COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Re: Coronavirus a co si o tom myslite?
ČESKO
Vláda od nedělní půlnoci do 24. března do 6:00 zakazuje volný pohyb osob na území celé ČR. Povolené je obstarávat si potraviny, zajišťovat péči o příbuzné, zvířata. Možné je také dopravovat se do nemocnic.
//sorka za double post
Vláda od nedělní půlnoci do 24. března do 6:00 zakazuje volný pohyb osob na území celé ČR. Povolené je obstarávat si potraviny, zajišťovat péči o příbuzné, zvířata. Možné je také dopravovat se do nemocnic.
//sorka za double post
Za kolko tipujete ze to bude aj u nas?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Peci o zvirata znamena ze mozem vencit psa tj pre mna standardny rezim nemam ine dovody ist von do lesa aj s dcerkou.
Ako hovoril krcmery, polhodinka slnka denne aspon, lebo clovek aj sam ochorie.
Ako hovoril krcmery, polhodinka slnka denne aspon, lebo clovek aj sam ochorie.
Chalani ako to je teda budú sa zatvrat všetky "zbytočne" obchody. Napríklad Stavebniny atď. lebo u nás všetko funguje a podľa infa čo mám funguje aj zajtra aj pozajtra....tak isto som bol teraz v meste v bankomate vybrať hotovosť lebo u nás na dedinke potraviny nemajú terminál. A tam mi príde že je 3/4 veci pootvarana a vyzerá tak že bude asi aj zajtra.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
stavebniny by mali byt urcite zavrete, ved v spravach zuavierali mercury market atd. Zavolaj fizlov.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Mna caka v maji STK + EK. Boha to zas bude . . . som zvedavy, ako budu riesit trebars ja toto, ked nebudem moct dat predtym karu do servisu Cele zle toto.
myslim ze uz vravelu ze ak ide o STK a pod ze sa bude platit generalny pardon na toto obdobie ale neviem to kua nikde dohladat, mari sa mi ze to je rovnaka/podobna situacia ako s danovim kde je to podobne
ja mam zaciatkom aprila a auto aj so mnou je momentalne v CR...
dufam, ze sa to bude dat nejak odlozit
dufam, ze sa to bude dat nejak odlozit
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
no pokuta za omeskanu STK/EK by nemala prist-pripadne sa potom odvolat na tutu situaciu, ale ci s takym auto mozes jazdit je otazne, skor si myslim, ze nie a bude to len o tom ci sa chytia a daju pokutu alebo nie
co servisne prehliadky? za 800km mam ist
nepredpokladam skoro ziaden nabeh ale aj tak...olej tiez nemam doma ze by som vymenil
Som zvedavy ako sa bude toto riesit ak presvihnem o 2-3k servisnu
nepredpokladam skoro ziaden nabeh ale aj tak...olej tiez nemam doma ze by som vymenil
Som zvedavy ako sa bude toto riesit ak presvihnem o 2-3k servisnu
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Broslowski --> Vdaka za info. Buduci tyzden mi maju menit LPG nadrz (po 10 rokoch), ale ocakavam, ze to je v aktualnej situacii scifi. Maximalne ma mozno preobjednaju, aj ked hladat teraz rozumny termin (nikto nevie, co bude) bude ako strielanie na holuby. Vsetko sa uvidi . . .
d3Xter --> Ak bude situacia platit ja neviem - do augusta, tak sa im s prepacenim jebem na papiere . . . chapes.
d3Xter --> Ak bude situacia platit ja neviem - do augusta, tak sa im s prepacenim jebem na papiere . . . chapes.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Veď "karantena" je do 30. Tak začiatkom apríla už budeš môcť kľudne. Keď tu nebude zombieland dovtedy
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Leon: rataj isto dlhsie. Sused pracuje v nemocnici a plán ráta s krizovou situáciou minimálne do veľkej noci.
FVE 12.45 kWp V/Z