Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
To bola taka super duper urban legen z puchova ci z kadial.
V rovnakom TS860. Kleber nie su zle, lepsie nez barum, polaris, china a iny bordel, ale na kategoriu TS860 a alpinov proste nemaju ani nahodou. A vlastne ako pozeram tak aj stoja ako TS860, pripadne malinko lacnejsie ako alpiny alebo je rozdiel 20-30eur vo vyssich rozmeroch. Coz je pre mna nezaujimave a su tusim len do R17.
.
tak nove pneu nie su vyslovene zle snad ziadne, ale co sa mi paci je ze alpin su OK aj 3. sezonu
to sa o takych conti neda vobec povedat
to sa o takych conti neda vobec povedat
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ano tie alpiny su dobre aj po 4 rokoch, su samozrejme aj s conti na pomyselnej spici pred zvyskom. Nebol som ale ochotny priplacat 160E. Klebera ma v testoch jemne horsiu brzdnu drahu za mokra. Zvysne rozdiely su male alebo pre mna az tak nepodstatne. 2km/h rozdiel v prejazdovej rychlosti za mokra sa tazko vnima pri beznej jazde, cize ak guma niekde zaostava o chlp, tak ma to velmi netrapi.
Za to ked som obul blato gumy, tak som citil ze su blato hned v druhej zakrute
Za to ked som obul blato gumy, tak som citil ze su blato hned v druhej zakrute
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
continental TS860 som este nejazdil... a ani nikdy nebudem
vraj su dobre, ale na zaklade toho ze vsetky letne conti su uplne blato, a este sa aj rychlo zoderu tak si nezasluzia ani cent
priemerne pneu za nadpriemernu cenu
vraj su dobre, ale na zaklade toho ze vsetky letne conti su uplne blato, a este sa aj rychlo zoderu tak si nezasluzia ani cent
priemerne pneu za nadpriemernu cenu
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Ts860 mám momentálne obuté a sú tí naj gumy čo som kedy mal na vlastnom aute. Jediný problém je, že majú mäkké bočnice. To znamená, že ak ich máš podhustené, tak sa rýchlejšie zoderú.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Este z cias conti sport potvrdzujem, ze mali trochu rychlejsi wear ako ine, subjektivne. Potvrdzuje to aj tyre reviews.
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Contin ... tact-6.htm
Len tak bohapusto to nazyvat blatom... naco?
Len tak bohapusto to nazyvat blatom... naco?
Premiumcontact blato su, wear ovela rychlejsi, hluk ako otvorene okno a cena ako michelin. Nie, dik.
Jedine ktore by som bol ochotny kupit (zas) su tie TS860.
Jedine ktore by som bol ochotny kupit (zas) su tie TS860.
.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Kleber testnuty aj na snehu. Cestou na hresnu ( kopec z dediny ku polnemu parkovisku pod kopcom zastal predomnou golf. Ten kym sa pohol prve 2 metre tak mu to trvalo asi 20 sekund ja bez preklzu ( ale 4x4). Trosku som to poskusal aj cestou z jahodnej do klatova a na klatovianku. Sneh nebol hlboky ale ale cesta bola biela.
Cize prvus ezonu prekvapivo dobre, uvidime ci sa stym bude dat jazdit takto aspon 4 roky.
Cize prvus ezonu prekvapivo dobre, uvidime ci sa stym bude dat jazdit takto aspon 4 roky.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ja opat linknem nasledovne:
Samozrejme beriem v potaz aj vase subjektivne skusenosti, ale na blato to veru nevyzera...
"Latest Group Test Results
2020 Auto Bild Summer Tyre Test - 1st of 20 tyres
Positive - Balanced driving behavior at a high level. Dynamic handling with precise steering, short braking distances, best wear on test, low fuel use.
Negative - None mentioned.
Overall - Exemplary."
Nemam z toho ziadne bonusy ze ich obranujem ale rad hadzem nazory zodpovedne, a co pise Stiv a Skillex nesedi do vseobecneho ramca testov ani trochu Ale moze byt ze mali zle kusy alebo co...
EDIT:
precital som si viac recenzii a sporadicky sa objuvuju skusenosti zo strasne rychlym wear, akoby sa nasli zle kusovky?...
Samozrejme beriem v potaz aj vase subjektivne skusenosti, ale na blato to veru nevyzera...
"Latest Group Test Results
2020 Auto Bild Summer Tyre Test - 1st of 20 tyres
Positive - Balanced driving behavior at a high level. Dynamic handling with precise steering, short braking distances, best wear on test, low fuel use.
Negative - None mentioned.
Overall - Exemplary."
Nemam z toho ziadne bonusy ze ich obranujem ale rad hadzem nazory zodpovedne, a co pise Stiv a Skillex nesedi do vseobecneho ramca testov ani trochu Ale moze byt ze mali zle kusy alebo co...
EDIT:
precital som si viac recenzii a sporadicky sa objuvuju skusenosti zo strasne rychlym wear, akoby sa nasli zle kusovky?...
Čítal som veľa nespokojných recenzií ľudí na tie Conti čo vôbec nekorešponduje s výsledkami v testoch, buď odrbávajú testy, alebo majú shitné QA, alebo tajne púšťajú na rôzne trhy rozličnú kvalitu pod tou istou značkou alebo veľmi rýchlo strácajú vlastnosti s opotrebením. Prípadne kombinácia viacerých faktorov. Neverím im.
Spoiler: ukázať
Presne, jedna vec su nove pneu na testoch, druha ich vlastnosi po par tisic km
ITX >>> ATX
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ked budem mat cas preluskam to, je tam recenzii az az, hlavne treba pozerat po akom case uzivania ich ludia postli. krasna verejne dostupnych info!
Mozno Stiv a Skillex trafili prave tie slabsie kusy
Mozno Stiv a Skillex trafili prave tie slabsie kusy
it's not a bug, it's a feature
Pochybujem ze vacsina ludi ma zle kusy a ta zvysna cast ani nevie wo co go. Ten hluk je poriadne zly a 15-20k najazd je parodia. A ta cena je tiez pekne uyebana. V mainstreamovom r18 rozmere stoja o dvacku menej nez PS4 a tie ich pozuju vo vsetkom. Asi tolko k tomu.
Pochybujem ze vacsina ludi ma zle kusy a ta zvysna cast ani nevie wo co go. Ten hluk je poriadne zly a 15-20k najazd je parodia. A ta cena je tiez pekne uyebana. V mainstreamovom r18 rozmere stoja o dvacku menej nez PS4 a tie ich pozuju vo vsetkom. Asi tolko k tomu.
.