Battlefield 3
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield 3
We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress.
takze klidek...
takze klidek...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Nadavam ze to nejde, pretoze to nejde. Je to dostatocny dovod? To ze tebe to ide neznamena ze ostatnym tiez musi.kramer napísal:Neviem čo tu stále nadávate že to neide
Spoiler: ukázať
je to nepodarena cistokrvna arkada
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
- hulo92
- Pokročilý používateľ
Cry some moooooooooore Guys... Radsej to ani nehrajte chlapy, lebo coskoro skoncite v Pezinku na nervy....
Kde zmizol unlock na tretiu poziciu na tank? Ci je to uz pristupne pre vsetkych bez unlocku alebo to zrusili uplne?
//o tom ze v unlockoch neni a do tanku som sa nedostal lebo boli vkuse vsetky prec tak ci ju zrusili alebo spristupnili bez unlocku, o tom
//o tom ze v unlockoch neni a do tanku som sa nedostal lebo boli vkuse vsetky prec tak ci ju zrusili alebo spristupnili bez unlocku, o tom
Naposledy upravil/-a Sky v Ut 13. Dec, 2011, 20:03, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- hulo92
- Pokročilý používateľ
dnes som v tej pozici sedel pol hodinu, o com tocis?
lol ... prosim vas pozrite ci nezmizla aj USAS-ka alebo by mohla byt hned volna pre novacikov ..
To ze to ide tvojmu bratovi neznamena ze to ide bez problemov vsetkym. Myslim ze problemov s tou hrou je az az.kramer napísal:Neviem čo tu stále nadávate že to neide ja som to bratovi nainštaloval keď to vyšlo (ma krabicovu verziu) a odvtedy to šľape, akurát mal problém s PB ale to lebo je total lama a nevedel ako BF3 integrovať do PB už len keby tie servery neboli také plné. Je to vcelku vydarená hra aj keď ja som viac na SP ala STALKER a GTA ale toto je čistokrvný MP a aj tak to treba brať hral som aj MW3 a ked to ide mne na mojej šunke na full (bez AA 30 až 50FPS) tak to už je naozaj veľa pýtať za to 60€ aj 20€ by bolo veľa. Tu to je aspoň nova hra s dobrou grafikou a skvelou hrateľnosťou a v každej hre sú chyby a ja sa nad tým ani nepozastavujem.
ale ved ho uz nechajte tym ktorim to nejde pripadne vidia viac chyb pre tych tu nieje priestor .. tu sa smie len chvalit ...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
asi nejaky dalsi fail... bud bude pre vsetkych, alebo sa nezobrazuje lebo to nevidiet ani na battlelogu...Sky napísal:Kde zmizol unlock na tretiu poziciu na tank? Ci je to uz pristupne pre vsetkych bez unlocku alebo to zrusili uplne?
takže môj prvý príspevok nefunguje prihlásenie do originu kuva co je ???????
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Co musim spravit aby som dostal "Laser designation"?