World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
It´s good to be blue !!! Dnes mi rupli nervy a 3 spoluhracov tupych som trocha posteklil.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Nájdi môj tank
//
A hlavne, že polka môjho týmu ma reportla že som bot
///
Vysvitla nová nádej! Po x-dňoch čo som ani len nesiahol na GW Tiger P, povedal som si, že by nebolo odvecí spraviť na ňom aspoň ten dvojnásobok a hľa! hodilo mi to t10 bitvu, nastrieľal som (na stock GW Tiger P úctyhodných) 3k dmg a som DRUHÝ v teamu čo sa týka xp. Obj. 261 nastrieľal 5,7k dmg a je na 6. mieste čo sa týka xp. Dať o ránu viac, tak som na treťom mieste v dmg a misiu mám hotovú aj s vyznamenaním. No nič, idem drtiť GW Tigra, aspoň ho aj trochu poexpím a možno aj spravím tú misiu
//
A hlavne, že polka môjho týmu ma reportla že som bot
///
Vysvitla nová nádej! Po x-dňoch čo som ani len nesiahol na GW Tiger P, povedal som si, že by nebolo odvecí spraviť na ňom aspoň ten dvojnásobok a hľa! hodilo mi to t10 bitvu, nastrieľal som (na stock GW Tiger P úctyhodných) 3k dmg a som DRUHÝ v teamu čo sa týka xp. Obj. 261 nastrieľal 5,7k dmg a je na 6. mieste čo sa týka xp. Dať o ránu viac, tak som na treťom mieste v dmg a misiu mám hotovú aj s vyznamenaním. No nič, idem drtiť GW Tigra, aspoň ho aj trochu poexpím a možno aj spravím tú misiu
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
to je len tým že si dlho nehral
jka som stále ešte nezačal LT
kedže som z T71 odvtedy ťo mám vyhral iba 1 bitku pred misiami
včera bratia pomohli z TD misiami takže aspoň tá je hotová
ale artina z 2x dmg vyzerá ozaj na dlho
včera už som mal aj ja nervy ked ma každý vytláčal von bez ohľadu v akom tiere a z čím som hral
jka som stále ešte nezačal LT
kedže som z T71 odvtedy ťo mám vyhral iba 1 bitku pred misiami
včera bratia pomohli z TD misiami takže aspoň tá je hotová
ale artina z 2x dmg vyzerá ozaj na dlho
včera už som mal aj ja nervy ked ma každý vytláčal von bez ohľadu v akom tiere a z čím som hral
Spoiler: ukázať
nic, serem ja nato. predavam ucet, tier X je nehratelny. uz bolo na case...
- Shairachaz
- Používateľ
pffff, koľkokrát som ja predával svoj účet...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
len raz som mal velku pauzu(viac ako pol roka) od wot, bolo to v case pred nerfom artyn ked ich bolo v jednom tyme 3-4ks, tie casy sa vratili...
- Shairachaz
- Používateľ
Teba by asi nebavil starý dobrý wot, kedy v JEDNOM týme bežne bolo 5, 8 a niekedy aj viac než 10 artín Jo, to boli časy Inak je možné, že aj ja sa na to už vy$€riem, ak ten nerf presnosti bude brutálny a každý už len bude spamovať goldy...
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ale artiny vtedy neboli take OP jak su teraz,neni normalne co si ti clickeri robiaShairachaz napísal:Teba by asi nebavil starý dobrý wot, kedy v JEDNOM týme bežne bolo 5, 8 a niekedy aj viac než 10 artín Jo, to boli časy Inak je možné, že aj ja sa na to už vy$€riem, ak ten nerf presnosti bude brutálny a každý už len bude spamovať goldy...
nehovorim aj ja mam s Obj212 700 hier ale na 2x (predany a kupeny po reworku artyn) predany druhykrat mozno uz viac ako pred rokom
teraz mam iba lefh a aj s tym sa da robit take zlo ze konec,arty su proste prilis presne,maju byt na support ne vypinat tanky na ranu za 2k+ hp
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
artiny su teraz najslabsie ake kedy boli
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ako hadat sa s tebou nechcem ale,urcite nie
tolko oneshotov kolko teraz vidno,to je proste na smiech,bavime sa o tier X
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
pokiaľ by niekoho zaujímalo tak WoT beží na W10 aj z VMWARE úplne spoľahlivo, aj tam rovnako prudí kurzor myši, zasekne sa v strede, a rovnako to vyhadzuje von
Vsetko to zacalo novou HE mechanikou v 7.0 kde HE na arty davalo o 100-200dmg menej.
- zdrazenie nabojov na uroven T10
- opravy na uroven T10
- nerf HP
- nerf splash dmg radius
- nerf credit a XP income
toto vsetko bolo ked boli len T8 arty, potom nasledovali dalsie nerfy
- nerf reload time
- nerf mierenia
- nerf rozptylu mierenia pri pohybe vozidla, otacani dela
Obj. 261 daval za 800dmg hoc kedy, rld time 23s, 5s mierenie. To onoho casu sa snou hravalo s AP strelami kde trafit nebol problem. GW Typ-E 31s rld, 6s aim time, supy za 900-1000 a v CW najobavanejsia artyna, ktora ako jedina arty dokazala prezit priamy zasah od inej arty. To boli casy.
- zdrazenie nabojov na uroven T10
- opravy na uroven T10
- nerf HP
- nerf splash dmg radius
- nerf credit a XP income
toto vsetko bolo ked boli len T8 arty, potom nasledovali dalsie nerfy
- nerf reload time
- nerf mierenia
- nerf rozptylu mierenia pri pohybe vozidla, otacani dela
Obj. 261 daval za 800dmg hoc kedy, rld time 23s, 5s mierenie. To onoho casu sa snou hravalo s AP strelami kde trafit nebol problem. GW Typ-E 31s rld, 6s aim time, supy za 900-1000 a v CW najobavanejsia artyna, ktora ako jedina arty dokazala prezit priamy zasah od inej arty. To boli casy.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
- Shairachaz
- Používateľ
Ja som hrozne miloval S-51, každou druhou ranou som dal na ránu nejaký tank tier 9 T34 padali ako hrušky
Inak, čo to je za blbosť, že v jednom tickete mi už odpísalo 6 rôznych ľudí od WG Už druhý krát odomňa žiadajú pingplotter report a WGCheck log
Inak, čo to je za blbosť, že v jednom tickete mi už odpísalo 6 rôznych ľudí od WG Už druhý krát odomňa žiadajú pingplotter report a WGCheck log
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
v poslednej dobe pribudali prevazne tanky z papiera, cize sa to moze zdat. No vravim ti, arty su teraz najslabsie ake kedy boli. Kedysi sa T10 tanky triasli a skryvali ako len slo, ked bolo 3 a viac artin v time. Priamy zasah od T92? Bol si rad, ked ti zostalo 100HP v tvojom T10 tanku. A potom hrajjackhammer napísal:ako hadat sa s tebou nechcem ale,urcite nie
Pamatam si zopar radostnych momentov, ked mi v T110E5 dala T92 a bol som fakt rad ze mi zostalo aspon tych +- 200 HP. V mnohych dalsich situaciach som siel do garaze.
Dnes si v T110E5 chodim jak king a farty mi moze prd. No miesto toho sa trasiem pred waffentragermi a deathstarmi a podobnymi pokazenymi nezmyslami.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro