SWAN - TO.doma (skusenosti)
Re: SWAN - TO.doma (skusenosti)
neplac na nasej ulici v meste maju ludia od 8-15Mbps a vedlajsie ulice nie som na tom extra lepsie, niekde VDSL 80, niekde 30 a niekde ADSL ...
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak net objednany pred dvoma tyzdnami, vsetko upresnene telefonicky, odvtedy cakam na technika ktory sa mi mal ozvat do troch dni. volal som im ze co teda a zrazu ze sa ozyvaju do 10 dni... dobre to s nimi zacina...
- molnart
- Pokročilý používateľ
tak skusenost so swanom bola velmi kratka, prisiel technik, pochodil po streche, nenameral ziadny signal tak aj odisiel. a zaroven este povedal ze v nasom okoli balik 70/5 nikomu nedavaju, max co ide je 30 MB, ale v mojom pripade ani to nie.
- molnart
- Pokročilý používateľ
tak v tom swane maju velkych srandistov. dnes mi volaju ze kedze technik mi na streche nenameral ziadny pouziteny signal tak mi ponukaju ako alternativu vnutornu jednotku ktoru si dam do okna a budem surfovat rychlostou 30/5. slecna sa vobec nenechala odradit mojimi laickymi otazkami ako je takato technologia fyzikalne mozne a splietala nieco o zrkadleni a pod. keby som nepotreboval router dat do pivnice aj by som si tu srandu vyskusal, ale skoda casu imho.
A prečo nezavolaš na SLOVANET ?? a poinformuj sa u nich resp. daj si žiadosť na LTE..
supportsat.cz - CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu. CZ and SK forum for fans of satellite tv and satellite boxes.
Myslis Slowanet? To je este lepsia firmicka ako Swan. Slowanet su najvacsi vychcanci na sk.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- molnart
- Pokročilý používateľ
tak skusil som aj ich, ale kedze vysielac maju na rovnakom mieste ako swan vysledok bude pravdepodobne rovnaky.
Wifickari nic?
- molnart
- Pokročilý používateľ
maju prist tento tyzden od ispernetu. uz sice boli zamerat, ale z komina ktory sme medzitym zburali, tak som zvedavy co zistia. deklaruju 25/8. druhy tvrdia ze maju 50/2 ale na stahovanie len 20, takze realne malo, a aj tak taky maly upload nechcem.
keby som niekoho poznal v bytovke co je 100 m zaplatil by som mu UPC aj wifi antentu nasmerovanu na moj barak a bola by pohoda
keby som niekoho poznal v bytovke co je 100 m zaplatil by som mu UPC aj wifi antentu nasmerovanu na moj barak a bola by pohoda
Hod im do schranky papieriky
Keby potrebujes anteny tak tu mam ubnt pb iso 400 2ks, jedna len vyskusana.
Keby potrebujes anteny tak tu mam ubnt pb iso 400 2ks, jedna len vyskusana.
Nechceli Ti nahodou podstrcit standardny 4G router s kartou od 4ky?molnart napísal: ↑Pi 01. Feb, 2019, 15:27 tak v tom swane maju velkych srandistov. dnes mi volaju ze kedze technik mi na streche nenameral ziadny pouziteny signal tak mi ponukaju ako alternativu vnutornu jednotku ktoru si dam do okna a budem surfovat rychlostou 30/5. slecna sa vobec nenechala odradit mojimi laickymi otazkami ako je takato technologia fyzikalne mozne a splietala nieco o zrkadleni a pod. keby som nepotreboval router dat do pivnice aj by som si tu srandu vyskusal, ale skoda casu imho.
No tak sa pridam ... zatial dost nespokojnost.
LTE To.doma 70/5 Poprad
Uplne mi blobkli P2P siete, pricom by mali byt iba obmedzene rychlosti na tych 6mbit. Na technicku podporu volam uz 3ti krat, vraj sa na to hosi pozru a budu mi volat. Dam im este tyzden a rusim ... zase uplny amaterizmus, nikto nevie nic, prepajaju z jedneho cloveka na druhého.
Myslite ze mam narok na odstupenie od zmluvy aj po 14tich dnoch, keby sa tento problem nevyriesil ?
/Edit: Tak akurat dneska to fixli
LTE To.doma 70/5 Poprad
Uplne mi blobkli P2P siete, pricom by mali byt iba obmedzene rychlosti na tych 6mbit. Na technicku podporu volam uz 3ti krat, vraj sa na to hosi pozru a budu mi volat. Dam im este tyzden a rusim ... zase uplny amaterizmus, nikto nevie nic, prepajaju z jedneho cloveka na druhého.
Myslite ze mam narok na odstupenie od zmluvy aj po 14tich dnoch, keby sa tento problem nevyriesil ?
/Edit: Tak akurat dneska to fixli
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
Inak rychlosti ti ako chodia? Pripadne ping?
Diky
Diky
Asi netreba kricat hop pokial neprekocis .. zas to nejde pre mna nepouzitelny net .. keby sa jednalo len o torrenty ale nebezi vpn do prace a ani nezahram
Rychlosti riadne lietaju ... ale jak sa tu spominalo, zavisi od toho jak dobry signal je medzi tebou a vysielacom. Ja mam 70 ale realne neakych 45 s dropami ku 30 .. pingy kolo 30-40. Veru ziadna slava ale nic lepsie tu nedostanem.
Rychlosti riadne lietaju ... ale jak sa tu spominalo, zavisi od toho jak dobry signal je medzi tebou a vysielacom. Ja mam 70 ale realne neakych 45 s dropami ku 30 .. pingy kolo 30-40. Veru ziadna slava ale nic lepsie tu nedostanem.
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990