Ze nastavili pribeh do sveta - partnership napr strigoi ako pes na retazi a podobne srandy v podstate to uz je take apokalypticke cele to sa mi paci...a charlotte :O
Tak S04E06 už konečne lepšia časť než predošlé, nejaká akcia troška a aj ten príbeh Quinlena je fajn Lebo už sa to ťahalo od začiatku jak sopel z nosa.
Sledujete tu niekto z bývalých aj S04? som práve zistil, že o 3 časti seriál už končí. No to som náramne zvedavý ako to ukončia, keďže je tam totálne celý svet v riadnych sračkách a príde mi, ako keby sme boli ešte len v polovici seriálu
ne veď jebne quinlan palmerovi po hlave a bude koniec, inak prva seria bola celkom fajn, neviem preco dopozeravam aj taketo somariny, no mam priveľa voľného času asi
Podľa mňa boli všetky fajn. 4ta troška slabšia. Každá séria v sebe niesla vždy inú dejovú linku. Napr teraz ten apokalyptický svet je tiež dobre vymyslený. Akurát sa proste asi ani nič nestalo, furt sa len niekde motajú a zrazu zisťujem že už koniec o 2 týždne
S tým dopozeraním každého seriálu to je aj moje prekliatie, musím už zo zvedavosti vedieť ako to dopadne
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm