http://imgur.com/PIqTQ6f
jo, veľmi veľmi tiché, pre zaujímavosť som ich pri všetkých ostatných dal na a 100%(cca 1300RPM na rychlejším a 1200na pomalšom) a keby všetky ventilátory v skrinke mali takýto hluk pri tak obrovských otáčkach (čo by gaming s repro už nemohol byť nerušenejší), tak idem okamžite do toho pre celú skrinku - paráda, vidno, že zvládajú aj chladenie strixy, nemôžem povedať, určite je tam pár stupňov rozdiel, no oplatí sa to
vardary ako vidno na fotke sú teraz na D14tke, no a...no sú to stále vardary a keď to všetko skončí, tak aj s tým tretím bratom do hrobu ich nechám, aby slovinci sa k tomu vyjadrili, nech viem, ako to vlastne je, každopádne...
čo by to bolo, ak by som aspoň na chvíľu mal pokoj...odkedy mám kingmod set na S340tke (teda dával som ho hneď ešte pred skladaním do s340) a odkedy predný panel umožňuje BSPčkám asi takýto nasávací priestor uf...je ho takto o 50% menej a to je taký prieduch len hore a dole...viem, čo musím spraviť ale tak strašne sa mi nechce dávať dole tú penu, hlavne keď viem, že sa bude trhať a dve hodiny to budem ešte čistiť a samozrejme ju už nebudem môcť použiť
každopádne to, čo som chcel povedať je, že neviem, či si si to všimol pri svojich alebo celkovo ale keďže ich musím pustiť cca na 1000rpm v záťaži, tak sprevádza hluk akoby striedané húkanie, našťastie sa mi to podarilo nahrať, dúfam, že to z toho je počuť (tiež test tipu všetko vypnuté len bsp pustené)
https://drive.google.com/file/d/0B9ComM ... sp=sharing
prvá časť je asi z 80-100cm vzdialenosti (ten hlasný dvojťuk je keď hodím percento otáčok do speedfanu) a druhá asi z 20-30cm
počuješ to tiež ? lebo v pozadí je ten príjemný charakteristický zvuk prietoku pri nich ale to hukanie prebíja ako sviňa, nedá sa to pravdupovediac veľmi vydržať; v tej cca 37. sekunde som dal preč panel (nemal som ho ani pripevnený, len akoby pritisnutý, nech to netrvá večnosť - vtedy vidno, že ako prekvapujúco stišujúci ten dizajn je a to hukanie trošičku ustúpi do pozadia ale len ta intenzita sa zvýši a rovnako to vnímam, mám taký pocit, že je to proste tým, že majú pred sebou prekážky, je vidieť, že to hukotanie meni tú intenzitu podľa toho, čo je pred nimi, ak dám dole panel, tak sa to zrýchli, ak dám dole aj filter, tak ešte trošku, potom už z mojej pozície je to klasicky rušivé
začínam sa cítiť na prepichnutie bubienkov