Battlefield 3
Re: Battlefield 3
tebe sa nepáči že niekoho trafíš so snipou do tela a on nechcípne ? sa čuduješ ? keď prežije aj ranu z RPG ? ale na jeden náboj z pištole ty ľahneš ?
btw. ak si porovnáte recona z BC2 tak v BF3 to nie je recon ale sniper originál ...
ako tie motion senzory a C4/mortar z toho robili takú triedu ako má byť každý si mohol vybrať svoj štýl
btw. ak si porovnáte recona z BC2 tak v BF3 to nie je recon ale sniper originál ...
ako tie motion senzory a C4/mortar z toho robili takú triedu ako má byť každý si mohol vybrať svoj štýl
Spoiler: ukázať
tie sniperky tiež nechápem... milujem keď to niekomu našijem od pása hore s M98B a potom na killcame vidím, že mu to to dalo 74 dmg alebo aj menej... za damage bolt action sniperiek by si zaslúžili pekne po papuli... proste keď mu nedáš hlavu a má plný život, tak to prežije vždy
no to mas dobre .. moja terajsia hra trvala cca 1 miutu .. co som stihol zbehnut z kopca a na vlajke som chytil clay .. proste da na vlajku clay to je ta vinaliezavost neviem ci je vecsej ubohosti ..ale tak je to hra kazdy robi co vie .. lepise povedane na co sa zmoze .. hned je jasne ze nama zmysel tam dalej hrat
Par dni som to nehral, ale toto vlakno mi to plne vynahradzuje zabavou
tak mas stale aktualne novinky z diania .. teda v skratenej verzii .. stale vsetko postarom .. ale tak vcera sme dali vnoci z Fopom TF2
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
mna by seriozne zaujimalo koho napad bolo dat chat okno tam kde je
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
tak ho chces mat radsej tam kde bolo pred tym a malo pol kilometra?
-
- Sponzor fóra gold
ano , tam si ho aspon vsimnem
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
a Ty naco potrebujes chat ? inak bol vtedy fajn ked zaberal pol obrazovky a nebolo kvoli nemu nic vidiet ...
-
- Sponzor fóra gold
Aj ked pravda ,ze vacsinou akzdy na kazdeho kasleChat (ľudovo aj čet alebo pokec) je vedenie rozhovoru v reálnom čase (často postupne s väčším počtom ľudí) pomocou internetu a počítača.
stary mi osobne zaberal 13x5cm , aby som nic nevidel musel by byt riadne vacsi
no ale tak vecsina mi urcite da zapravdu (ved sme to aj u nas riesili) ze aj ked nebol na celu obrazovku tak vcelku zaberal dost a na nie najvhodnejsom mieste ... .. mimo to je ten chat aj tak na 2 veci .. komunikacia ma zmysel jedine cez TS kym sa cez chat z niekym dorozumies tak .. a beztak v nom koluju len nadavky .. na to je asi najlepsi .. to ze tam raz zacas padne "go to C" defend E" a podobne je nanic .. lebo to maju aj tak vsetci na salame
Keby ste nevedeli, tak chat sa da vypnut stlacenim "H"
to je jedna z mala dobrych veci v tej hre .. velke bezvyznamne +
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Preco by ho nedal?preco ho nepouzit? Vies mi odpovedat logicky?FEAR napísal:no to mas dobre .. moja terajsia hra trvala cca 1 miutu .. co som stihol zbehnut z kopca a na vlajke som chytil clay .. proste da na vlajku clay to je ta vinaliezavost neviem ci je vecsej ubohosti ..ale tak je to hra kazdy robi co vie .. lepise povedane na co sa zmoze .. hned je jasne ze nama zmysel tam dalej hrat
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13