P€PoX napísal:Dnes sme sa s kolegom strielali na kratku vzdialenost ( menej ako 8m) rovnakymi zbranami, pricom sme zacali po sebe strielat priblizne rovnako. Cielom bolo zistit ako funguje dmg system v tejto hre. Prisiel som k zaujamavym zaverom...
Kazda gulka dava 25dmg na kratku vzdialenost do hrude a ruk. (do hlavy to je 50, do nôh 22,5). Teda tomu co prezil by malo ostat bud 100%, 75%, 50%, 25% alebo 0%. Takto to vsak fungovalo pri menej ako 50% pokusoch Väcsinou to ostalo tak, ze ten co prezil mal 1%, 2%, 27%, 51% atd Takze takto to asi nejak funguje random system
inak čo sa týka toho damageu, a zbraní tak v týchto videách je to celkom slušne rozobrané..
Skade beries take sprostosti? Suppresion effect a recoil znizuje dmg zbrani? Ten popisovany dmg funguje len pri prvej gulke, nie pri vsetkych? lol? to co su za nezmysli?
Strielali sme sa z 5m. Dmg zbrane sa nemeni ak sa vzdialenost medzi strelcami nemeni. Mierili sme na strednu cast tela so zoomom. Zabili sme sa takmer okamzite, takze pochybujem ze som ho trafil do nohy kde je multiplier 0.9. Suppresion ti akurat rozmaze obraz, znici accuracy ale neznizi dmg. Ako ho netrafis, ok. to nevysvetluje preco by mu malo ostat 1%. ja tam nevidim ani jedno slovo o tom ze dmg sa meni ak sa striela z rovnakej vzdialenosti.
P€PoX napísal:
Ja viem ako by to malo fungovat, ale nefunguje to tak ako to fungovat ma. A ak v hre nefunguje spravne taka zakladna vec, tak je to velmi velmi zle.
Ja by som si nedovolil taketo tvrdenie(ani opak). V hre a aj v systeme zbrani je velmi vela premennych o ktorych mozno ani nevieme.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
P€PoX napísal:
Ja viem ako by to malo fungovat, ale nefunguje to tak ako to fungovat ma. A ak v hre nefunguje spravne taka zakladna vec, tak je to velmi velmi zle.
Ja by som si nedovolil taketo tvrdenie(ani opak). V hre a aj v systeme zbrani je velmi vela premennych o ktorych mozno ani nevieme.
dnes som robil ten isty test s inym hracom a fungovalo to na 100% tak ako to fungovat ma. Takze je to random. Niekedy to ide, niekedy nie. Kde je tvoja premenna X ktora teraz akosi "nefungovala"? z 10 pokusov vsetky dopadli tak ako mali. Preco to vcera neslo a dnes islo? Skor si myslim ze to bude nieco so zlym netcodom hry.
P€PoX napísal:
dnes som robil ten isty test s inym hracom a fungovalo to na 100% tak ako to fungovat ma. Takze je to random. Niekedy to ide, niekedy nie. Kde je tvoja premenna X ktora teraz akosi "nefungovala"? z 10 pokusov vsetky dopadli tak ako mali. Preco to vcera neslo a dnes islo? Skor si myslim ze to bude nieco so zlym netcodom hry.
A skusali ste to na tom istom srvri?? Admini mozu nastavovat HP cize mohlo to byt v tom..
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.