Microsoft síce plánuje prepustenie hafa zamestnancov, no sú to len "tí" ktorí tie mobily dávali dokopy v továrňach. Stále bude mať mobilná distribúcia viac zamestnancov ako má napríklad apple ktorý je špička.
Nikto tu andoid nezhadzum je, je to rozšírený operačný systém ktorý pchajú aj do smart tvčiek a kalkulačiek, čo myslíš, koľko by sme mali % zariadení na trhu s androidom ktoré sú reálne konkurencie schopné aspoň v najnižšej low endovej ponuke nosičov WP ? Bavme sa o kvalite softwaru, lebo hardwar ti vyrobí aj xiaomi. Koľko by bolo na trhu schopných androidov ? Naprí HTC One, SGIII/IV/V ? Koľko percent by tvorili tieto high endy na ktorých už ten systém pracuje kvázy bezproblémovo prvé 3 mesiace ? Nesmiem zabudnúť na Nexus... 25% ? 35%? Tak prosím ťa nechoď sem s argumentami typu % podiel na trhu. Bavme sa o reálnych požiadavkách trhu a nie masovej distribúcii šhitphonov....
..... Topiaci sa aj slamky chytá .....
úplne ťa chápem.
Mobil do 150€
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Re: Mobil do 150€
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Jan, 2014, 01:45
Trojan4x4:
kludne si to tu premeniuj na Nokia a WP forum:-)))si snad akcionar nokia, alebo dokonca CEO Nokia, ze sa tu rozohnujes a urazas vsetkych ostatnych a hovoris tu o citujem,, masovej distribúcii šhitphonov,,???
kludne si to tu premeniuj na Nokia a WP forum:-)))si snad akcionar nokia, alebo dokonca CEO Nokia, ze sa tu rozohnujes a urazas vsetkych ostatnych a hovoris tu o citujem,, masovej distribúcii šhitphonov,,???
CPU:Ryzen 7 1700X,Be Quiet Dark Rock 3PRO,2x8 Gb Patriot Viper 4 3200,Asus Crosshair VI Hero, Fractal Desing Define R6,Sapphire Radeon RX Vega56 Pulse, PSU Corsair RM850x,Kingston HyperX Savage 240Gb,WD Blue SN500 SSD, Seagate Barracuda 2Tb,Toshiba P300 3TB,Monitor:LG 27GK750F
notebook:Lenovo Thinkpad L 540 i5 4200
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mne vadil raster uz aj na 820 a ta ma mensiu uhloprieckuCageJ napísal:Znamy kupil dnes tu 625tku.. Mal som ju v ruke.
Raster?! To co je... marketing..
ja citam na fone hlavne knihy a toto by mi proste vadilo,ale kazdy sme iny

- trojan4x4
- Používateľ
Neškatulkujem ich, urážam smartphony od 50-100€ pracujúce s androidom. Nauč sa čítať medzi riadkami.kody33 napísal:Trojan4x4:
imho, keby som aj bol akcionárom alebo distribútorom, myslím si, že WP nepotrebuje ani reklamu, on si svoju klientelu našiel a šíri sa ako mor ...

-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Jan, 2014, 01:45
To ja len tak Trojan4x4 aby si mal radost:-))))
citujem tvoj ,,skvely,, vyrok:
,,imho, keby som aj bol akcionárom alebo distribútorom, myslím si, že WP nepotrebuje ani reklamu, on si svoju klientelu našiel a šíri sa ako mor ... ,,
Klientelu si fakt asi nasiel... zase prepad o 0,9% oproti minulemu roku:-)))
Asi uz zostanes na buduci rok len ty sam uzivatelom podla teba naskvelejsieho WP, a rozhodne sa siri ako mor...ale akurat tak do minusu:-))Inak to vyzera tak ze ho ludia naozaj chcu a je neodolatelny:-))
Android vládne smartphonům, iOS se drží a Windows Phone hlásí propad (statistika za 2Q)
operační systém podíl za 2Q 2014 podíl za 2Q 2013
Android 84,6 % 80,2 %
iOS 11,9 % 13,4 %
Windows Phone 2,7 % 3,8 %
BlackBerry 0,6 % 2,4 %
ostatní systémy 0,2 % 0,2 %
popripade cely clanok ak by si mal zaujem si precitat ako sa dari najskvelejsiemu WP:-)))
http://smartmania.cz/clanky/android-vla ... za-2q-8437
citujem tvoj ,,skvely,, vyrok:
,,imho, keby som aj bol akcionárom alebo distribútorom, myslím si, že WP nepotrebuje ani reklamu, on si svoju klientelu našiel a šíri sa ako mor ... ,,
Klientelu si fakt asi nasiel... zase prepad o 0,9% oproti minulemu roku:-)))
Asi uz zostanes na buduci rok len ty sam uzivatelom podla teba naskvelejsieho WP, a rozhodne sa siri ako mor...ale akurat tak do minusu:-))Inak to vyzera tak ze ho ludia naozaj chcu a je neodolatelny:-))
Android vládne smartphonům, iOS se drží a Windows Phone hlásí propad (statistika za 2Q)
operační systém podíl za 2Q 2014 podíl za 2Q 2013
Android 84,6 % 80,2 %
iOS 11,9 % 13,4 %
Windows Phone 2,7 % 3,8 %
BlackBerry 0,6 % 2,4 %
ostatní systémy 0,2 % 0,2 %
popripade cely clanok ak by si mal zaujem si precitat ako sa dari najskvelejsiemu WP:-)))
http://smartmania.cz/clanky/android-vla ... za-2q-8437
CPU:Ryzen 7 1700X,Be Quiet Dark Rock 3PRO,2x8 Gb Patriot Viper 4 3200,Asus Crosshair VI Hero, Fractal Desing Define R6,Sapphire Radeon RX Vega56 Pulse, PSU Corsair RM850x,Kingston HyperX Savage 240Gb,WD Blue SN500 SSD, Seagate Barracuda 2Tb,Toshiba P300 3TB,Monitor:LG 27GK750F
- trojan4x4
- Používateľ
je mi to šuma fuk
Ja mám WP, ty máš droid. Zmení na tom niečo "tvoja" štatistika ?
Btw. určite za tú super štatistiku môže to, že droid je tak super otvorený systém ! Babke ktorá si kúpi nejakú šunku za 50€ s droidom je šuma fuk či tam má WP alebo droida... iOs nebude mať, lebo babka si ho nekúpi.
Skúsime si to potom vydebatovať v inej téme, tu len zbytočne spamujeme.
OSPRAVEDLŇUJEM SA.

Ja mám WP, ty máš droid. Zmení na tom niečo "tvoja" štatistika ?
Btw. určite za tú super štatistiku môže to, že droid je tak super otvorený systém ! Babke ktorá si kúpi nejakú šunku za 50€ s droidom je šuma fuk či tam má WP alebo droida... iOs nebude mať, lebo babka si ho nekúpi.
Skúsime si to potom vydebatovať v inej téme, tu len zbytočne spamujeme.
OSPRAVEDLŇUJEM SA.