Tak a máme tu nejaký update komponentov-komponentu
Konečne sa mi podarilo zaobstarať si nový zdroj. A to konkrétne
Super Flower Leadex 650W White
Nie že by mi bývalý Seasonic S12II-620 nestačil, no nebolo to už bohvie čo pre moju zostavu a mal som ho už dlhší čas, takže som sa poobzeral po niečom novom. Rozhodoval som sa medzi Evga G2 a týmto Super Flower, no radšej som zobral biely SP kedže sa mi to aj viacej hodí k mojej zostave.
Prvé dojmy sú veľmi dobré. Po vizuálnej stránke vyzerá zdroj naživo priam úžasne! V krabici má všetko svoje miestečko a spracovanie hovorí za všetko. Samozrejme nie je to iba o vzhľade, ale v mojom prípade sa hľadí aj na to

Zdroj má polo-pasívny chod, takže sa vetrák zapne iba nad určitou teplotou zdroja(45°C). Takže ticho je v tomto prípade zaistené. Káblov máte k dispozícii až až(napájanie dosky a deväť univerzálnych portov, takže môžete zapojiť hocičo hocikde). Pripojené konektory sú indikované aj bielym podstvietením- ich farba ide trochu do žltej, resp. do teplej bielej. Ja mám orientované všetko aj podsvietenie do studenej bielej, tak to je trochu rozdiel ale nie je to nič hrozné...
Keby ste mali nejaké otázky na zdroj, kľudne sa pýtajte...
Pre tých čo by rozmýšľali tiež nad týmto zdrojom a nesedí im farba, je tu aj čierna varianta-> http://www.tichepc.sk/Super-Flower-Lead ... =001020002
Pridám aj pár fotiek z balenia a samotného zdroju. Čo hovoríte, páči sa vám?
Inak gabo mi už robí custom kabeláž a bude zanedlho hotová. Dal som si urobiť iba na 24pin ATX a 1x8pin pre grafickú kartu. Grafická karta bude ASUS Strix GTX970, preto iba jeden 8pin. Ja viem, hovoril som že si idem kupovať 980Ti ale rozmýšľal som nad tým a myslím že pre mňa by bola úplne zbytočná. Nie že by neboli na ňu peniaze, ale hry sa už vôbec nehrávam-keď tak si zahrám pár krát do mesiaca BF4 a vážne občas GTA V. Iné hry ani v PC nemám a ani sa nechystám mať. A mať grafiku za 700€ a robiť na nej to, čo dokáže aj hocijaká omnoho lacnejšia karta je podľa mňa hovadina. A keď začne znova školský rok na VŠ, budem doma len cez víkendy takže PC bude väčšinu času vypnutý... Keď by mi o nejaký rok nestačil výkon jednej 970, kúpim v bazári ďalšiu do SLI a hotovo