Darceky pre svoje polovicky
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Darceky pre svoje polovicky
uvidis aj tak len sa treba preklikat:)
chalani ale kedze tu mame takuto particku mohli by sme si pomoct co tak popytat sa frajeriek ake su podla nich top vonavky pre zeny?:)
mam teraz par kandidatov pod stromcek:)
chalani ale kedze tu mame takuto particku mohli by sme si pomoct co tak popytat sa frajeriek ake su podla nich top vonavky pre zeny?:)
mam teraz par kandidatov pod stromcek:)
ale je to pekné aj keď je tam 5-6 goráliek ja som vďačný že jej ten náramok kúpila segra, posledné 3 či 4 roky som mal vybavené všetky sviatky, nečakané prekvapenia a pod.
k tej voňavke určite Chloe Chloe (nepoznám ženu, dievča, slečnu ktorej by sa nepáčila)
k tej voňavke určite Chloe Chloe (nepoznám ženu, dievča, slečnu ktorej by sa nepáčila)
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
-
- Pokročilý používateľ
zatial som sa dopatral k "top" chanel allure...co som cital recenzie profi/uzivatelov.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Pri vôňach je to veľmi ťažké, Keď tak kúp takú, ktorá sa páči tebe, to má tiež celkom efekt, lepšie, ako keby ťa mala bolieť hlava z nejakej ťažkej vôňe.
napr.:
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
-
- Pokročilý používateľ
btw ja som si vcera kupil Lhomme od YSL , tvle vazna pecka! fahrenheit a issey miyake potreboval zmenu a
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tie nazvy ani precitat neviem
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
aj adidas je v pohode
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
pre porovnanie dost podobny privesok som teraz kupil zene na vianoce, zlato + australsky opal, cca 1,5cm velkost a 200 eciek.
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
bvlgari ma pekne vone..jedna ex mala jasmin noir od nich a ppc
nocna vona..tazsia
nocna vona..tazsia
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
ja to s týmto mám vyriešené ,... som asi absolútne jediný človek na planéte, ktorý nemá čuch (nepoznám žiadneho iného) a teraz nesrandujem , necítim vôbec žiadne vône žiadne vône jedla, žiadny smrad, etc,... takže za mňa to kupuje sestra, takže tak to mám vyriešené
.
ako ti chuti jedlo ked nemas čuch? TO musí byť katastrofa
My už si so ženou nič nekupujeme pomaly akože maximálne maličkosti ale skôr sa zvykneme dohodnúť na niečom spoločnom a je pokoj
My už si so ženou nič nekupujeme pomaly akože maximálne maličkosti ale skôr sa zvykneme dohodnúť na niečom spoločnom a je pokoj
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
no chutí mi veľmi dobre, keďže chuť chválabohu stále ešte mám čuch nemám už od malička, takže nato ti neviem odpovedať, už je to taká samozrejmosť
.
Čo by som zato niekedy dal
tento rok dostane polovicka kabelku + parfem + nausky co som jej kupil naraz ako set aj s nahrdelnikom ale nausky este nedostala
mozno aj nad knihou rozmyslam este, ale co ma najviac bavi do tej kabelky jej vsetko pobalim takze bude prekvapena ked ju otvori
no a vsetko ma to vyde okolo 250€, kurnik az teraz som to zratal
mozno aj nad knihou rozmyslam este, ale co ma najviac bavi do tej kabelky jej vsetko pobalim takze bude prekvapena ked ju otvori
no a vsetko ma to vyde okolo 250€, kurnik az teraz som to zratal
RGB