Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Fragrance, iste...ale nemám rád takú politiku. Niekto tam robí bordel a kvôli tomu mám ísť preč ? Keď ti niekto začne v kine ziapať tak ho hneď niekto uzemní.(verbálne alebo fyzicky). Ale áno, tak serverov je mrte, a väčšinou sa dá nájsť dobrý.
No ale nečudoval by som sa keby to hrali aj úplne deti na prvom stupni...to by hodne vysvetľovalo
PS: podľa mňa im ide o to, čakať dvadsať minúť na moment, kedy sa pred nich postaví nejaký hráč a oni ho dokážu zastreliť zo zadu.
No ale nečudoval by som sa keby to hrali aj úplne deti na prvom stupni...to by hodne vysvetľovalo
PS: podľa mňa im ide o to, čakať dvadsať minúť na moment, kedy sa pred nich postaví nejaký hráč a oni ho dokážu zastreliť zo zadu.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Ja ti úplne rozumiem, ale kino by som do toho neťahal predsa len za tie iste peniaze kinosálu nezmeníš ..r1z1ko napísal:Fragrance, iste...ale nemám rád takú politiku. Niekto tam robí bordel a kvôli tomu mám ísť preč ? Keď ti niekto začne v kine ziapať tak ho hneď niekto uzemní.(verbálne alebo fyzicky). Ale áno, tak serverov je mrte, a väčšinou sa dá nájsť dobrý.
Deti to je hlavný dôvod prečo som prestal hrať CSko.. no a ešte preto že mi to bralo veľa času.
Spoiler: ukázať
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
tak ja uz mam v podstate odomknute vsetko co som chcel, tak iba trollujem v poslednej dobe.
Dnes som napriklad robil jihad najazdy Nuz podarilo sa mi par kuskov i ked 1/2 pokusov (ak nie viac) koncila failom. Bud to ma zabila helina, ked som hladal obet, alebo som spravil fail pri odpale alebo ma sumdal tank, ked som ako idiot isiel napriamo Ten najdivnejsi fail bol ked som mobile anti air narazil plne nalozenym jeepom a ona prezila ten zasah s par healthami... Asi bol problem v tom ze som nabehol z boku, ale tanky sa daju dat dole aj tak... wtf.
Dnes som napriklad robil jihad najazdy Nuz podarilo sa mi par kuskov i ked 1/2 pokusov (ak nie viac) koncila failom. Bud to ma zabila helina, ked som hladal obet, alebo som spravil fail pri odpale alebo ma sumdal tank, ked som ako idiot isiel napriamo Ten najdivnejsi fail bol ked som mobile anti air narazil plne nalozenym jeepom a ona prezila ten zasah s par healthami... Asi bol problem v tom ze som nabehol z boku, ale tanky sa daju dat dole aj tak... wtf.
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Ak sa vám neľúbi tak hrajte metro tam nepotrebujete viac ako jedného normálneho spoluhráča a keď dáš brainON vyhráš to aj sám.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 316159384/
Aspoň tu bude menej uplakaných príspevkov
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 316159384/
Aspoň tu bude menej uplakaných príspevkov
Nedá sa pripojiť Vám to ide???
nie nejde, origin padol. naposledy to trvalo par hodin kym to opravili
Spoiler: ukázať
ok dík aspon sa vyspím ,lol.
nechapem z akeho titulu to poniektori nazyvate plakanie to ze vyjadrim nespokojnost je plac ? vravim niekory tu prose nadaju na tuto skvelu hru dopustit "co zas nejde"ReMm1 napísal:Aspoň tu bude menej uplakaných príspevkov
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Ved pohode ze ju vyjadrujete ale musi to byt na kazdej strane ved ak tu ma clovek daky problem s hrou tak sa nedostane odpovede lebo tu sta stale riesi teamwork a hlupost hracov
jake problemy ? ved problemy sa tu tocia tak isto rovnako ako "plakanie" skoro kazdy jeden problem konci pri DICE .. a omiela sa to tu dookola a furt to vypisuje ze battlefield prestal pracovat ... a cierna obrazovka pocas loadovaniaa ... a neda sa prihlasit do originu .... a disconected EA online .... a takdaale smutny to thread .. do placu .. uz to hrame stvrt roka a behame jak trulkovia z bielim bugnutym specops skinom "no stvrt roka asi nie lebo od zaciatku to nerobilo .. to az po niektorom z patchov" mna uz len toto uistuje v tom ze proste nezajem + paza = mame to v pazi , ze stvrt roka hrame stym ze ta zabija bedlag "smula" ale to spravi dalsi patch jednoducho zbytecne tu niekto napise ze "neviete preco ked idem panakom tak zrazu zastane a treba pustit W a opetovne ho stlacit " to proste na to nieje ziadna ina odpoveda ako daco DICE zmrvilo .. lebo toto sa nikde ine nestane len v BF takze zbytocne tu bude niekto radit taaa chod do nastaveni a skus toto skus tamto
co spravis no ked vypustime "plakanie"a riesenie neustalicha furt tych istych problemov tak tu nikto nic nenapise .. lebo keby ze tu zacne niekto hladat daco pozitivne tak asi nenajde nic ..
co spravis no ked vypustime "plakanie"a riesenie neustalicha furt tych istych problemov tak tu nikto nic nenapise .. lebo keby ze tu zacne niekto hladat daco pozitivne tak asi nenajde nic ..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
aj ja sa uz ozvem, nechapem na co to furt hras... ked na to furt nadavas, ved je to chore podla mna
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Preto to nehram vobecFEAR napísal:...
Uz len to, ze mam spustit hru vlastne cez prehliadac ma zabilo uz na zaciatku, aspon co som videl u znameho.
- Mirco92
- Ban
- Dátum registrácie: So 20. Mar, 2010, 15:16
NNnnnoooo do riti :D 400 stran tohto threadu ? :D:D BF zase raz lame rekordy xD chlapiiii poriadne musime zahrat a nie tu riesit kraviny BF by bez drobnych bugov nebolo BF... tak nerieste aj tak je to parada tak podte hrat, v hre som Miracell92 so, see you on the battlefield bitches
CPU: Intel Core i3 530 Overclock na 3.7GHz + AC Freezer Xtreme Rev. 2 Motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 Ram: 4GB Kingston kit 2x2 GB DDR3 1333MHZ CL9 VGA: Sapphire HD5770 1GB Jadro: 900 MHz, Pamäť: 1275 MHz HDD: Western Digital 7200RPM 500GB PSU: 500w OS: Windows 7 Ultimate 32Bit Screen: 21´ Asus VW202 Mouse: Razer Diamondback 3G 1800DPI PAD: Razer Goliathus Speed edition (medium size) KEYBOARD: Razer Lycosa SMARTPHONE: LG Optimus 7 E900