Upgrade PC,poprípade prechod z AMD na Intel

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
dexterav
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00

Re: Upgrade PC,poprípade prechod z AMD na Intel

Príspevok od používateľa dexterav »

ano napíšem, lebo ked to funguje ako má aký je dôvod na reinštal? nuda? :)
mne je jasné že ked tam má človek 1 prg nemá problém to pri každom prebliknutí ikonky reinštalovať ale inak...
mám pod palcom nejaké tie pc čo používajú aj malé deti a vôbec nieje nutné to každý deň dávať na novo, kravinz preč a fičí to ako nové
ak vy nemáte čo na robote je to vaša vec ;)

inak obnovenie zo zálohy u mňa už nieje čistý reinštal to len aby sme sa rozumeli

p.s. aj ked osobne ma prekvauje že to prežilo AMD -> intel :D
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X32GB6,8GHz CL32 Vengeancel, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s+A50s+T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X

motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
Používateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

Re: Upgrade PC,poprípade prechod z AMD na Intel

Príspevok od používateľa spencer »

ja to napíšem stručne . pokiaľ som mal win XP tak reinstal bol nutný každého pol roka a to už bol fakt najvyšší čas . ten systém proste spomalil a nedalo sa nič robiť po reinstale si išiel ako keby dostal druhý dych . prešiel som na win 7 a čudoval som sa že systém reinstal nepotrebuje občas som ho prečistil spravil zakladnú udržbu ale nikdy som nepocitil potrebu preinštalovať . ak mi niekto doniel pc s win 7 alebo minule som bol aj u kamaráta že mu ide pomaly pc . stačilo odstraniť zopár vírov v pc a spraviť udržbu poaktulaizovať niektoré driveri + programi a pc mu ide ako ma žiadný problém odvtedy nehlasi . a toisté sestra brat a iní ...

Edit: AMD -► intel som robil aj kamarátovi čo má q6600 . systém išiel ako mal , mal problém len s monitorom ale to je ina kapitola . teraz kúpil SSD a chcel novú inštalaciu win tak som s tým problém nemal pokiaľ nemal so starym už viac plany .
Spoiler: ukázať
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430

Návrat na "Nákupná poradňa"