Mining (pools, software, hardware)
Re: Mining (pools, software, hardware)
Pri NVIDII treba mat zaskrkle P0 State aby isly pamate na OC taktoch, inak idu na defaulte aj ked im das OC.
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Davam do pozornosti LUX. Tazi sa novym "phi" algoritmom na NVidia kartach. GTX 1060 3G dava cca 11 GH/s. Priblizna kalkulacia tu. S LUX obchoduje Cryptopia. Skusam tento pool http://yiimp.eu/site/mining
Kde to ide nastaviť?MaceKx napísal: Pi 26. Jan, 2018, 11:10 Pri NVIDII treba mat zaskrkle P0 State aby isly pamate na OC taktoch, inak idu na defaulte aj ked im das OC.
Ja som mal tiež ten problém, že nastavenie OC pamätí nerobilo žiadny rozdiel v ťažbe. Keď som menil PL tak áno.
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: Asus TUF GAMING B760- PLUS WIFI II RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MTs CL30 Ripjaws M5 RGB White GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 990 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Raijintek CRATOS 850 WHITE CASE: Lian Li DAN Cases A3-mATX White Mouse: Logitech PRO X Superlight HS: SteelSeries Arctis 7+ White Monitor: ASUS ROG Strix XG27ACS-W OS: Win 10 64bit
V settings, hned v pravo to je 

Pokial je tam zisk tak sa majnovat bude. Ludia zrazu zfajnoveli, lebo sa im nezaplati zelezo za dva a pol mesiaca, ale za 5.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Sorry na služobnom notebooku som to nevedel pozrieť

Papek presne tak, stačí pozrieť bazoš, zrazu by všetci predávali karty za astronimické sumy, len si neuvedomili, že padol záujem.

CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: Asus TUF GAMING B760- PLUS WIFI II RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MTs CL30 Ripjaws M5 RGB White GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 990 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Raijintek CRATOS 850 WHITE CASE: Lian Li DAN Cases A3-mATX White Mouse: Logitech PRO X Superlight HS: SteelSeries Arctis 7+ White Monitor: ASUS ROG Strix XG27ACS-W OS: Win 10 64bit
Plati to co tu uz niekto písal kdo to zacal skor tomu sa to stale oplatí kdo chce zacat teraz tomu sa viac oplatí investovať tie peniaze. Kamarat to tiez zacal pred dvoma týždňami nakúpil dáky HW a vyzerá to tak ze sa mu to vráti skor o 5 mesiacov. NiceHash ide slabo uz odkedy bol ten prvý pád BTC. Ja tazim stale ked nárečie aspon kvapká.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Ale oveľa viac nebol BTC ani predvčerom a išlo to o dosť lepšie, asi preto, že trochu stúpal.
Oplatí sa to stále, pokiaľ nepotrebuješ mať návratnosť pod pol roka.
DESKTOP
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Mne to dava v BTC priblizne o 10% menej ako vcera, co je uplne v pohode a predavat to teraz nejdem, lebo do vecera bude zasa kurz 11,5 k$/BTC.
Mam dost neefektine postavenu zostavu a pri aktualnych cenach mi tam stale vychadza navratnost pod pol roka.
Mam dost neefektine postavenu zostavu a pri aktualnych cenach mi tam stale vychadza navratnost pod pol roka.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
4,nieco. Takto som tazil ZEC ked vysli 1080 Ti a takto to ide uz aj dnes ...a bude hůř.
Naposledy upravil/-a stiv v Pi 26. Jan, 2018, 16:31, upravené celkom 1 krát.
.
pokojne prestante minovat
pre minerov dobre :p a ano bolo to trocha o inom pocas boomu ale ak clovek vie ako, stale vie mat velmi velmi pekne zisky 

- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Pokiaľ je to rentabilné, nevidím dôvod prestávať 

DESKTOP
presne tak, len netreba byt nenazrany a ide to :p dokedy to zaplati elektriku