V pripade uznania reklamacie ?
Ved ti to poslali v dezolatnom stave zalepene paskou a este su mudri. Ze v pripade uznania reklamacie ti zaplatia dopravu. By som im napisal, ze v pripade neuznania reklamacie to zverejnim niekde plus okamzite idem na obchodnu inspekciu. Teba nemusi zaujimat, ci sa to stalo vo vyrobe alebo kdekolvek inde. Ty si si kupil nieco od firmy mall a doslo ti to rozbite a zalepene paskou
Co ty vobec mas co riesit nejaku dopravu nazad na vlastne naklady plus vo vlastnom case a cakat, ze ti to preplatia. Okamzite by ti mali vymenit tovar. Poslat kurierom novu susicku a nech rovno berie staru spat. A nech si to aj odvezu z bytu, nie ze ty to budes vlacit do vytahu. Ja by som to aj tak nerozoberal, ci to je zapecatene alebo nie. Ked na tom bude vidno, ze si to rozoberal, mas smolu tak ci tak, ak sa casom nieco pokazi. Samozrejme, ze Lg to neriesi, LG to poslalo niekam do velkoobchodu alebo rovno mallu a maju zmluvny vztah s nimi, nie s tebou ...Ako viem ze som tu za debila asi s tym rozculovanim sa, ale nechapem, preco si slusni ludia na SVK nechaju kadit od kazdeho na hlavu. Casom nam tu budu samy odpad posielat, uz to tak je s potravinami z EU. No offense, ale Slovak si nieco kupi, pride mu to rozbite, na vlastne naklady posle spat, pripadne este si to sam opravi a riskuje stratu zaruky ? Sme sa dopracovali do stavu, kedy v KE dekan ukradne obraz a bez hanby klame. A mestsky funkcionar je totalny ozran. V politike trestne stihani ludia, dekriminalizuju zavazne trestne ciny. A stava sa to novou normou u nas, spravat sa ako hovado vsade. Kazdy si mysli, ze je centrom vesmiru, arogancia, od hlupej slepice co roznasa obedy (len preto, ze dobre vyzera) cez mastneho brigadnika v pokladni v Bille, po lekarov a tim "lidrov" v korporatoch. Nebe a dudy riesit nieco s Nemcami, uz len v praci a so sedlakmi tuto. Uplne dole vodou to tu ide.