World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
No dnes mi to zase poriadne laguje... Sakra zas ma niečo SWAN alebo oni..????
Spoiler: ukázať
DOPIC..!!!§dfgdhdf to je uz moc totok, s cim mam hrat ked uz aj s t67 prerham vyhratu hru lebo drbnuty tym mam?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
konecne M s tou hnusobou T1heavy uz som to chcel predat http://tinypic.com/r/35kqrgo/8
WOT- MAGO666
Us heavyny hraj až po T29 ako mediumka, aj ked t1 heavy, ani mne vobec ten tank nesadol, papier, velke ako stodola a neobratne. m6 je omnoho lepsia
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Chalani, niekto M ko na ConquerorGC? U nás v klane iba dvaja z 30 tich a prakticky som moc nepostrehol hráča s M kom
kedysi som videl jedneho typka z EFE co mal Mka na vsetkych tier X tankoch aj na artynach na fore hladal dalsieho ktory ma vsetky Mka ale myslim ze ho nenasiel
dnes sa darilo
dnes sa darilo
co ti kuruje?? ja mam 38% winrate a som uz fakt vytoceny lebo wn8 mam cez 1700
no nakonice zas len 40% winrate a wn8 1800
no nakonice zas len 40% winrate a wn8 1800
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
newmi viem ze wot su nervy, a aj mne to radikalne zhorsilo slovnik, ale toto ked citam tak si vravim kde je spravodlivost mne by si za toto dal ban teraz akoze nic v zlom, ja len ze bud trosku tolerantnejsi aj k nam ked napiseme nadavkunewmi napísal: ...drbnuty ...
a vies jak mi dnes bolo dobre? wot som zapol na jednu bitku, vyhra, a som happy
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
No dnes to bolo fakt o nervy, strasny den, teraz uz fakt seriozne uvazujem o dlhsej pauze od tejto "hry". Hry maju cloveka bavit a nie frustrovat a toto ma momentalne iba frustruje. Jedina dnesna bitka o ktorej mozem s kludnym svedomim prehlasit, ze ma bavila http://wotreplays.com/site/1553312#sieg ... urion_mk_i co je z cca 50 bitiek dost malo :/
WoT/AW - Hadent
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
aj som myslel za zafrajerujem a hned dam nick ale myslim si radsej skontrolujem najprv.. a dobre som urobilSpQx napísal:Chalani, niekto M ko na ConquerorGC? U nás v klane iba dvaja z 30 tich a prakticky som moc nepostrehol hráča s M kom
maniaXXL rozbehol no hadam uz aj dva roky serial ACE TANKERodrom na jeho YT kanale..
pozeram na GC,1332 hier zatial furt iba 1. trieda lol, max dmg nieco cez 8k,aj Topgun s tym mal a furt mucka heh
rovnako to ma aj s Type 61 tiez cez 1300 hier a furt smola iba 1. trieda,inac ma M na vsetkom mimo novych anglickych mrdiek a nejakych novych premiakov
inac celkom odporucam jeho YT kanal https://www.youtube.com/user/WoTmaniaxxl
je to pan okolo 40tky ale urcite by ste nepovedali,videii tam je kopa,dlhocizne zaznamy streamov a nervak jak slak
ked bol este v RGV tie streamy stali za to,jaky rage on vie chytit
teraz je v OMNI a to uz casto ma streamy v anglictine a to uz nema stavicku
pamatam na jeden moment ked boli este stare KV1S a na dialnici ho dvaja odsnipili cez cele mesto za jazdy ,samozrejme na to mali aj %
osobne M neriesim pride pocas grindu pride,ked ne tak ne,akurat na IS7 ma sere ze ho nemam ako moj prvy X tank,ale ked ja tak neznasam hrat jeden tank ze konec,Type 59 seriozne nenavidim,iba do plutonu ho beriem
mna bavi dat tank do topu,odomknut nasledujuci tank,mozno par bitiek naviac a uz ho hram nasilu,takych 200 battlov je ok,samozrejme mam s niektorymi odohrane viac,ale ja kupujem jeden tank aj 2-3 krat
prave som kupil T1 Heavy spat,uzasna masinka (niekto vyssie plakal ze vraj crepina lol,nechapem)
jackhammer - ked mas stastie na MM tak sa to da, stalo sa aj niekolko krat ze som bol 2-3 v VII bitke ale väcsinou sa mi s tymto tankom nedarilo.
