Kusova vyroba na mieru, montaz ?shiro napísal:Tiez moc nechapem, preco kuchyne stoja pomaly jak cela obyvacka. Samozrejme bez spotrebicov. Sak je to len banda skriniek z ktorych je polovica zavesena. A aj tak za to pytaju kludne 500-1000+eur
ach ta kuchyna :(
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: ach ta kuchyna :(
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
moja teda stala podstatne viac...ale aj tak... tie ceny su dnes strasne. clovek aby sa pozickoval na zakladne zivobytie.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ved toto, ze co to je - jedna doska, dve kolajnicky a dratene vnutro kam davas riady. co je na tom tak drahe?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Clovek, co to sklada. A myslim ze by si bol obcas prekvapeny, ze aka je cena tych tabuli dreva, aj tych "kolajniciek". To je ako u vodneho chladenia. Fitingy su najlacnejsia, par eurova polozka - lenze co s tym, ked ich potrebujes 10-20 kusov. Potom aj z tych 5 euro je zrazu 100.
Ja som skladal sam, ked mi povedali kolko chcu za meter kuchyne. Traja sme to skladali dva dni. Prve skrinky trvali trochu dlhsie, ale potom sme uz prisli na ten system a islo to jedna radost.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
Skladanie je to najmenej co ma trapi, s tym problem nemam. Je to ako kazdy iny nabytok, staci, ked clovek pride na system.
Myslel som cenu kuch. nabytku samotneho.
Kusova vyroba - nech mi nik nevravi ze som jediny na svete kto chce prave model XY, sak ta tovaren im bezi vkuse
Myslel som cenu kuch. nabytku samotneho.
Kusova vyroba - nech mi nik nevravi ze som jediny na svete kto chce prave model XY, sak ta tovaren im bezi vkuse
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Pokročilý používateľ
ja som si to navrhol sam a dal vyrobit...cena o polovicu nizsia ako chceli za podobnu velkost v nejakom decodome a podobne
ale ja mam kuchynu 4.5m x 2.75(neviem jak mam stropy)
ale ja mam kuchynu 4.5m x 2.75(neviem jak mam stropy)
Tiez som cital, ze kuchyna na mieru od stolara moze byt lacnejsia ako nejaky Decodom, lenze kde mas zaruku, ze zrovna ten ktory stolar odvedie naozaj dobru robotu a v pripade problemov sa nebude vyhovarat a nedvihat telefony. Keby som nemal Decodom s brutalnou zlavou, tak by som asi rozmyslal tiez tymto smerom. Takto mam Decodom bez spotrebicov pod 2K s tym, ze vsetky panty aj sufliky su Blum.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
tazko povedat ,vzdy treba ist podla referencii... uprimne ja som sa teraz trosku popalil,ja som neni stolar ani robos,ale na zaciatku som mu povedal veci ktore podla mna budu nap*cu tak ako ich on spravil , odpoved "nieeee takto to bude super jak ma byt" ... jeb a zrazu sa mi dvere od zabudovanej chladnicky otvaraju naozaj jak retardovi takze asi clovek musi naozaj vsetko sam premysliet...
- shiro
- Pokročilý používateľ
cloveka na toto mam tiez, velmi dobreho znameho, robil mi terajsiu kuchynu a aj kolegovi do bytu, vsetko bez problemu, takze pohoda.
akurat takito sikovni ludia maju problem s casom a zase byt dva mesiace bez kuchyne je na prd.
akurat takito sikovni ludia maju problem s casom a zase byt dva mesiace bez kuchyne je na prd.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Ja som bol dva mesiace bez elektriny, lebo novostavba... milion žiadosti, potvrdení. Na kuchyňu som čakal mesiac ale akurát mi prišla v čase, keď som mal zapojenou elektriku. Ja som naštastie nebol až tak tlačený časom, ale viem si predstaviť, že si človek kúpi nový byt a chce mat všetko čím skôr.
-
- Pokročilý používateľ
na sedacku som cakal 8tyzdnov..to leze na nervy
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
ja 6 mesiacovquicky napísal:na sedacku som cakal 8tyzdnov..to leze na nervy
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
-
- Pokročilý používateľ
z krokodila
kde si kupoval veci od bosh a poskytli ti zľavu? o mesiac cca idem prerábať komplet celý byt tak zľava na spotrebiče by bola celkom fajnjergus napísal:ja som riesil novu kuchynu cca 4 roky dozadu, mam vsetko od bosch, sice vstavane ale nemozem povedat ani jedno zle slovo.
ked budes vyberat chladnicku, hladaj vo vnutri malu striebornu nalepku, byva na nej maly napis antibacterial silver, znizuje mnozenie bakterii v chladnicke.
ruru skus pohladat s moznostou cistenia vypalovanim, ja to nemam, rodicia ano, a mama si to chvali pri cisteni hlavne ked sa ti podari alebo tvojej zene zasrat ruru.
varnu dosku mam indukcnu, ale ak preferujes plyn, tak plyn. varna doska ma vyhodu, ze je to rovny tvrdy povrch a cistenie je lavou zadnou
umyvacku riadu pozeraj hlavne podla spotreby vody, tusim ze bosch maju zbernu nadobu na poslednu oplachovu vodu a s nou potom umyvaju hrubu spinu pri dalsom spusteni, ale to by ti mali vediet povedat.
pri pracke si daj pozor ci ma aqua stop, je to sice priplatok naviac, ale vzdy lepsie ako keby strelia hadica a vytopis polku susedov.
inak skus popozerat predajne co sa tyka ceny a akcii, pretoze na bosch ponukaju zlavy ak nakupis 3, 4, 5 spotrebicov.... ja som takto dostal zlavu 30% lebo som zobral u daneho dodavatela 5 spotrebicov, rodicia mali zas pri kupe 6 spotrebicov zlavu 25% a k tomu 5 dielnu sadu nerezovych hrncov na indukcnu dosku.
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)