Robotický vysávač do 350€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33

Re: Robotický vysávač do 350€

Príspevok od používateľa Kyselinka »

Ja som ho objednal za 250€, tak neviem ci to teraz zrusit alebo nie :rolleyes:
werwest
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Jún, 2018, 20:01

Príspevok od používateľa werwest »

Tak hlavne detaily som vypisal, musis zvazit ci ti to za to stoji, alebo chces priplatit a no pockat na zlavu
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

S5 max za 300€ zohnat novy je problem a vacsinou sa tak stane pri nejakej vacsej akcii v cine. Ak ideme porovnavat cinske shopy s sk, tak potom mirobot bude do 200€. K mi10t pro ho davali dokonca zadarmo.

Ak ostavame na slovenskych cenach tak je to cca 250€ vs 400€. Mne s5 nestoji za ten priplatok. Kvalitou vysavania MiRobot prekvapil. Je vyborne. Teraz som skusil mop a OK. Funkcionalitou mi mirobot dostacuje, jedine co by ma potesilo, je zapametanie si podorisu druheho poschodia. Ale ako som pisal, ze vysavac zakazdym druhe poschodie skenuje pri vysavani nanovo, nema vplyv na kvalitu povysavania
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
lopo1
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa lopo1 »

Hellangel akú appku používaš?
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Mihome, je to original od xiaomi. Dovoli dokonca zdielanie zariadenia s inym telefonom kde je nainstalovana rovnako apka Mihome. Takze vysavac okrem mna, moze ovladat aj polovicka. Stiahla sa jej tam aj mnou upravena mapa z rozdelenim izieb.

Este ku tomu mopova iu. Je dobre. Neda sa to porovnat s rucnym umytim, ale s vysledkom som spokojny a hlavne moja polovicka
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Príspevok od používateľa molnart »

ako je na tom nadrz na prach aj vodu? stiha realne pomopovat/povysavat cely dom, alebo ho treba doplnit/vyprazdnit?
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Hlavna nadobka zvladla 2x povysavanie prveho poschodia domu o rozlohe cca 90m. Dala by v pohode este dve vysavania.

Nadobka na vysavanie s nadrzkiu na vodou na mopovanie je mensia. Zatial som skusal tuto kombinovanu nadobku len raz. Vody po mopovani ostalo dost, ppuzil som ale najslabsie mopovanie a smeti bolo malinko, nakolko som predtym vysaval :)
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

A nevyteka z tej nadrzky voda ked vysavac stoji v stanici? Niekde som cital, ze trocha z nej kvapka voda, co pre parkety/plavacku moze byt problem.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Mop tteba dat prec po dokonceny, pretoze je mokry. A ak mas nabijaciu stanicu ako ja na povrchu, ktorej moc vody skodi, tteba mopovaciu cast po skonceni odstranit. Ono sa ani mirobot nezacne s mopovaciou castou nabijat. Sam ta vyzve, aby si ju dal prec.
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

Pri S5 Max dostaneš v balení podložku s lepkami, ktorú upevníš pred dokovaciu stanicu, aby sa predišlo poškodeniu podlahy, ak ostane mop na zariadení. Nabíja sa aj s mopom.
lopo1
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

HellAngel napísal: Ne 27. Dec, 2020, 00:40 Mihome, je to original od xiaomi. Dovoli dokonca zdielanie zariadenia s inym telefonom kde je nainstalovana rovnako apka Mihome. Takze vysavac okrem mna, moze ovladat aj polovicka. Stiahla sa jej tam aj mnou upravena mapa z rozdelenim izieb.

Este ku tomu mopova iu. Je dobre. Neda sa to porovnat s rucnym umytim, ale s vysledkom som spokojny a hlavne moja polovicka
Neviem ako u teba ale ja v appke Myhome si viem spravit viacero ako keby miestnosti tym padom si viem ulozit viacero máp to len k problemu ze ked ho prenesies na druhe poschodie ide zakazdym naslepo
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Mne po naskenovani druheho poschodia ponuklo mapu ulozit, ale prisiel som o povodnu. Mozno je sposob ako to spravit, nech elo sa mi stym este hrat. Primarne vysavac bude na prvom poschodi, takze jedna mapa mi zatial staci. Tu sa aj dockuje, tam druhe poschodie neriesim
lopo1
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Ako ja byvam v byte takze som to realne neskusal ale vyskusaj ukladat mapy v polozke manage locations neskusal som ale pride mi to ako to co prave hladas
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

ee to nie je ono. skusil som pustit vysavac este do predsiene, ktora povodne nebola zahrnuta v podoryse. po dokonceni vysavania sa ma apka opytala, ci ulozit novy sken a prepisat stary. Nebola moznost doplnit novu miestnost.
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Dnes som odkusal Mi Robot Vacuum-Mop PRO a som velmi milo prekvapeny. Mam bungalov, takze poschodia neriesim a pri medium vacuuming povysaval komplet cely dom a so 14% baterie sa odparkoval do docku. Cisto vysavana plocha 85m2...za mna spokojnost :cool:

Návrat na "Nákupná poradňa"