Battlefield 3
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
Re: Battlefield 3
co uz DICE fail again.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress.
na co si mám zvyknúť ked to neviem spustiť doteraz to šlo bez väčších problémov nesralo ma že sa nepripojím na prvý raz ani že to s času na čas spadne kurwa ale že sa neviem vôbec pripojiť do hry za ktorú som zaplatil tak to ma už sere.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
heh, nie? to tam nie si asi dostatocne dlho...
-
- Nový používateľ
a čo tak zopár pikošiek?
- IRNV funguje v B2K ako pred patchom (vraj, píšu to ľudia na fóre)
- spawny sú rozbité. Na rotor helikóptéry pošle hra aj 10 ľudí, to isté aj na tank.
- B2K mapy lagujú(??) Zasadím polku zásobníku týpkovi do hlavy a ani s ním necukne.
Tá nová deštrukcia je úžasná i keď občas lieta až moc vecí vzduchom... Chcelo by to túto úpravu aj na základné mapy. Snáď sa Dice pochlapí.
- IRNV funguje v B2K ako pred patchom (vraj, píšu to ľudia na fóre)
- spawny sú rozbité. Na rotor helikóptéry pošle hra aj 10 ľudí, to isté aj na tank.
- B2K mapy lagujú(??) Zasadím polku zásobníku týpkovi do hlavy a ani s ním necukne.
Tá nová deštrukcia je úžasná i keď občas lieta až moc vecí vzduchom... Chcelo by to túto úpravu aj na základné mapy. Snáď sa Dice pochlapí.
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
je pravda nehravam sa 15 hodin denne, na steame som od roku 2005 alebo 2006? Všetko v pohode žiaden výpadok.
Spoiler: ukázať
ta destrukcia je taka paradna ze dnes sme boli nuteny z iOio-m opustit bradliho .. nakolko sa snim nedalo pohnut pri nejakej vyvalenej palmicke ..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ten spawning mozem potvrdit. kukam helina, tak sa spawnem... ale hacik bol v tom ze tam uz dvaja sedeli a mna hodilo hore na vrtulu
no a teraz mi povedz o com to svedci ked nieco take vypustia .. ked na zaciatku nieco poseres tak toe dalsie veci si musis dat sakramensky zalezat aby si nevyzeral ako ...... ale prisiel prvy patch a nic druhy .. a zas uzasne veci .. teraz vydaju balicek map a OPET to hyri fail-mi ze sa nad tym fak da uz len pousmiat .. .. co dalsi patch to spravy ? jou .. to je hra, take brutalne chyby ,.,,. a opakujuce sa .. neskutocne nieco ..
-
- Nový používateľ
jn a dodnes si hra nepamatá poondiate nastavenia Camo pre kity...
a za ten dlhý loading zastreliť. Žiaľ nič s tým už asi nespravia, kedže by museli rozdeliť tú hru ako B2K mapy... omg
a to že ľuďom kradnem dog tags a konám tak vojnový zločin a potom si ich ani nemôžem zavesiť na svoj krk... tak to je des. Na čo potom ich berem, keď ich sám nemôžem použiť? Aneb mám pekné známky z Act of Valor, ale môžem sa na ne iba pozerať...
a za ten dlhý loading zastreliť. Žiaľ nič s tým už asi nespravia, kedže by museli rozdeliť tú hru ako B2K mapy... omg
a to že ľuďom kradnem dog tags a konám tak vojnový zločin a potom si ich ani nemôžem zavesiť na svoj krk... tak to je des. Na čo potom ich berem, keď ich sám nemôžem použiť? Aneb mám pekné známky z Act of Valor, ale môžem sa na ne iba pozerať...
ide niekomu pripojiť sa alebo len ja mám problém?????
ani mne nejde pripojiť, takže problém bude na druhej strane
MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON, Intel Core i7-9700K + Noctua U12P SE2, Gigabyte RTX 2070WF3, HP 2475w, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Predator, SSD Samsung 860 EVO 500 GB (system + games) + WD Red 2TB, 3TB (data), Enermax Mod82+ 625W, Thermaltake AQUILA Silver, Creative Sound Blaster R3D Fatal1ty Professional + Creative T6100 5.1, Win10 64bit SK
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress.
3.x
3.x
Spoiler: ukázať
chlapci a vy ste skede dosli ?
ale ved IQ .. 45s kukas na debilne statistiky a potom + nato loading mapy .. tak to uz sa ta mapa mohla natahovat kym pozeras na te somariny .. ale ako vravim IQdavid75sk napísal:a za ten dlhý loading zastreliť. Žiaľ nič s tým už asi nespravia, kedže by museli rozdeliť tú hru ako B2K mapy... omg
Naposledy upravil/-a FEAR v Ut 13. Dec, 2011, 21:08, upravené celkom 1 krát.