Myslíš hudbu ?
Aky film ste naposledy videli?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Aky film ste naposledy videli?
hej,sadlo to tam
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
I am not okay with this - taký mix sex ed. a life is strange. na to Len 7 krátkych dielov, bavilo, teším sa na S02.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Mne to pripomínalo práve End of the F*cking world a troškou nadprirodzena.
.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
ja som včera na posedenie zedol druhú sériu celkom pobavilo chcelo by to ešte jednu, niektoré situácie topLeon napísal: ↑Št 12. Mar, 2020, 11:03 Bolo to tu spomínané už niekoľkokrát
viewtopic.php?f=32&t=3130&p=1481379&hil ... e#p1481379
viewtopic.php?f=32&t=3130&p=1413638&hil ... e#p1413638
viewtopic.php?f=32&t=3130&p=1405809&hil ... e#p1405809
viewtopic.php?f=32&t=3130&p=1488187&hil ... e#p1488187
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Na Amazone už je Rise of Skywalker. Ako zarytý fanúšik SW univerza som si hovoril, že ako znak toho, že celú ságu takto dosrali (už kvôli tomu som neišiel do kina) si to asi ani nepozriem. Radšej nevedieť ako to skončilo než vedieť Ale mám nutkanie
.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
SW IX - strašne niečo. Blbý strih, toto si väčšinou nevšímam nontu to bolo do očí. A prakticky nikdy som nemal tak chuť prefackat hlavného portagonistu ako tu. Nesympatický charakter, zakaždým čo bola na scéne som jej mal chuť vraziť. Normálne fuj. A ta záverečná cast, tá kopirka ep6 bola schválne alebo ich nič iné nenapadlo ?
Je to urážka a des.
Je to urážka a des.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
spatne to bolo... vsetky dialogy a monology boli neskutocne tupe... ako samostatny film je to totalny brak
Spoiler: ukázať
https://www.csfd.cz/film/816465-neuveri ... y/prehled/
- Zatial strasne presladeny serial.
Prva cast- 6/10
Druha cast- 4/10
- Zatial strasne presladeny serial.
Prva cast- 6/10
Druha cast- 4/10
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
The Gentlemen - u mna 8/10, super humor, pekne posladany pribeh, dobry herci, uz davno ma takto oddychovka nebavila
Annihilation - 6/10. cakal som ani neviem co, ale nedostal som to. aj to vizualne stvarnenie mi prislo take slabe. ale na konci ked boli v tej jaskyni pod majakom bola perfektna hudba, tu si zapamatam.
Annihilation - 6/10. cakal som ani neviem co, ale nedostal som to. aj to vizualne stvarnenie mi prislo take slabe. ale na konci ked boli v tej jaskyni pod majakom bola perfektna hudba, tu si zapamatam.
SW IX je logické vyústenie celého prebehu najnovšej trilógie.
JJ Abrams potvrdzujúc svoj status režiséra bez štipky inovácie spravil VII doslova kópiou IV s kopec fanservice a nelogickou a exponenciálne silnejšou hrozbou, lebo však nová hrozba musí byť vždy väčšia či to dáva zmysel alebo nie. Fanúšikovia sú nadšení až na zopár kritických hlasov. Ako reboot pod novým vedením OK, uvidíme čo bude ďalej.
Potom prišla VIII, ktorá bola s iným režisérom a šla úplne opačným smerom a búrala naše očakávania - hrozbu lokalizovala/zmenšila, žiadne superzbrane, namiesto takmer bezchybných hrdinov ktorých každé riskantné a na prvý pohľad nelogické rozhodnutie je odmenené úspechom tu máme hrdinov s vážnymi nedostatkami ktoré musia prekonať inak sú skôr na príťaž než osoh. Dostávame odpovede na otázky "A čo ak to nepôjde podľa optimistických predstáv, stálo to riziko za to?". Snaží sa odpútať z okov minulosti, ponúknuť niečo nové, predostrieť nové možnosti a príležitosti. "Let the past die, kill it if you have to!". Napriek vysokým tržbám obrovský hate "skalných fanúšikov". Podľa mňa svojim hatom ju znechutili aj mnohým čo by s ňou inak nemali nejaký veľký problém. Samozrejme má svoje muchy, čo si budeme hovoriť, ale väčšina divákov sa ponad to vie povzniesť alebo si ich ani neuvedomia pokiaľ o tých chybách nepočúvajú stále dookola so slovami že sú debili ak im tie chyby nevadia. Preto aj prvé reakcie z kín boli pozitívne než sa nezačal šíriť hate po internete, ktorý si samozrejme všetci prečítali a začali byť kritickejší než by inak boli. A pokazili radosť každému komu sa to páčilo.
