Robotický vysávač do 350€
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Robotický vysávač do 350€
Ja som ho objednal za 250€, tak neviem ci to teraz zrusit alebo nie
Tak hlavne detaily som vypisal, musis zvazit ci ti to za to stoji, alebo chces priplatit a no pockat na zlavu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
S5 max za 300€ zohnat novy je problem a vacsinou sa tak stane pri nejakej vacsej akcii v cine. Ak ideme porovnavat cinske shopy s sk, tak potom mirobot bude do 200€. K mi10t pro ho davali dokonca zadarmo.
Ak ostavame na slovenskych cenach tak je to cca 250€ vs 400€. Mne s5 nestoji za ten priplatok. Kvalitou vysavania MiRobot prekvapil. Je vyborne. Teraz som skusil mop a OK. Funkcionalitou mi mirobot dostacuje, jedine co by ma potesilo, je zapametanie si podorisu druheho poschodia. Ale ako som pisal, ze vysavac zakazdym druhe poschodie skenuje pri vysavani nanovo, nema vplyv na kvalitu povysavania
Ak ostavame na slovenskych cenach tak je to cca 250€ vs 400€. Mne s5 nestoji za ten priplatok. Kvalitou vysavania MiRobot prekvapil. Je vyborne. Teraz som skusil mop a OK. Funkcionalitou mi mirobot dostacuje, jedine co by ma potesilo, je zapametanie si podorisu druheho poschodia. Ale ako som pisal, ze vysavac zakazdym druhe poschodie skenuje pri vysavani nanovo, nema vplyv na kvalitu povysavania
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Hellangel akú appku používaš?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Mihome, je to original od xiaomi. Dovoli dokonca zdielanie zariadenia s inym telefonom kde je nainstalovana rovnako apka Mihome. Takze vysavac okrem mna, moze ovladat aj polovicka. Stiahla sa jej tam aj mnou upravena mapa z rozdelenim izieb.
Este ku tomu mopova iu. Je dobre. Neda sa to porovnat s rucnym umytim, ale s vysledkom som spokojny a hlavne moja polovicka
Este ku tomu mopova iu. Je dobre. Neda sa to porovnat s rucnym umytim, ale s vysledkom som spokojny a hlavne moja polovicka
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ako je na tom nadrz na prach aj vodu? stiha realne pomopovat/povysavat cely dom, alebo ho treba doplnit/vyprazdnit?
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Hlavna nadobka zvladla 2x povysavanie prveho poschodia domu o rozlohe cca 90m. Dala by v pohode este dve vysavania.
Nadobka na vysavanie s nadrzkiu na vodou na mopovanie je mensia. Zatial som skusal tuto kombinovanu nadobku len raz. Vody po mopovani ostalo dost, ppuzil som ale najslabsie mopovanie a smeti bolo malinko, nakolko som predtym vysaval
Nadobka na vysavanie s nadrzkiu na vodou na mopovanie je mensia. Zatial som skusal tuto kombinovanu nadobku len raz. Vody po mopovani ostalo dost, ppuzil som ale najslabsie mopovanie a smeti bolo malinko, nakolko som predtym vysaval
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
A nevyteka z tej nadrzky voda ked vysavac stoji v stanici? Niekde som cital, ze trocha z nej kvapka voda, co pre parkety/plavacku moze byt problem.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Mop tteba dat prec po dokonceny, pretoze je mokry. A ak mas nabijaciu stanicu ako ja na povrchu, ktorej moc vody skodi, tteba mopovaciu cast po skonceni odstranit. Ono sa ani mirobot nezacne s mopovaciou castou nabijat. Sam ta vyzve, aby si ju dal prec.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Pri S5 Max dostaneš v balení podložku s lepkami, ktorú upevníš pred dokovaciu stanicu, aby sa predišlo poškodeniu podlahy, ak ostane mop na zariadení. Nabíja sa aj s mopom.
-
- Sponzor fóra silver
Neviem ako u teba ale ja v appke Myhome si viem spravit viacero ako keby miestnosti tym padom si viem ulozit viacero máp to len k problemu ze ked ho prenesies na druhe poschodie ide zakazdym naslepoHellAngel napísal: ↑Ne 27. Dec, 2020, 00:40 Mihome, je to original od xiaomi. Dovoli dokonca zdielanie zariadenia s inym telefonom kde je nainstalovana rovnako apka Mihome. Takze vysavac okrem mna, moze ovladat aj polovicka. Stiahla sa jej tam aj mnou upravena mapa z rozdelenim izieb.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Mne po naskenovani druheho poschodia ponuklo mapu ulozit, ale prisiel som o povodnu. Mozno je sposob ako to spravit, nech elo sa mi stym este hrat. Primarne vysavac bude na prvom poschodi, takze jedna mapa mi zatial staci. Tu sa aj dockuje, tam druhe poschodie neriesim
-
- Sponzor fóra silver
Ako ja byvam v byte takze som to realne neskusal ale vyskusaj ukladat mapy v polozke manage locations neskusal som ale pride mi to ako to co prave hladas
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ee to nie je ono. skusil som pustit vysavac este do predsiene, ktora povodne nebola zahrnuta v podoryse. po dokonceni vysavania sa ma apka opytala, ci ulozit novy sken a prepisat stary. Nebola moznost doplnit novu miestnost.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Dnes som odkusal Mi Robot Vacuum-Mop PRO a som velmi milo prekvapeny. Mam bungalov, takze poschodia neriesim a pri medium vacuuming povysaval komplet cely dom a so 14% baterie sa odparkoval do docku. Cisto vysavana plocha 85m2...za mna spokojnost