Zdravim, chcel by som Vás poprosiť o radu/názor na stoličku pre mamu k sijacemu stroju (7-8 h denne). Prezrel som si tuto tému, pozrel si vase tipy, ale najlepšie by bolo ak by tá stolička nemala “područky”. Cenový limit je 200€. Za odpoved ďakujem
Páni, taktiež zháňam nejakú kvalitnejšiu kancelársku stoličku k PC stolu s rozpočtom okolo 300 €. Máte nejaký overený tip? Viem, že je to individuálne, ale rád by som sa od niečoho odrazil na základe (vašich) skúseností. Vďaka.
Pozeral som hodnotenia na Stream a na nete jeden užívateľ píše nasledovné:
"Židle má pohodlný sedák, vysoké opěradlo a dobře stavitelnou hlavovou operu. Nicméně opěradlo je v horní části hodně prohnuté do oblouku, takže tlačí ramena dopředu vzhledem k páteři. Po půlhodině sezení mě začíná bolet mezi lopatkami. Škoda tohoto nedostatku, jinak by to byla pohodlná kancelářská židle. "
Vie mi niekto potvrdiť tento ergonomický nedostatok? Asi by bolo najlepšie si ju vopred niekde osobne vyskúšať.
tak to pocujem prvykrat a realne som sirsi jak ta stolicka v chrbte a netlaci ma absolutne nic, ani som si nevsimol, ze by na niektorom mieste tlacila viac ako inde (jemne zahnutie chrbtovej opierky)
A odkiaľ odporúčate kupovať LD Stream? Mal by som záujem o vlastnú konfiguráciu.
Len tak na okraj, pozeral som aj stoličky z iných stránok a celkom mi padli do oka tieto modely. Čo hovoríte na tieto alternatívy?
Ahojte,
vedeli by ste mi, prosím, poradiť nejakú kancelársku stoličku okolo 350 € ? Vôbec neviem, že akú látku (materiál) a podobne... aby to niečo vydržalo.
Doteraz som mal cca každých 3-5 rokov stoličku z JYSKu, okolo sumy 150 €. Vždy po cca 3 rokoch boli všetky ošúchané a vŕzgajúce. Naposledy to bola táto: https://www.njuskalo.hr/uredski-namjest ... s-12544843 (nenašiel som lepší link).
V práci nám kúpili túto https://www.emporo.sk/v/1357057 Táto stolička je úplná katastrofa, zle sa mi na nej sedí, šmýkam sa z nej. Kolegovci majú podobné názory.
To je jediná stránka, kde si ju môžem nakonfigurovať? Tzn. na SK nie je nič podobné? Lebo prečítal som si niekoľko stránok tohto vlákna a CZ predajca sa tu veľmi neodporúča resp. už neponúka prémiový servis na SR čo bola jeho hlavná devíza.
A ešte by ma zaujímalo či sa oplatí priplatiť za SYS oproti SY?