Politicka debata
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Re: Politicka debata
A hned na to reakcia: http://www.novinky.cz/veda-skoly/395017 ... nalec.html
Podla vsetkeho je to jeden z tych debilov s titulom
Podla vsetkeho je to jeden z tych debilov s titulom
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
fakt neviem co by som ja ako ucitel robil,ale verim tomu,ze casom by som vypalil nejaku tu facku medzi 4mi ocami bez svedkov
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
jergus --> Mozno sa budes cudovat, ale suhlasim, ze facky by nic nevyriesili. Hento nie je normalne spravanie deti a ma svoje pozadie. Tie deti ("deti") patria do ruk odbornika.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
To niesu deti ale na hlavu chori delikventi ktori nemaju problem niekoho zabit a sikanovat nielen ucitela ale aj druhych. Zavriet ich vratane ich rodicov.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- jergus
- Používateľ
pamatam si ako sme v siedmej triede rozbili so spoluziakom okno. ucitelka nas doviedla do riaditelne, a papulovali sme riaditelke. prisiel zastupca a obom nam strelil zaucha ze sme mali cervene lica. hned volal rodicom co sa stalo a aj ze sme dostali. ked som prisiel domov, otec mi v chodbe taku vypalil, ze mi doslova dala stena druhu a nasledujuce rano som mal na jednom lici otlacok zastupcovej ruky, na druhom lici otcovej ruky. spoluziak mal tiez krasne cervene licka tak isto od zastupcu a od jeho otca. az do skoncenia zakladnej skoly sme si nedovolili ani len krivo sa pozriet na nejakeho ucitela! takze s tym ze facky nic neriesia nikdy suhlasit nebudem. spravne zaucho v spravnej situacii da cloveku mnohonasobne viac ako nejaky pajac psycho a pod. no na druhej strane nesmie sa zamienat mlatenie deti/slabsich len tak pre potesenie s vychovnymi zauchami!Odar napísal:jergus --> Mozno sa budes cudovat, ale suhlasim, ze facky by nic nevyriesili.
Dobre, ale to je pripad, ked si mal nad sebou nejaku autoritu.
Hento bol evidentne pripad, kde decko nemalo autoritu doma - povedzme vyrastalo bez otca, nema ziadny vzor, pripadne ma zle vzory atd. Privedies ho do riaditelne, opluje riaditela a este vynada vlastnej matke. A takeho mozes zacat mlatit a bude to prd platne. Bud sa dvihne a odide prec, alebo ta este udrie aj naspat. A druhy den ho mas opat vysmiateho v skole a robi dalej to iste. To su uz pripady pre psychologa, len u nas je psycholog vnimany ako nieco zle a kto ku nemu ide je automaticky retardovany.
Hento bol evidentne pripad, kde decko nemalo autoritu doma - povedzme vyrastalo bez otca, nema ziadny vzor, pripadne ma zle vzory atd. Privedies ho do riaditelne, opluje riaditela a este vynada vlastnej matke. A takeho mozes zacat mlatit a bude to prd platne. Bud sa dvihne a odide prec, alebo ta este udrie aj naspat. A druhy den ho mas opat vysmiateho v skole a robi dalej to iste. To su uz pripady pre psychologa, len u nas je psycholog vnimany ako nieco zle a kto ku nemu ide je automaticky retardovany.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- jergus
- Používateľ
Tak taketo pripady boli lahodkou na vojne. Kto tam robil bordel, skoncil s natrhnutou ritou, pripadne sa valal vo vlastnych srackach mesiac na samotke a kto bol extrem koncil na zapadnej hranici v "naraznikovej zone" s trestancami kde bol rad ze neskoncil podrezany.Papek napísal:Hento bol evidentne pripad, kde decko nemalo autoritu doma - povedzme vyrastalo bez otca, nema ziadny vzor, pripadne ma zle vzory atd.
Dnesna mladez je vysledkom komplexneho zlyhania, od rodicov, cez skoly az po stat. Deti sa rodia nechcene v nekompletnych rodinach, su zanedbavane, rodicia aby mali od nich pokoj tak im radsej podhodia elektroniku, nemaju ziadne tvorive zaujmi, ziadne spolocenske zaujmi, v skolach si za prve s nimi nevedia dat rady a za druhe koli "skvelym" zakonom si ani nemozu dat rady a potom to vyzera ako vyzera. Vstci si len zakryvaju oci pred problemami a ked sa objavi utyrana ucitelka, tak zrazu su vsetci sokovani a cvokari vypisuju debilne clanky na nete.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
retaktovanie.zoznam.sk/search.php?search_id=egosearch
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
neviem, ci to nepatri skor do srandiciek
ze ludia dokazu v dnesnej dobe lahko dostupnych informacii este stale presadzovat tieto utopisticke sracky ale presne to ukazuje ako dnes rozmyslaju pri tych krcmovych debatach. navzajom si potlapkavaju po pleciach a ubezpecuju sa, ze to co vravia naozaj nie je kolosalna cocotina.. najlepsi je ten s tym ucesom z sestdesiatych rokov a retorikou z rovnakej doby
ze ludia dokazu v dnesnej dobe lahko dostupnych informacii este stale presadzovat tieto utopisticke sracky ale presne to ukazuje ako dnes rozmyslaju pri tych krcmovych debatach. navzajom si potlapkavaju po pleciach a ubezpecuju sa, ze to co vravia naozaj nie je kolosalna cocotina.. najlepsi je ten s tym ucesom z sestdesiatych rokov a retorikou z rovnakej doby
- jergus
- Používateľ
pred tyzdnom v nedelu bola v telke diskusia, a bol tam jeden saso aj zo vzdoru. no konecna redaktor sa ho pyta ze z historie vieme ze socializmus/komunizmus sme tu uz mali a neosvedcil sa tak preco sa do neho vracat? a saso ze ale ti pred nami ho robili zle, my ho vieme robit dobre
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Som jediny co si seriozne googlil ci to je ozaj strana a nie troll?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
je to strana, v brne boli na demonstracii pomoct ich ceskym spolupracovnikom
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- jergus
- Používateľ
je to strana, ich volebnym programom je zostatnenie podnikov, firiem, majetkov, v BA vo VW chcu montovat trolejbusy a su to rovnaki primitivi ako boli ich predchodcoviaJednoduska napísal:ci to je ozaj strana?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
ako nazory mozme mat vsetci rozne ale... ale ked sa nad tym zamyslim takito retardi nas spajaju, kedze sa vsetci zhodneme aspon. ze su retardi!
uz ma ozaj nic neprekvapi.... ale skuste!
uz ma ozaj nic neprekvapi.... ale skuste!