spacepen - tak aj planujem t29 , dalej urcite nepojdem
newmi - za vcera 44,9% WN8 2100 uz treti den to ide dole vodou
spacepen - tak aj planujem t29 , dalej urcite nepojdem
newmi - za vcera 44,9% WN8 2100 uz treti den to ide dole vodou
WOT- MAGO666
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
vcera veru tiez nic moc. A to som mal catu. WN8 sice 2500, ale WR 33%. Nejak sa mi nehralo dobre, sorry chlapci.
ked maniaXXL nema na tanku M po 1000 bitkach, znamena to dve veci:
1. noobi este nestihli dostatocne degradovat vykon tanku (Este sa k nemu nedostali)
2. normalny hrac si asi musi pockat, kym sa splni bod 1
ked maniaXXL nema na tanku M po 1000 bitkach, znamena to dve veci:
1. noobi este nestihli dostatocne degradovat vykon tanku (Este sa k nemu nedostali)
2. normalny hrac si asi musi pockat, kym sa splni bod 1
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ale da sa aj v VII ale treba ho krmit troska goldami,a musia spolupracovat enemaci ako dnes rano,akurat som doklepol 3 hviezduMAGO666 napísal:jackhammer - ked mas stastie na MM tak sa to da, stalo sa aj niekolko krat ze som bol 2-3 v VII bitke ale väcsinou sa mi s tymto tankom nedarilo.
http://i.imgur.com/zUiozEo.jpg
ked si das na fore vyhladat spominane slovo, uvidis, ze je dost casto pouzivane a nepatri medzi tie najskaredsie nadavky. A BAN si nedostal za nadavku.Gumkac napísal:newmi viem ze wot su nervy, a aj mne to radikalne zhorsilo slovnik, ale toto ked citam tak si vravim kde je spravodlivost mne by si za toto dal ban teraz akoze nic v zlom, ja len ze bud trosku tolerantnejsi aj k nam ked napiseme nadavkunewmi napísal: ...drbnuty ...
a vies jak mi dnes bolo dobre? wot som zapol na jednu bitku, vyhra, a som happy
Ono je vo wot asi zas take obdobie ked sa nedari. Ale fakt, tie misie,....nech to zrusia. Len to prilaka dementov a botov potom.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
jackhammer napísal:aj som myslel za zafrajerujem a hned dam nick ale myslim si radsej skontrolujem najprv.. a dobre som urobilSpQx napísal:Chalani, niekto M ko na ConquerorGC? U nás v klane iba dvaja z 30 tich a prakticky som moc nepostrehol hráča s M kom
maniaXXL rozbehol no hadam uz aj dva roky serial ACE TANKERodrom na jeho YT kanale..
pozeram na GC,1332 hier zatial furt iba 1. trieda lol, max dmg nieco cez 8k,aj Topgun s tym mal a furt mucka heh
rovnako to ma aj s Type 61 tiez cez 1300 hier a furt smola iba 1. trieda,inac ma M na vsetkom mimo novych anglickych mrdiek a nejakych novych premiakov
inac celkom odporucam jeho YT kanal https://www.youtube.com/user/WoTmaniaxxl
je to pan okolo 40tky ale urcite by ste nepovedali,videii tam je kopa,dlhocizne zaznamy streamov a nervak jak slak
ked bol este v RGV tie streamy stali za to,jaky rage on vie chytit
teraz je v OMNI a to uz casto ma streamy v anglictine a to uz nema stavicku
pamatam na jeden moment ked boli este stare KV1S a na dialnici ho dvaja odsnipili cez cele mesto za jazdy ,samozrejme na to mali aj %
osobne M neriesim pride pocas grindu pride,ked ne tak ne,akurat na IS7 ma sere ze ho nemam ako moj prvy X tank,ale ked ja tak neznasam hrat jeden tank ze konec,Type 59 seriozne nenavidim,iba do plutonu ho beriem
mna bavi dat tank do topu,odomknut nasledujuci tank,mozno par bitiek naviac a uz ho hram nasilu,takych 200 battlov je ok,samozrejme mam s niektorymi odohrane viac,ale ja kupujem jeden tank aj 2-3 krat
prave som kupil T1 Heavy spat,uzasna masinka (niekto vyssie plakal ze vraj crepina lol,nechapem)
S GC to neni easy expy za damage neskutočne posral WG s obj. 261, T92 dostávam vyššie expy za ten isty dmg o M53/55 nrhovoriac (vynikajúca artyna; odporúčam používať ako CW techniku, ba možno najlepšia CW artyna na otvorené mapy)