World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Sak pov sa da vypnut ked stlacis G, takze si to mozes prisposobovat podla seba
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja to nehrám tiež kedže som ľavý
a tisnúť do nemoty jeden LT čo mám...
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Veď to je jasné predsa, ale odporúčam s tým strieľať jedine za objekty na statické ciele, s Gčkom nebude leoparda za jazdy na full Alebo keď si človek chce zatroliť s APčkamiSpacepen napísal:Sak pov sa da vypnut ked stlacis G, takze si to mozes prisposobovat podla seba
Neviem, aké sú misie, pretože si to zapínam iba na CW a SH, ale ak potrebuješ fragstolera tak T49 s trollgunom je na to ideálna voľba.dexterav napísal:ja to nehrám tiež kedže som ľavý
- dexterav
- Sponzor fóra gold
žiadnu nerobím ani som nezačal...
pekne to kurví zase hru, thnx WG
a osobná misia v čate, ehm
pekne to kurví zase hru, thnx WG
a osobná misia v čate, ehm
Tie misie sú pre mňa tak demotivujúce, že až...
Napr. capnúť základňu a urobiť damage 1000 hp, to poškodenie je úplne v pohode ale capnúť základňu je umenie. Buď som na strane obrany jedinej základne alebo tím zabije všetkých nepriateľov a ja som capol základňu zbytočne.
A to nevravím o misiách, kde treba zabiť scouta alebo artinu...
Čo už, aspoň sa učím, ako hrať s autoloaderom AMX 50 100, moc sa mi páči ten tančík.
Napr. capnúť základňu a urobiť damage 1000 hp, to poškodenie je úplne v pohode ale capnúť základňu je umenie. Buď som na strane obrany jedinej základne alebo tím zabije všetkých nepriateľov a ja som capol základňu zbytočne.
Čo už, aspoň sa učím, ako hrať s autoloaderom AMX 50 100, moc sa mi páči ten tančík.
Ja som za tie misie ako teraz zo začiatku to bude troling ale ja hrám normálne a popritom mám zapnuté misie z každej po jednej pre každý tip tanku ak splním aj bohusom tak to beriem pokiaľ nie tak nič sa nedeje ale Cr sa zídu ako soľ odo mňa majú za to + sa im to podarilo len je to novinka preto to chce každý s plniť. Obmedzil som hranie kým ľudia nevychladnú a v pohodičke.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Kebyže niekto budete jazdiť nejaké arty misie, pisnite PM, potrebujem niekoho do čety (t7, t8, t10).
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ano niekto hrá normále, ale väčšine kvapká na karbitkramer napísal:Ja som za tie misie ako teraz zo začiatku to bude troling ale ja hrám normálne a popritom mám zapnuté misie z každej po jednej pre každý tip tanku ak splním aj bohusom tak to beriem pokiaľ nie tak nič sa nedeje ale Cr sa zídu ako soľ odo mňa majú za to + sa im to podarilo len je to novinka preto to chce každý s plniť. Obmedzil som hranie kým ľudia nevychladnú a v pohodičke.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Tiez mam zapnute vsetky misie ale hram normalne ako vzdy - snazim sa vyhrat.
Jedine som kvoli tomu znovu sadol do artiny. No a minimalne tu hru kde som dal 0 dmg by som s HTckom uhral a vyhral.
Niektore misie su zle, ale vacsinou je to ok. Hodi sa mat sirsiu skalu tankov 1 druhu, potom si mozes na misiu vybrat ten optimalny.
Jedine som kvoli tomu znovu sadol do artiny. No a minimalne tu hru kde som dal 0 dmg by som s HTckom uhral a vyhral.
Niektore misie su zle, ale vacsinou je to ok. Hodi sa mat sirsiu skalu tankov 1 druhu, potom si mozes na misiu vybrat ten optimalny.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Mi hovor, som na tejto misii pre HT zaseknuty uz 2 dni, skoro som to skoro splnil s Churchilom III, nie ze by som sa snazil, ale tak nejak to vyplynulo z priebehu bitky, posledny superov tank sa niekde zasival, tak nemalo pre mna zmysel ho nahanat, navyse jeden clen tymu uz capoval, tak som sa pridal a oni toho hajzlika par sekund pred capom nasli a znicili ho v podstate v tej istej chvili ako sme capli - misia v prdeli, kedze hra to brala, ze sme vyhrali znicenim tymu (co je v podstate logicke, ale nasralo to ).Jurij757 napísal:Tie misie sú pre mňa tak demotivujúce, že až...
WoT/AW - Hadent
Čo sú to dnes k*rva za týmy? To som už dlho nevidel taký otras, 3/12 som nemal ani nepamätám
// Tie misie to všetko serú, každý hrá jak vypatlanec
// Tie misie to všetko serú, každý hrá jak vypatlanec
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Mne sa vždy vtedy hralo najlepšie, keď každý plakal kvôli X5, alebo Poľským deťom
Ale čo sa randomu týka, nezdá sa vám, že sa trend hrania hrozne zmenil za rok? Pred rokom bolo úple.normálne vybojovať si válečníka, radleyho ... dnes sú tie hry rak rýchle, že to proste človek nestíha :-/ Som z toho dosť smutný, dávam to za vinu koridorkám kde sa 14 ti idú dať rýchlo zastreliť od enemy teamu :-/
Ale čo sa randomu týka, nezdá sa vám, že sa trend hrania hrozne zmenil za rok? Pred rokom bolo úple.normálne vybojovať si válečníka, radleyho ... dnes sú tie hry rak rýchle, že to proste človek nestíha :-/ Som z toho dosť smutný, dávam to za vinu koridorkám kde sa 14 ti idú dať rýchlo zastreliť od enemy teamu :-/
- dexterav
- Sponzor fóra gold
tak je to kôli preferencii MT
stačí pozrieť aké parametre majú 10 MT a aké 10 HT, a hlavne ten pancier je duplom na 2 veci ked každý super skiler dneska loaduje goldy
potom sa môžeš E100 krútiť ako chceš
stačí pozrieť aké parametre majú 10 MT a aké 10 HT, a hlavne ten pancier je duplom na 2 veci ked každý super skiler dneska loaduje goldy
potom sa môžeš E100 krútiť ako chceš
WOT aj nejako maže neaktívne účty ?