Creators Update
Re: Creators Update
Windows ,by si to mal za pár dní ,zmazať aj sám.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Windows. old mam na disku ale nemam moznost vratit sa k predchadzajucej verzii cez nastavenie>obnova. Wtf chcel som reroll na predchádzajúcu veziu...
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
No ja som dnes zakazal ten update na creators (prekvapivo o ide aj na Home edicii) a budem si sediez ns AU kym to neopravia, takže asi do Vianoc. Aj tak CU neponuka nic co by som nejako zavratne potreboval.
Ja som daval cistu instalaciu a bez jedineho problemu. Vsetko prekvapivo funguje a windows sa zapina ako blesk. Uz to mam nejaky piatok.
.
Vsimol som si, ze po CU mi sekaju videa ktore pustim cez prehravac /napr. bs player, vlc/. Preinstaloval som codec pack, nepomohlo. Preinstaloval som driver od grafiky /GTX960/ a zrazu ide v pohode. Po restarte PC vsak sekaju znova. Dal som znova preinstalovat driver od grafiky a znova ok. Po restarte zase sekaju. Ine problemy s grafikou nemam, hravam sa obcas GTA Online a ten ide bez problemov.
Videa cez youtube a pod. stranky idu v pohode.
Videa cez youtube a pod. stranky idu v pohode.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
skus vypnut popripade zapnut akceleraciu cez gpu v tych playeroch
Inac pre tych co by chceli zakazat CU, funguje aj na home edicii, netreba ziadne registre, normalne oficialne.
No aby ti mohol system aktualizovat na CU, musis prijat tie ich nove podmienky sukromia. (KB4013214 )
To je taka ta pred akutalizacia, bez ktorej CU nemozu nahodit, a ktoru odinstalujes (ak ju uz mas) a nasledne cez ten ich tool ju zakazes - https://support.microsoft.com/en-us/hel ... windows-10
Kedze sa ti nebude moct nahodit, system sa ti nebude moct aktualizovcat na CU. Ostatne aktualizacie budes normalne dostavať
No aby ti mohol system aktualizovat na CU, musis prijat tie ich nove podmienky sukromia. (KB4013214 )
To je taka ta pred akutalizacia, bez ktorej CU nemozu nahodit, a ktoru odinstalujes (ak ju uz mas) a nasledne cez ten ich tool ju zakazes - https://support.microsoft.com/en-us/hel ... windows-10
Kedze sa ti nebude moct nahodit, system sa ti nebude moct aktualizovcat na CU. Ostatne aktualizacie budes normalne dostavať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
mne sa system automaticky updatol a nemam ziaden problem
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
To len tu maju nejaký problem
Ja na viacerých PC prevadzkujem bez absolutnych problémov
Ja na viacerých PC prevadzkujem bez absolutnych problémov
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Takisto mozem povedat to len tu nemaju nejaky problem, osobne som mal problem vsade ci uz na svojom hlavnom PC tak na NB.
Jednoducho to sa neda takto nejednoznacne povedat, nemas problem ? ok bud rad gratuluj si. Ja som revertnul na AU, kedze CU mi fakt nic neprinasa okrem spomenutých problemov a tiez som teraz vysmíaty.
Jednoducho to sa neda takto nejednoznacne povedat, nemas problem ? ok bud rad gratuluj si. Ja som revertnul na AU, kedze CU mi fakt nic neprinasa okrem spomenutých problemov a tiez som teraz vysmíaty.
nejaky napad chalani, ako zabranit nainstalovaniu creators update? vcera ma to zacalo zase otravovat, musel som ho predtym rollbacknut, kedze som po update nevedel ani s pomocou supportu rozbehat jeden databazovy program pre online poker, ani pri cistej instalacii. mam w10 home, cital som na webe len nieco taketo:
If you have the consumer Home version of Windows 10, which is aimed at home users, you can’t defer upgrades. Therefore, want it or not, the Windows 10 Creators Update will get installed as soon as it is available for your PC, starting with April 11, 2017.
cize ak spravne rozumiem, tak si nepomozem a najneskor do par tyzdnov sa mi to nahodi nasilu s5?
If you have the consumer Home version of Windows 10, which is aimed at home users, you can’t defer upgrades. Therefore, want it or not, the Windows 10 Creators Update will get installed as soon as it is available for your PC, starting with April 11, 2017.
cize ak spravne rozumiem, tak si nepomozem a najneskor do par tyzdnov sa mi to nahodi nasilu s5?
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
Čoho sa obávaš ?
ako tvrdim, potrebujem, aby mi bezal ten program (holdem manager 2) pri hre online pokru - po nainstalovani creators update mi nesiel spustit, riesil som to niekolko dni so supportom toho programu, no bezvysledne, odvtedy vydali aj update programu, no ani ten nepomohol. po cistej instalacii W10 a nainstalovani creators update a vsetkych aktualizacii mi to tyzden slo, potom s rovnakou chybou sa zrazu zase nedal spustit. som musel roll backnut. tak sa obavam, ze to dopadne rovnako teraz, po nahodeni creators update.
je sice mozne, ze online poker na slovensku tento mesiac kvoli nasim skvelym politikom skonci, ale ak by to nebolo tak, potrebujem zarabat na nom eurace
je sice mozne, ze online poker na slovensku tento mesiac kvoli nasim skvelym politikom skonci, ale ak by to nebolo tak, potrebujem zarabat na nom eurace
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
doslova 3 posty pred tvojou otázkou som napisal ako zabranit updatu aj na home edicii a ty sa to aj tak spytas