Kvalitný robotický vysávač pre svokru
Re: Kvalitný robotický vysávač pre svokru
Na čínske záruky pozor - treba podrobne čítať podmienky, nie iba počet rokov, aby človek nezostal prekvapený ako ja keď mi v rámci reklamácie vrátili nejakú možno tretinu sumy z toho čo som zaplatil, plne v súlade s ich platnými záručnými podmienkami. Plná záruka tak ako ju poznáme my v EÚ (100% sumy) platila iba pár mesiacov. Nevravím že je to všade tak, preto treba čítať tie záručné podmienky.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Preto beriem radsej elektroniku z Gearbestu. Co sa tyka podpory je jeden z najlepsich a aj ceny ma o nieco vyzsie ako napriklad aliexpress. Aliexpres je ale suhrn XY obchodnikov, kdezto GB je jeden predajca
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Bolo to práve na Gearbest
Fitness náramok za 16€ kúpený 15.5.2018, reklamovaný 5.12.2018 - prestal fungovať a nešiel ani nabiť. Inak komunikácia v pohode nerobili žiadne problémy, reklamáciu uznali, ale bol som prekvapený možnosťami ktoré mi ponúkli. A keď som pozrel reklamačné podmienky, bolo to plne v súlade s nimi - garantovali vrátenie plnej sumy do 45 dní od nákupu a 1 rok bezplatnú opravu, ale opraviť sa vraj nedalo tak ponúkli vrátenie iba časti nákupnej ceny. Je možné že ich už zmenili, neviem.
Fitness náramok za 16€ kúpený 15.5.2018, reklamovaný 5.12.2018 - prestal fungovať a nešiel ani nabiť. Inak komunikácia v pohode nerobili žiadne problémy, reklamáciu uznali, ale bol som prekvapený možnosťami ktoré mi ponúkli. A keď som pozrel reklamačné podmienky, bolo to plne v súlade s nimi - garantovali vrátenie plnej sumy do 45 dní od nákupu a 1 rok bezplatnú opravu, ale opraviť sa vraj nedalo tak ponúkli vrátenie iba časti nákupnej ceny. Je možné že ich už zmenili, neviem.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a neponukliti ho poslat ku nim spet? ono vies, chztrakov co chcu reklamovat "akoze" pokazene veci je dost, takto ich chcu odradit.
Ono v podstate na vratenie tovaru musis aj u nas poslat tovar, alebo ho doniest tam kde si ho kupil, takze je to OK, ked to ziadaju. Akurat je to v Cine a postovne vyjde celkom dost. Ako som ale pisal, Xiaomi produkty sa daju posielat na reklamaciu v ramci EU, takisto v cechach je jeden servis Xiaomi
Ono v podstate na vratenie tovaru musis aj u nas poslat tovar, alebo ho doniest tam kde si ho kupil, takze je to OK, ked to ziadaju. Akurat je to v Cine a postovne vyjde celkom dost. Ako som ale pisal, Xiaomi produkty sa daju posielat na reklamaciu v ramci EU, takisto v cechach je jeden servis Xiaomi
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Čítal si spoiler? Ale je pravda že keby mi aj ponúkli opravu tak beriem peniaze práve kvôli poštovnému vzhľadom k cene produktu.