Android TV box +/- 50 Eur
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Re: Android TV box +/- 50 Eur
Čisto na Kodi je vynikajúce Vero 4K+. Len nestojí 50,-€.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja som kodi instaloval ako dalsi package na dietpi ktory mam nakonfigurovany podla mojich potrieb a robi to co potrebujem, kodi som chcel len vyskusat so zachovanim ostatnych veci na ktore rpi pouzivam. mysiek tu mam asi 3, vsetky na unifying alebo bluetooth.
ale zacal som skusat kodi na windows, to je celkom peklo, vsak ani youtube to nema, nehovoriac o chromecaste, last.fm scrobbling sa mi narychlo tiez nepodarilo nastavit, aj ked last.fm pluginov je tam pococot.
natrafil som ale dnes na takuto uzasnu tablku http://chigztech.com/charts.html podla toho vyzera ze prakticky nic okrem nvidia shield tv nema zmysel kupovat a ta nova verzia je celkom mala a nema ani controller. akurat davat 150 eur za to ze raz za mesiac si pozriem film a raz za tri mesiace plex v 7 rocnom samsungu ma problem ho prehrat sa mi nechce.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Na Youtube v Kodi existuje add-on (Youtube (bromix)).
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Youtube patri medzi zakladne video add-ony v Kodi. Asi dokonca po instalacii standardne nainstalovany. Neviem, co s tym Kodi nacvicujes, ale mi to skor pride ako problem medzi stolickou a klavesnicou.
- molnart
- Pokročilý používateľ
mozno standardne v OpenELEC alebo v niecom, na kodi z windows store ktory som narychlo skusal to nie je. ten bromix vyzera pouzitelne, aj ked daleko od youtube experience aky si predstavujem, ale ked som zadal youtube to vyhladavania addonov tak mi to dalo asi 200 vysledkov bez sance zistit ktore je ktore.
este keby existovala moznost chromecastu na kodi mozno by som s nim sa aj uspokojil
este keby existovala moznost chromecastu na kodi mozno by som s nim sa aj uspokojil
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ja pouzivam OpenElec distribuciu na RPi aj Kodi pod Win. Nikdy som so sluzbami, ako YouTube, Twitch, Last.fm problem nemal. Pouzivam standardne repository, doinstalovane mam iba repo pre CZ/SK addony. To je vsetko.
- molnart
- Pokročilý používateľ
vyskusal som nahodit libreelec, lebo som nasiel v pivnici stary mediacenter ovladac, ktory ale v kodi cez dietpi nefungoval. v libreelec funguje, takze kodi som si v zakladoch nastavil, ale zistil som ze libreelec nepodporuje ani instalaciu balikov cez ssh, ani na nom nic ine okrem kodi nespustim, a na to mi pride zbytocne aby mi v kuse bezalo raspberry ze raz za mesiac si na nom mozno pozriem film, ktory v 80% pripadov by mi prehrala aj telka.
skusim este osmc, aj ked dost sa obavam ako na nom rozbehnem webserver, letsencrypt a podobne veci.
skoda toho ovladania cez dietpi, to by som mohol na raspberry nechat vsetko na com som to pouzival a k tomu mat obcas kodi ako rezervu
skusim este osmc, aj ked dost sa obavam ako na nom rozbehnem webserver, letsencrypt a podobne veci.
skoda toho ovladania cez dietpi, to by som mohol na raspberry nechat vsetko na com som to pouzival a k tomu mat obcas kodi ako rezervu
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
@molnart rozbehnes, mam Vero 4K a bezi mi na nom Syncthing, DuckDNS, Let's Encrypt a Home Assistant (kym to nepresuniem vsetko na espressobin)