihacke pridali .. cize ja uz stihacku nedam ani za <> ale ona ma da este skorej ... ani nehovorim ked ma stihacka stretne v lufte tak ako nerozdrbe ma za 1s ale za 0.2 sekundy .. nuz ..
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
mozem srat cele dice, stale mi da po 20 sekundach stopped working
//hlavne ze upravuju kadiake baterky a naklon rakiet curaci ale hra im stabilne nebezi ani za nic
//hlavne ze upravuju kadiake baterky a naklon rakiet curaci ale hra im stabilne nebezi ani za nic
Spoiler: ukázať
no co sa tyka toho stoped working tak umna zatial nic .. ani ma zo servera neodpojilo ani podobne ... v tomto hadam ak to nieje nahoda tak ozaj cosi spravili ale no ako vravim zatial to hodnotit az tak uspesne nemozem ..
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
K0rben, skus rovno reinstall systemu, podla mna mas nejaky program co ti hru blokuje. Skusal si vypnut Firewall?
no u mňa aspoň žiadne problémy so stabilitou - pripája ma na prvýkrát a zatiaľ to ešte nepadlo... aspoň niečo teda fixli... inak na AA znížili dmg na infantry? lebo sa mi to zdá zase nejaké slabé... najviac sa mi ale ráta anténa na caspiane - nezničí ju ani 7 C4 ale na konci kola padne sama od seba alebo žeby zemetrasenie?
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
k0rben ten problem riesi uz dlho, takze sa mozeme stavit ze tu hru uz aspon 2x reinstalloval a repairoval. Ja som koli myske reinstsalloval system a nakoniec som zistil, ze som mal zapojeny volant v PC a koli nemu mi blbla myska, no to je uz iny pripad