Nové presúvadlo 15 000e - Seat IBIZA FR 1,2 TSI, 6st. manual 81kW
Re: Nové presúvadlo 15 000e
kolko si im dal zalohu?
500, poho ozval sa later ze je prave na meetingu s importerom kde to riesia cize dnes budem mat nejake vyjadrenie ale skor ako na buduci tyzden sa nic konkretne nedozviem.
V tom pripade dostanem asi novu
V tom pripade dostanem asi novu
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
podla mna ti daju rohozky zdarma za to, ze si musel cakat
alebo rozky no mne uz nemaju moc co dat zadarmo jadine zebi tie bixenony prihodil a to by som sa fakt ze nehneval
a budes si ich uzivat 4 roky do prvej STK
presne tak: Tak dnes ziadne info zevraj importer odvolal meet skrz pohreb tak nvm co si mam o tom mysliet, zevraj v pondelok... ale tak v podstate je to jedno ci pondelok alebo piatok len ma to uz serie xD
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
snazia sa ta drzat u nich aby si vzal objednavku na novy model. zjavne ti cely cas klamu. a nechcu prist o zalohu.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
jasne, lebo clovek zomrie a hned ma aj za hodinu pohreb, takze o tom v ziadnom pripade nemohol vediet dopredu a dozvedel sa to az na meetingu, ktory uz prebiehal osobne by som ich poslal do zadnice, evidentne su to klamari predstav si, ze by si u nich mal nieco reklamovat.. pre mna rozhodne red flag.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tiez sa mi to nezda, len vyhovorky, ako ides tam otrebat 13 litrov a jedine co ukazuju je prostrednicek. Zrejme za to nemoze chlapec od pultu, ale pristup automobilky dovi dopo. ALe su to tvoje nervy a na druhej strane moc na vyber nemas, este ta yariska ostava
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
pokial to nie je taky urgent, tak pocka ten jeden mesiac.. a ked nic, tak pojde dalej..
ako napisal lacika nam nehori za ritou stale mame pandu
a ak daju ponuku na novy model a bude v dobrej cene teda do 13 preco nie je to win dohodli sme sa ze max buduci tyzden este a potom zriesime nove inde
a ak daju ponuku na novy model a bude v dobrej cene teda do 13 preco nie je to win dohodli sme sa ze max buduci tyzden este a potom zriesime nove inde
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
neviem ako si postupil s ibizou ale ta nova yaris nevyzera zle:
http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/41 ... sa-nekona/
http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/41 ... sa-nekona/
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)