Vedeli sme, že IX bude zase točiť JJ. A Disney bude tlačiť na istotu aby si upokojili "skalných". Takže sa dal čakať ešte silnejší ťah na fanservice a na istotu, pôjde sa po vzore VII, VIII sa pokúsia čo najviac odignorovať ako to len pôjde. Takže logicky, kde sa budú inšpirovať? No určite nie v Thrawn Trilogy kde nie sú superzbrane a Thrawn je známy len okrajovo, samozrejme že Dark Empire s exponenciálne rastúcimi silami ikonického Palpatina a čím ďalej tým silnejšími Superzbraňami s každou novou knihou v sérii prichádzajúce prakticky "z ničoho nič", len preto lebo každá nová hrozba musí byť väčšia ako tá predchádzajúca.
Odškrtli si každú položku ktoré mali zaistiť že sa bude fanúšikom páčiť, a nie že napriek tomu, ale práve kvôli tomu je ten film slabý. Ako sa hovorí, design by comittee je bez duše.
Inak, ep. VIII je najlepšia epizóda novej trilógie. Change my mind.
https://www.youtube.com/watch?v=UCnm-3tnL3Q
JJ Abrams potvrdzujúc svoj status režiséra bez štipky inovácie spravil VII doslova kópiou IV s kopec fanservice a nelogickou a exponenciálne silnejšou hrozbou, lebo však nová hrozba musí byť vždy väčšia či to dáva zmysel alebo nie. Fanúšikovia sú nadšení až na zopár kritických hlasov. Ako reboot pod novým vedením OK, uvidíme čo bude ďalej.
Potom prišla VIII, ktorá bola s iným režisérom a šla úplne opačným smerom a búrala naše očakávania - hrozbu lokalizovala/zmenšila, žiadne superzbrane, namiesto takmer bezchybných hrdinov ktorých každé riskantné a na prvý pohľad nelogické rozhodnutie je odmenené úspechom tu máme hrdinov s vážnymi nedostatkami ktoré musia prekonať inak sú skôr na príťaž než osoh. Dostávame odpovede na otázky "A čo ak to nepôjde podľa optimistických predstáv, stálo to riziko za to?". Snaží sa odpútať z okov minulosti, ponúknuť niečo nové, predostrieť nové možnosti a príležitosti. "Let the past die, kill it if you have to!". Napriek vysokým tržbám obrovský hate "skalných fanúšikov". Podľa mňa svojim hatom ju znechutili aj mnohým čo by s ňou inak nemali nejaký veľký problém. Samozrejme má svoje muchy, čo si budeme hovoriť, ale väčšina divákov sa ponad to vie povzniesť alebo si ich ani neuvedomia pokiaľ o tých chybách nepočúvajú stále dookola so slovami že sú debili ak im tie chyby nevadia. Preto aj prvé reakcie z kín boli pozitívne než sa nezačal šíriť hate po internete, ktorý si samozrejme všetci prečítali a začali byť kritickejší než by inak boli. A pokazili radosť každému komu sa to páčilo.
Vedeli sme, že IX bude zase točiť JJ. A Disney bude tlačiť na istotu aby si upokojili "skalných". Takže sa dal čakať ešte silnejší ťah na fanservice a na istotu, pôjde sa po vzore VII, VIII sa pokúsia čo najviac odignorovať ako to len pôjde. Takže logicky, kde sa budú inšpirovať? No určite nie v Thrawn Trilogy kde nie sú superzbrane a Thrawn je známy len okrajovo, samozrejme že Dark Empire s exponenciálne rastúcimi silami ikonického Palpatina a čím ďalej tým silnejšími Superzbraňami s každou novou knihou v sérii prichádzajúce prakticky "z ničoho nič", len preto lebo každá nová hrozba musí byť väčšia ako tá predchádzajúca.
Inak, ep. VIII je najlepšia epizóda novej trilógie. Change my mind.
https://www.youtube.com/watch?v=UCnm-3tnL3Q
- kllr007
- Pokročilý používateľ
no 8 je oproti 9 zlato.
mne sa najviac pacila 7, neviem prisla mi taka ze vsetko zacina.
mne sa najviac pacila 7, neviem prisla mi taka ze vsetko zacina.