Battlefield 3
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Re: Battlefield 3
Myslim si ze uz len kvoli FEAR a KLABOR ktory tu neriesia ziaden problem a den co den tu placu jak dve .... by to tu mali lock.
Len same usas sem usas tam zlate bf2
Tu places jak keby ti tam stlacame join server a ty to musis hrat.
Predaj to a hraj si bf2!!
Len same usas sem usas tam zlate bf2
Tu places jak keby ti tam stlacame join server a ty to musis hrat.
Predaj to a hraj si bf2!!
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Dovolim si ta poziadat aby si nam prezradil kde by mala byt podstata tejto hry ? Velmi ma to zaujmaKlaboor napísal:Nech nahana mne to je sum a fuk, ale podstata tejto hry je niekde inde alebo lepsie povedana by mala byt niekde inde. A take veci ako USAS + 12g a neviem co vsetko este by tu nemali byt. Uz tu chyba len vystrelovaci nozik s 12x optikou co urobi instant kill a bude to vsetko fasa. A potom pozeras uberskillu vo videu co ta dava z otocky vo vzduchu a pritom mu za hlavou blikaju m-comy. A tvrdenia ze preco si to nevzmem do ruky so absolutne bez logiky hodeny bullshit. Co sa mam zaradit ako spominal FEAR len preto lebo s nicim inym toho vyvoleneho nedam? A najnovsie AS VAL deto. Uz im pokazili hracky ako SCAR, F2000 a IRNV a uz vsetci placu na forach. Tu absolutne hodnota ranku neznamena nic.
omg, hrám si, skóre 54:11 a v tom bf3.exe prestal pracovať to fakt nie je normálne, keď ťa nenaserú lamky tak potom toto
edit: aspoň mi to uložilo skóre po kole
edit: aspoň mi to uložilo skóre po kole
A vies co neprezradim lebo ak to sam nevies tak neviem naco to hras a vsetci tebe podobny tiez. Hovorim ze MW3 vlakno je inde. Radi vas tam skillerov privitaju.
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
podstata hry je zabavit sa,ci uz sa zabavis tak ci onak je jedno ked sa na to pozries z nadhladu..a ak sa pri hre nebavite tak nechapem na co ju hrate
taka zaujimavost .. podla poctu odohranych hier .. som sa pozeral na statistiku (45sekundova)ktora je po skonceni kola nieco cez 7 hodin .. tomu hovorim skvelo straveny cas
Sam tomu nemožem uverit, ale po reinstale hry tato šlape prvý krát tak ako by mala od začiatku
Takže na 3 pokus im to zda sa vyšlo!
Takže na 3 pokus im to zda sa vyšlo!
Spoiler: ukázať
- sensilux
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Jún, 2007, 08:00
vcera som si kukol profil uzivatela FEAR , odporucam kazdemu . Klobuk dole...
Ozaj ako funguje TS? Treba mat sluchatka s mikrofonom a cez aky program sa skonaktujete, ako si volate? Ja som len obcasny gambler, tak preto sa pytam ako lama
Ozaj ako funguje TS? Treba mat sluchatka s mikrofonom a cez aky program sa skonaktujete, ako si volate? Ja som len obcasny gambler, tak preto sa pytam ako lama
a presne ktore statistiky odpourcas?sensilux napísal:vcera som si kukol profil uzivatela FEAR , odporucam kazdemu . Klobuk dole...
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
tiez by ma zaujimalo milujem ludi co si honia nad svojim kdckom...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Mne bohate staci vidiet pocet odohranych hodin. Ja mam 70h 1m. FEAR ma 239h 58m. Koniec, balim kufre . A potom mi napise ze on predsa nehra vela .
to bolo smerovane namna ?hulo92 napísal:tiez by ma zaujimalo milujem ludi co si honia nad svojim kdckom...
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Nemozem ...hulo92 napísal:tiez by ma zaujimalo milujem ludi co si honia nad svojim kdckom...
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nie, na chlapca co odporuca tvoje statistikyFEAR napísal:to bolo smerovane namna ?hulo92 napísal:tiez by ma zaujimalo milujem ludi co si honia nad svojim kdckom...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dojdi do temy bc2,dohodneme sa ..ja tiez obcas szahram..net mi zas ide trochu lepsie,dokonca rozmyslam nad kupou bf3elementar napísal:Ja som zatial stasny majtel BC2 a kym tu bude falmovat ani si ho nekupim...
zatial ma BC2 bavi dneska dalsie 2 best player piny v 350ticketovych hrach...
pride mi to ze tie hry su este kvalitnejsie ako pred bf3