auto +- 15K
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: auto +- 15K
Bol som v susuki dnes a a nevosiel som sa ani do scross a ani do vitary.ani som sa nevystrel. Zase sme sli do seat bo kolega chce ibizu a arona je nieco ine ako vyzsia ibiza. Viac miesta tam je ale stale mi to prislo ako lacny seat. Leon combi ledva ledva a nova ibiza je kvazi golfofabka. A zase snivam za civicom.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
alhambra/sharan ma velky kufor, ale priestranou by som ju urcite nenazval, napr. ja sa do zadu(2. rada) vobec nevleziem, sedacky su ukotvene strasne nizko(resp. podlaha strasne vysoko) cize sedim s pokrcenymi nohami jak keby som sedel na zemi, ked sedim na krajnom sedadle tak hlavou bucham do stropu a nemozem sa poriadne vystriet, kolenami tlacim do tych blbych tvrdy plastovych stolikov pred sebou, a ako bonus sa mi ani chodidla nevojdu pod predne sedacky(vzdy som mal obute pracovne bagandze s ocelovou spickou, s botaskami by sa mi tam mozno vosli, neviem...)
a celkovo vzadu neobsedim viac ako 30km, s cim som mal problem naposledy vo felicii... priestranejsi je aj logan MCV, kde je sice tiez malo miesta na kolena, ale sedacka je makka, cize sa prisposobia a sedadla su ukotvene omnoho vyssie
a celkovo vzadu neobsedim viac ako 30km, s cim som mal problem naposledy vo felicii... priestranejsi je aj logan MCV, kde je sice tiez malo miesta na kolena, ale sedacka je makka, cize sa prisposobia a sedadla su ukotvene omnoho vyssie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
inak toto nepochopim pokial nemas 250cm, klepeta dlhsie jak Sklenarikova alebo pokial nema sofer sedacku METER od volantu.
Krajne sedadla beriem, tam mozes hlavickou atakovat komin ked si fakt vysoky - potom by si ale v KAZDOM aute, pretoze Sharan nie je naboku zagulateny nejak moc viac nez ostatne. Jasne, nie je tam tolko miesta ako v kolmych dodavkach a'la Viano, Transportér atd ale proste zatoceny naboku nie je.
Kolenami tlacis do stolikov pred sebou == ze ti dvaja truhlici vpredu sa musia trosicku uskromnit a fakt nelezat meter od volantu.
Pod predne sedacky sa tlapky nestrkaju vseobecne. Aby neboli problemy.
V neposlednom rade, v strednej rade sedaciek nezvyknu sedavat dospeli pri pouziti na rodinne ucely, ale v 99% pripadoch deti cize tieto veci su totalne nepodstatne. Jasne, ked ideme riesit Sharan pre 5 dospelych chlapov tak je prieser, ale to je v KAZDOM voze okrem Viana/Transportera. V kazdom. Nemyslim ze by Pista prilis casto sedaval v strednej rade - a este si ju nevyskusal.
V poslednom rade, o akej Alhambre hovoris ? Je to novy model 2010+ alebo ten starsi pred rokom 2010 ?
V uplne poslednom rade, neviem co si Pista robil v Crose - uprimne. Automat ? Ved tie stoja 20k+ eur v akcii.
Krajne sedadla beriem, tam mozes hlavickou atakovat komin ked si fakt vysoky - potom by si ale v KAZDOM aute, pretoze Sharan nie je naboku zagulateny nejak moc viac nez ostatne. Jasne, nie je tam tolko miesta ako v kolmych dodavkach a'la Viano, Transportér atd ale proste zatoceny naboku nie je.
Kolenami tlacis do stolikov pred sebou == ze ti dvaja truhlici vpredu sa musia trosicku uskromnit a fakt nelezat meter od volantu.
V neposlednom rade, v strednej rade sedaciek nezvyknu sedavat dospeli pri pouziti na rodinne ucely, ale v 99% pripadoch deti cize tieto veci su totalne nepodstatne. Jasne, ked ideme riesit Sharan pre 5 dospelych chlapov tak je prieser, ale to je v KAZDOM voze okrem Viana/Transportera. V kazdom. Nemyslim ze by Pista prilis casto sedaval v strednej rade - a este si ju nevyskusal.
V poslednom rade, o akej Alhambre hovoris ? Je to novy model 2010+ alebo ten starsi pred rokom 2010 ?
V uplne poslednom rade, neviem co si Pista robil v Crose - uprimne. Automat ? Ved tie stoja 20k+ eur v akcii.
Naposledy upravil/-a mp3turbo v Št 23. Nov, 2017, 02:10, upravené celkom 1 krát.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Turbo presne tento pocit co pise vyssie mam z Mk1 Alhambry/Sharanu tiez. A ja som vyskou na tom poskromnejsie 1,76m. V strede OK, na krajnych sedadlach som mal hlavu neprijemne blizko pri okne. Tak isto vyska sedakov voci podlahe nezodpovedala stolickovemu posedu aj ked pred kolenami som mal miesta habadej. Podla mna to bude tym, ze ked mas mat v druhom rade tri rovnake plnohodnotne sedadla, tak tie bocne musis natlacit co najviac ku oknam.
