kotuce 4x a komplet dosticky Zimmermann su fajn? 250e mi vychadza na Karoq. mam uz 132t km a stale mam povodne a idem o 2t do servisu ta reku ze vymenim uz kompletku s brzdovou a olejom.
stefan222 napísal: ↑Ut 14. Feb, 2023, 15:47
kotuce 4x a komplet dosticky Zimmermann su fajn? 250e mi vychadza na Karoq. mam uz 132t km a stale mam povodne a idem o 2t do servisu ta reku ze vymenim uz kompletku s brzdovou a olejom.
posli VIN (kludne aj do ss), pozriem co sa este vyraba a aku ma cenu
poslla som, ja som to uz kupil, ale chcel som vediet co to za znacku aby som upozornil ak som nahodou teraz kupil shit. ja predpokladam ze to predam uz konecne tento rok/mozno jar 2024 najneskor. ze rok to hadam vydrzi ne? tieto mi ani nenaznacuju ze su opotrebovane co mi pride divne na 133k km. ale ta v servise mi chcu vymenit brzdovu ta reku naj uz vymenia aj zvysok
Hlasim : radost velika, dnes bol europoslancami schvaleny prechod na plnu elektromobilitu v 2035.
Tak ako sa doteraz o tom rozpravalo. Ziadne ustupky, natvrdo poručíme vetru dažďu a vsetkemu ostatnemu.
A to je dobre, lebo uz by to raz dofrasa mal niekto dokazat. Uz sme dost dlho preslapovali na mieste, teraz nastava cas vyrazit dopredu !
[... a kazdych 160km nabijat Zafirku jak taky kkt]
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
tu berem stale a aj na cz fore skoda tento shop odporucaju aj ked napr filter pelovy a stierace berem lokalne v presove kedze ti cesi maju o dost drahaie aj stierace aj pelovy filter a to menim takmer 3* v roku filteer pelovy je to shop skoda diely online cz
mp3turbo napísal: ↑Ut 14. Feb, 2023, 17:17
Hlasim : radost velika, dnes bol europoslancami schvaleny prechod na plnu elektromobilitu v 2035.
Stale tu nadavas na baterkace z roku 2023. Ano, nie su pre kazdeho, kupuju to len entuziasti.
To schvalenie ale hovori o kupe baterkacoch z roku 2035. 12 rokov rozdiel. Si pozri, ked sa auta vyvijali, co spravilo 12 rokov.
Navyse, vzdy sa to da posunut, ukamenovat sa nedaju.
v nemecku mali byt uz hadam 4 roky zakazane euro 4 a 5 dizle. a hla, jazdia dodnes, a nejaky zakaz v nedohladne.
ale tak, dobra normostranova opustacka neni nikdy zla
presne tak ! lebo kazdy z vas tuzi si za 60.000 kupit nejaky bzučiak a hlavne kazdy z vas na to ma.
samozrejme dufame ze dovtedy dojde k nejakym obrovskym technologickym prielomom, len bacha - zavedenie volacoho do [celosvetovej] seriovej vyroby nie je mozne za mesiac ani za rok a automobilky takisto maju nejake vyvojove cykly. Teda ked dnes volakto pride so solid-state bateriami ze ja ich viem vyrabat pre cely svet a mam ich dostatok, kedy to automobilky budu mat ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Tak ked otvoris komfiguratory a chces dneska lepsie auto, tak si musis priprabit budget blizsie k tym 60k ako k 20k. Vsak aj blba oktavia ked ju trosku poskladas stoji hadam 40 000