Kokos to je iná pecka táto "hra"!!! Len vzlietnuť a kochať sa, škoda k tomu čosi písať.
Samozrejme tú škálu reality 1:1 treba vnímať trochu s rezervou, budovy generuje AI z plochých satelitných snímkov, čiže netreba čakať, že si pretelím ponad dom a bude to presný tvar a farba /zrejme tu dosť bude záležať aj od kvality snímku/... pointa je, že to vychádza z reálnej predlohy a teda kocka je tam kde má byť aj v realite atď.. Dtto vegetácia. Každopádne v danom merítku celého sveta a pri pozorovaní z adekvátnej letovej výšky je to úchvatné a to aj v takom zapadákove u nás kde "nič neni".

Určite sa pôjdem preletieť nad NY a iné veľkomestá, že ako vyzerá scenéria kde do toho šahali aj manuálne. Každopádne toto tu ešte nebolo...
Framerate určite veľmi veľa bude záležať od prostredia.
Mňa vôbec neprekvapuje, tento vizuál v takomto merítku, to sa človek nemôže sťažovať ani čudovať. U mňa /i7-5820k @ 4,3 GHz, 1080Ti @ 2 GHz, 32 GB RAM/ prvý pokus 3440x1440 všetko ultra sa to hýbe 30-45 fps, s tým, že som letel Košice-Prešov, takže žiadne veľkomesto kde sa generujú tisícky budov atď.. To počítam klesne aj k 20 fps potom. Každopádne toto nie je hra kde vadí framerate okolo 40 a hlavne prvé skúsenosti sú také, že je framerate je stabilný, neskáče hore-dole, takže na dojem to nie je kastastrofa, na odozve v ovládaní to samozrejme cítiť.
Inak CPU pekne škáluje, celkové využitie asi 40-50% počas hrania, ale záťaž rozložená medzi všetkých 12 vlákien, bol by som zvedavý do koľkých vlákien to ešte bude škálovať. Systémová ram si vzala do 20 GB, takže obligátnych 16 môže byť tuná málo. VRAM do 9 GB som zatiaľ postrehol, ale nad veľkomestami očakávam aj útok na maximálnych 11. Každopádne na ultra nastaveniach a v danom rozlišku jednoznačne limit grafika, tá išla non-stop na 100%.