Pista co je zle na Civicu? Ci ten je nad rozpocet?
Pista co je zle na Civicu? Ci ten je nad rozpocet?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
no mame 15 cash a 4 baby by mozno mama dolozila ale nenormalne sa bojim dat 19tis za 1.0 turbo 3 valec.
dal som inzerat ze dam 19tis za jedenku 1.5turbo aj ked najst polrocne rocne auto v automate 1.5t je zazrak asi.
dal som inzerat ze dam 19tis za jedenku 1.5turbo aj ked najst polrocne rocne auto v automate 1.5t je zazrak asi.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
robis tu uplne najzakladnejsiu najrozsirenejsiu a najhlupejsiu chybu co sa len da spravit : NAJNOVSIE AUTO. Rok a pol stara hnusoba je neprezitelna, pretoze polrocna je absolutne uplne ina trieda.
Alebo nie je ? Hladas co najvacsie a/alebo najvyssie nech je v tom pohodlne (pochopitelne), co najviac vybavene (jasnacka), musi byt automat (hahaha), maximalne 60.000km idealne 025827km este nevymeneny olej a to za tie peniaze ktore mas == no trochu zle.
Hhlavne mi pridu smiesne tie prdítka. Minule sused vytahoval baterčičku z jedna-dva Fábije, taka hrackarska baterka jak ma krpec v auticku na dialkove, pozeram kde je motor, na asi metrovych žeriavoch zaveseny - to uz nie su silentbloky, to su normalka zeriavy. Polmetra dlhe.
A to je este ukrutne vacsi motor nez jednanula. Prislo mi to dehonestujuce a dekadentne, fakt. Ale viac dehonestujuce - voci zakaznikovi.
Alebo nie je ? Hladas co najvacsie a/alebo najvyssie nech je v tom pohodlne (pochopitelne), co najviac vybavene (jasnacka), musi byt automat (hahaha), maximalne 60.000km idealne 025827km este nevymeneny olej a to za tie peniaze ktore mas == no trochu zle.
Hhlavne mi pridu smiesne tie prdítka. Minule sused vytahoval baterčičku z jedna-dva Fábije, taka hrackarska baterka jak ma krpec v auticku na dialkove, pozeram kde je motor, na asi metrovych žeriavoch zaveseny - to uz nie su silentbloky, to su normalka zeriavy. Polmetra dlhe.
A to je este ukrutne vacsi motor nez jednanula. Prislo mi to dehonestujuce a dekadentne, fakt. Ale viac dehonestujuce - voci zakaznikovi.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Meniť šestku v dobrej výbave za nový trojhrniec v automate je už divné. Podľa mňa sa žiadne auto do 15K (nové) nevirovna tej staršej šestke. Veď za 15K máš stále len ľudové vozidlo, podľa mňa ani z jedného nebudeš mať taký dobrý pocit ako z mazdy. Ale tak treba poskusat ale ja si myslím že ťa tie 1.0 blbosti niak zvlášť neoslnia tobôž nie keď to naložia 4xclovek a batožina.
2007cka rocnik to je, nemyslim si zeby sa osoby v predu nejak roztahovali, hlavne s tymi istymi osobami nemam problem v autach ako je touran(2generacia, ten 2015+), ci 1. gen i30cw, tak som podobny problem naozaj necakal v alhambre, ktore je hlavne oproti i30cw ako lod... o transporteri ani nehovorim, tam sa bez problemov odvezu aj 8...mp3turbo napísal: ↑St 22. Nov, 2017, 23:59 inak toto nepochopim pokial nemas 250cm, klepeta dlhsie jak Sklenarikova alebo pokial nema sofer sedacku METER od volantu.
meriam 196
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
asi tu budem musiet dat skilexa do nepriatelov, prave splnil druhe kriterium ludi pre ktorych nemam pochopenie...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
že je vysoky ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- molnart
- Pokročilý používateľ
jj, su dva druhy ludi ktorych nemusim: co maju menej ako 30 rokov, su vyssi ako 180 cm a odpajaju veci z nabijacky predtym ako su dobite na 100%. a este tych co sa narodili v parny alebo neparny den.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a ked bude mat nad 30 uz bude ok?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
dnes som bol ceknuj hnojdaj a kona nebola az taka fajna ako i30 combi ale ta i30 combi nema 1.6T motor ale len 1,4T 103kw. idem este s polovickou ceknut zase tu konu a zajtra asi aj hondu stihneme.zena hondu este nevidela. 3hrncek fabiu htp sme mali 200tis km a xy fabii1 lieta dalej, ale co je za tym envidim, to je pravda
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
tusim ze 1.6 T-GDI sa dava len do vacsich aut ako i40, Tucson, Sportage apod.